Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 29/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bla bla bla
de andreeaa la: 29/04/2008 23:54:45
uitasem de site-ul asta shi ca mi-am facut cont, pana ce am dat de el prin favorites . in ce scop am intrat eu aici, de ce mi-am facut cont? mister total ! tot nu ma dumiresc cum sta treaba p-aici. (?) / probabil o sa fie alt mod de a-mi toci tastatura cu diverse aberatzii de-ale mele ...
4 comentarii
modifica
Potaissa
de Giordano Bruno la: 29/04/2008 22:41:59
iubirea se plimbă apatic pe stradă/ băncile,/ câte două îmbinate perfect -/ universal rigide -/ aproape feminizante zâmbesc/ În oglinda retrovizoare muzeul mă strigă:/ tiiinere!/ romanţa zace pe patul de moarte!/ .../ romanţa.../ pe o bucată de drum/ parcă au trecut tancurile/ defapt,/ tancurile hibernează./ nu le-am mai auzit de multă vreme./ teatrul lepros va merge-n spital -/ julieta-i bolnavă!/ taclale cu parcul si-o/ bancă solitară de lemn.../ o floare se hlizeşte la soare/ în seriozitatea amiezii./ gând abisal:/ din umbrele copacilor/ răutatea pândeşte momentul de glorie./ e linişte.../ credeam.../ un huruit de maşină împrăştie-n haos t  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Pamantul Se Invarte Invers 2
de diana vlase la: 29/04/2008 22:37:38
/ dimineata. suna telefonul mobil al lui enel, de langa pat. enel se trezeste si raspunde. ivette doarme inca./ enel: alo...da... buna dimineata...nu, nu dormeam...da, va asteptam... bun, bun.... nu, avem, nu-mi trebuie nimic... hai veniti... pa. / enel inchide receptorul, se freaca la ochi, se uita la ceas./ enel: sa-mi bag... e deja doua. ivette, ivette!/ ivette: (se trezeste speriata, nu isi da seama unde esti, tipa) nu am sa te las, creatura infioratoare, nu pui tu mana pe mine, prefer sa ma omor inainte sa te las sa iti pui buzele scarboase pe mine, nu, doamne, te rog, nu il lasa... / enel: (o apuca de umeri si o zguduie sa se trezeasca) ivette, ivette iubito, hai trezeste-te, ai a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Pamantul Se Invarte Invers
de diana vlase la: 29/04/2008 22:35:47
enel/ ivette/ ariel/ j./ tom/ / actul i/ scena 1./ o camera de dormit in cadrul unui atelier de pictura.un pat mic in stanga scenei, o panza mare, alba, in centrul scenei/spate prinsa de un schelet metalic care insuseaza o pereche de coarne, o masutza in dreapta scenei pe care sunt: un cd-player, cd-uri, o sticla de wisky, cateva pahare, peste tot prin scena sunt imprastiate carti. ivette si enel stau intinsi in pat. ivette sta pe pieptul lui, enel citeste dintr-o carte care pare destul de veche. scena este luminata usor, in stanga./ enel: dincolo de ape se intinde un tinut minunat. un tinut unde nici un om nu a calcat inca. furtunile si fulgerele ploilor de seara trezesc vietatile ada  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Trei
de diana vlase la: 29/04/2008 20:27:56
din nou/ te privesc cu tandrete/ si iti ascult/ tacerile intelectuale/ in timp ce desenez peretii/ cu talpile murdare/ doua degete/ de la maini diferite/ lipsite de forma/ lipsite de fond/ se mint ca se gasesc/ ne-am sarutat din nou/ trei secunde/ ca trei zile/ ca trei ani/ ca trei vieti/ ma dau din nou/ de-a busilea de trei ori/ inchid ochii/ si sper sa ma tranform in vers/ sa ies/ ca ordonat de zei/ din gura ta dar nu-i asa/ iar ma trezesc/ pe unde umblii/ nu mai stiu/ am mai pierdut odata unda/ de pe lacul fermecat/ ce ne lega/ tu la caderea pietrei/ eu la mal/ tu cu fata spre luna/ eu cu fata spre tine/ inca trei vieti voi astepta/ pisica/ are noua vieti/ femeia nu/ femeia are/ noua vise  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lecţia de sexologie
de Eugen Danescu la: 29/04/2008 19:49:49
the daily mail, citat de rompres, transmitea recent:/ profesorii din marea britanie nu vor mai avea voie sa folosească expresia "mama şi tata" şi nu vor trebui să presupună că elevii au părinţi heterosexuali./ Începând cu vârsta de patru ani, copiii vor fi familiarizaţi cu ideea că există şi cupluri de acelaşi sex, iar profesorii trebuie să se asigure că elimină atitudinile homofobe din comportamentul micuţilor, precizează noile directive concepute de grupul stonewall din marea britanie, care militează pentru drepturile homosexualilor, notează tabloidul britanic./ profesorii vor trebui sa evite să le spună baieţilor "fii bărbat" sau să îi acuze că se comportă  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Despre cuvinte
de Vanda Raluca la: 29/04/2008 09:28:11
internet-ul mi-a potolit cumva foamea de informatii, dar pe langa asta eu am sperat ca ma va ajuta sa gasesc si prieteni. am gasit frumoasa ideea de cafenea, provocarea de a gandi si am citit subiecte interesante. stiu ca parerea mea nu intereseaza, dar a fost pentru prima oara in viata cand m-am simtit fara aparare in fata unor acuzatii si calificative cel putin aberante din partea unor oameni pe care nu ii cunosc si care nu ma cunosc. situatii ca aceasta de fata ma fac sa ma gandesc la puterea cuvintelor pe care le folosim. / din pacate nu am talent sa scriu, dar am acumulat foarte mult citind, si daca intr-o zi am aflat ceva ce nu stiam si mai ales daca am putut sa impartasesc si celorlalt  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...