arhiva: 30/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pamantul Se Invarte Invers 3
de diana vlase la: 30/04/2008 21:33:30
scena 3./ / tabloul este intrerupt de sonerie. au trecut deja cateva ore. ivette sare din pat./ ivette: trebuie sa fie tom. enel, deschizi tu?/ enel: da./ enel strange cartile si le baga in valiza, mai putin pe cea maro, pe care o lasa deasupra. iese si se intoarce cu tom. / tom: salutare lume. a venit tata cu cadoul pentru copilasi./ ariel: ai gasit-o?/ tom: pai tu ce credeai?/ j.: nu pot sa cred... ai aruncat un ochi?/ tom: da, dar nu pot sa tin minte. cand inchid cartea parca mi se sterge memoria./ enel: arata-ne!/ tom: rabdare, fratilor, rabdare. ivette, imi pui ceva de baut?/ ivette: acum!/ ariel: hai nu ne mai tine in suspans./ tom scoate din buzunarul interior al sacoului o c  ...continuare .
1 comentariu
modifica
societatea civila
de aristide la: 30/04/2008 17:13:56
cred ca partidele politice prin practica lor-pro domo=furt institutionalizat- au devenit anacronice.mai mult, noi ce nu participam la vot,desi constituim majoritatea decidentilor,acceptam deliberat sa traim, sub dictatura minoritatii !/ de aceia cred ca noi soc. civila, comunitatile, ar trebui sa devenim-prin adevaratii nostri lideri de opinie- adevaratii decidenti ai soartei noastre! va rog- va invit pe toti romanii de pretutindeni-azi peste / 20,5 mil.la atitudine activa si eficienta sub chemarea anteproiect:sa nu vorbim despre iubire, ci sa ne iubim cu adevarat!?/ cu nadejde, aristide/ / / / te rugam: doamne ajuta-ne! / cu nadejde aristide/
8 comentarii
modifica
Colt 11
de inshade07 la: 30/04/2008 16:02:54
in degete/ mi-ai rămas/ cu/ mirosuri răzleţe,/ in unghii,/ in sub unghii/ corect desenata/ in fiecare por,/ in expirare./ in penumbra,/ ambrozie,/ si o fotografie/ încătuşându-ne in sticla,/ o cana de ceai aproape de pat,/ si cartea deschisa la pagina / optzeci si patru./ / miros cu palmele/ patul,/ in clar,/ in alb,/ in roşu,/ in negru,/ cu sângele încolăcind inele de jad/ si secunda bătuta concret/ in ceasul rotund/ in ceasul pătrat/ in ceasul absent./ cearşaful a rămas / dezbrăcat/ si iţi miros cu palmele glezna/ si genunchiul/ arcuit/ minunat/ peste/ portative/ peste dragostea următoare/ peste pagina optzecisicinci/ peste pagina optzecisisase/ peste raftul cu revist  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Curajul fricii
de alex andra la: 30/04/2008 15:56:26
a-ti fi frica de o serie de lucruri este normal. a-ti invinge frica e un lucru laudabil. / va invit sa vorbim despre curaj si frica, despre eroism si lasitate. asa cum credeti de cuviinta, sau incercand sa raspundeti la oricare din intrebarile de mai jos:/ - a te arunca in valtoare in ciuda fricii este eroism sau nebunie ? cam pe unde ar fi frontiera dintre ele ? sau ele nu se pot delimita ?/ - proverbul "fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa" cum vi se pare ?/ - aveti curajul sa vorbiti despre lasitatile voastre ?/ - va e teama de drobul de sare de deasupra capului ?/ - ati facut vreun act pe care l-ati califica drept eroic sau macar curajos ?/
116 comentarii
modifica
Sociologie in Cafenea
de Informatorul la: 30/04/2008 13:14:49
daca un ipotetic gss (grupul de studii strategice) si-ar propune sa faca o cercetare sociologica, probabil (atentie, repet ca este doar o ipoteza de lucru) ca ar gasi cafeneaua un esantion caracteristic al societatii romanesti. un bazin reprezentativ. partile bune : creativitatea, curiozitatea, originalitatea (uneori), versificare buna (tot uneori), subiecte inspirate (idem), o atmosfera in general placuta, un admin foarte ok./ partile rele (si aici o sa dezvolt subiectul) :/ - ierarhizarea – este frustrant sa vezi cum cei vechi sau cei care au voie (moderatorii) schimba zeci de comentarii pana iti apare si amarata ta de parere, uneori dupa cateva zile. dragii mosului, daca doriti sa vorbi  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: