arhiva: 04/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
summitu' din culise
de blinddeafmute la: 04/04/2008 23:51:03
"nu s-a spus nimic de faptul ca aeronava lui bush a oprit mai departe decat prevazusera si doi indivizi in salopeta au fost nevoiti sa alerge cu "covorul rosu" sa-l aseze la scara avionului. l-au asezat, dar stramb :)....ca base al nostru a uitat de florile doamnei bush si,intr-un moment plin de insemnatate, a fost nevoie sa fie batut pe spate de un spp-ist pentru a oferi florile. am mentionat ca bush a stat in avion pana s-a desfasurat covorul rosu??/ altfel era intampinat de cei in salopeta? sa revin, s-au pus semne pe covorul rosu pentru a marca locul unde bush trebuia sa spuna "buna ziua" garzii, dar au uitat sa-i spuna si lui sau ca bush se tot cauta in buzunar sa vada daca mai are bilet  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Cand un om e mai mult decat un om
de silfaen la: 04/04/2008 20:10:43
“În biserică afli că existi” spunea petre tutea. asadar avem nevoie de identificatori care sa ne plaseze spiritual pista de aterizare sau urcare (!) . de nume nu avem nevoie pentru a ne identifica, nici de materie pentru a crede (totusi nu e totul metafizica, imi sunt suficienta sa cred intr-un creator)./ pana aici totul clar dar confuz. cand un om e mai mult decat un om?/ tot filosoful petre tutea spunea ca “mai la batranete, pot sa spun ca fara dumnezeu si fara nemurire nu exista adevar.”/ un adevar fundamental care ar fi cu nonsens a-l aprofunda este ca nu exista nemurire. (”fara nemurire nu exista adevar”) dar nici fara dumnezeu. cand un om e mai mult decat un om? cand e  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Ora patru primavara
de irma la: 04/04/2008 19:11:42
-simona!/ glasul si gestul cu care a apasat butonul castii bluetooth tradau rutina. / conducea deja de cinci ore. sigur, injurase mult - ma fut in ele de drumuri imputite! cine dracu’ v-a pus volanu-n mana labarilor!…, vorbise mult la telefon, bause vreo trei cafele, totul in incercarea de a alunga apasarea noptii trecute. / seara trecuta nu reusise sa scape de dineul- moartea-ficatului si de toti burtosii-middle-age-libidinosi care, intre paharele de whisky-vin-vodka, uitasera ca se aflau acolo sa discute afaceri. lasa-te in seama unui barbat si-o sa te simti intr-un final ca o vaca pusa la mezat obisnuia sa zica deseori. din pacate, cu sau fara voia ei, aproape in fie  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Se lăsa întunericul...
de alex andra la: 04/04/2008 17:19:15
se lăsa întunericul. Încet, umbrele se făceau mai prelungi, zgomotele se estompau, fluturii rămâneau aninaţi pe crengi, pete gri deschis pe roşul tot mai închis al apusului. dinspre stradă urca fâşâitul surd al şirului nesfârşit de automobile cu farurile aprinse. Într-un colţ de cer atârna o lună încă palidă, strâmbă, cu o bărbie ascuţită de babă descărnată. vreme de ghicit în cărţi de tarot, la lumina lumânării. doamna cu coasa... câinele se trezi de propriu-i schelălăit. se apropie de stăpân cu ochi tulburi de vise, pe care acesta ar fi dat orice să le poată vizualiza ca pe un video clip. / dinspre vilă se auzeau frânturi de jazz, nişte ac  ...continuare .
32 comentarii
modifica
10 pseudo-reguli pentru o atmosfera necivilizata in cafenea
de Intruder la: 04/04/2008 15:05:10
1. nu gandi inainte de-a trimite un comentariu. or s-o faca ceilalti in locul tau sau daca nu...se repara din mers. / 2. respectul e pentru pampalai, tu esti invicibil. / deschide usa cu bocancul, fa-i pe toti agramati si nesimtiti (sau macar pe unul-doi, daca n-ai mai mult curaj), sufla-ti mucii in fasole, cere-ti spasit iertare, apoi da iar cu mucii. te-ai juca dar parca nu te prinde, vrei sa fii serios dar nu te-ncape, te-ai da in barci dar nu-i apa. / 3. daca un alt utilizator creaza probleme, crapa-i capul si da-i la mir! / daca scrie agramat, du-l la cremenal. / daca nu-ti place poezia lui, pune-i pielea pe bat. / daca nu-ti convine de ma-sa si tac-su, baga un solfegiu. / daca n-are  ...continuare .
55 comentarii
modifica
Matinala
de lafemme la: 04/04/2008 14:15:23
de fapt, de-abia acum incepe povestea lui pandele, urnindu-se din loc cu hurducaieli usoare, ritmice, asa ca rata care pleca inspre oras in fiecare dimineata pe la 7. venise vara si omu’ nostru s-a apucat sa taie beregata curcanului margelat, mandria ograzii lui, ca doar ii venea baiatu’ acasa. femeia lui invartea la ciorba, in bucataria de vara, cand paul a intrat pe poarta stramba de cand cu viitura din primavara. lui pandele i s-a lasat tot sangele in degetele de la picioare cand si-a vazut baiatul, cu parul picat in ochi, tarand in urma lui picioarele cu tenesi descheiati. era lalau baiatul lui, si parca nemancat, si-avea ochii-n pamant, si parca nu mai era el. « asta micu-i bolnav.  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Summit sentimental
de Intruder la: 04/04/2008 11:46:09
e sarbatoare, / e summit / orasul meu, / sa-l scuipam cu flit / e sarbatoare, / cainii-s cuminti / si vaccinati. / inarmati pana-n dinti, / politistii tac. / e sarbatoare, / o fata trece pe zebra / politistii zelosi / vegheaza-n poteca / e sarbatoare, / ne umbla vehicule / in vene, aorta / si printre testicule. / am trac. / e bal mascat, / da, e mare bal / orasul meu / e "o hazna cu potential" / o fata a fost / calcata in pneuri / politistii se scarpina / in chipiul cu gauri.../ ...si si-o fac. / pansele perfide / ies din trotuare / trecatorii se mira / cu ochii la soare / o fata e moarta, / calcata de roti / orasul meu / e scursura de hoti / ...fuck, ba! /
38 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...