arhiva: 05/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rugaminte
de motanelul la: 05/04/2008 20:26:01
am zis odata, n/as mai fi zis./ si voi zice din nou./ poate am exagerat putin pentru efect./ am enumerat odata niste clona...nu clone ci clona, n/am gresit./ poate m/am grabit si am bagat si pe altcineva in oala cu ciorba, never mind...victime colaterale./ insa uneori e asa de evident ca...oricum, uite cum sta treaba:/ in ultimul timp s/a remarcat o singura multiclona deranjanta.../ nu ma intereseaza cine a fost originalul si nici nu conteaza./ "italia" e un exemplar al acestei clone/ "anitasmile" e a altul/ si acum "strainul"/ sunt convins ca unii cafegii au observat/ nu conteaza ca aceasta clona spune tampenii, si noi o facem uneori/ nu conteaza nici macar ca aceste copii se pupa in cur  ...continuare .
51 comentarii
modifica
In jurul meu
de tinutza la: 05/04/2008 15:59:20
o boaba de roua/ imparte in doua/ o mare de ganduri/ cu lacrimi in randuri/ de val sfaramate/ de lume uitate./ o frunza de tei/ zboara pe-alei/ de vant maturate/ de altii calcate/ si-ajunge la mine/ sa-mi spuna de tine;/ far' s-o privesc/ eu o strivesc/ si-o-ngrop in uitare.../ din departare/ iar imi revine/ dorul de tine./
57 comentarii
modifica
Ce-am avut si am pierdut ...
de Sim_sim la: 05/04/2008 12:56:32
in prima zi am crezut ca se poate. dar nu s-a putut. am incercat si a doua zi. nici. mi-am spus ca trebuie sa mai incerc, poate daca fac asta zi de zi o sa ajung acolo unde am vrut sa ajung. intre timp, am uitat unde am vrut sa ajung, dar mi-am adus aminte ce vreau sa ajung. plec la drum sa mai incerc o data. dar poate ca nici nu trebuie sa mai plec. stau pe loc si astept, poate vine ea la mine. sa cer ajutor? normal ca nu, daca vine, vine, daca nu, nu. si daca nu mai vine? adica, daca nu mai vine niciodata? niciodata? sa stau si sa astept? poate daca astept in cafenea o sa ma simt mai bine, o sa-i dau intalnire, poate o sa vina. intre timp ma plimb de colo, colo, mai aflu vesti si lucruri no  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Cit de sugestive pot fii fotografiile
de cristelino la: 05/04/2008 12:18:41
http://englishrussia.com/?p=1685#more-1685/ nimic de comentat/ / http://englishrussia.com/?p=1837#more-1837/ m-i sa facut foame instant/ http://englishrussia.com/?p=1808#more-1808/ impresionant/ / http://englishrussia.com/?p=1782#more-1782/ as vrea sa vad asa placi mari da cu alte nume pe ele. (de politicieni si bancheri)/ / in orice caz vizitati ;/ http://englishrussia.com/ / sper sa va placa/ cristelino/
8 comentarii
modifica
Baclavat, pardon, Baclaoreat
de Eugen Danescu la: 05/04/2008 11:24:25
eram în transă, cu capul limpezit cu 6 doze de praf de maximă puritate şi am perceput ca prin vis, cum mama mă extrage uşor, de pe banca din spate a gipanului hammer, cadou de ziua mea, mă ia în braţe şi porneşte, cu paşi lansaţi de cămilă, spre o clădire pe care am simţit că o urăsc de la prima vedere , cu un bener, pe care scria „mult succes la baclavat”./ am simţit că îmi revine greaţa de baclava şi junghiurile naşpa din cap, care mă împung atunci când gândesc./ legănat în braţe de înaintarea cu paşii elastici ai mamei, am rememorat cu ochii daţi elegant peste cap, până spre ceafă, ziua, cred, de azi./ dimineaţa am deschis ochii frumos umfla  ...continuare .
7 comentarii
modifica
De-ale Americanului III
de u incercare la: 05/04/2008 02:10:04
/ de-ale americanului iii/ – ce-ai, eminescule, e gol? păi e bine bă, că în western dacă te prindea cu paharu’ plin o beleai!/ comentariu: secetos – calc drept – pămîntul ăsta. Şi-o ţin aşa tot atîrnînd de soare. sînt kilometri buni în faţa mea, iar setea-mi este nesfîrşită. din nou mă amăgesc cu mîna în rucsac după sticloanţă. sînt cel mai competent să cer cuiva un strop de apă – acum. toţi paşii pe care-i proptesc sînt vechi – calc drept, calc potrivit în continuare. calc pe-un tăiş atent meşteşugit. calc dislocat şi uscăţiv şi însăilat – medieval. spre gura de vărsare a dunării şi-a vaselor de marfă în marea neagră ca moart  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...