arhiva: 07/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iubirea
de candle la: 07/04/2008 22:09:24
este iubirea trecatoare sau eterna? esti mai fericit cand iubesti sau mai trist? este iubirea un sentiment inevitabil?/ eu cred ca atunci cand iubesti, cand simti ca s-a creat un univers, o lume numai pentru voi doi, atunci traiesti momentul de fericire suprema, atingi intr-un fel acea stare de nirvana. daca as sta sa ma gandesc la basme, la povesti cu fat-frumos, as spune ca iubirea e eterna si mi-as dori sa fie, dar nu e. spun aceasta deoarece in ziua de azi totul pare a fi ceva superficial si oricum iubirea in timp isi pierde din intensitate, ca oricare alt sentiment. in majoritatea cazurilor, inceputul unei relatii se bazeaza pe atractie fizica, uneori tipul alegandu-si prietena dupa  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Draga mama,
de Doamna GM la: 07/04/2008 21:46:32
azi, fix trei ani de cand ai plecat in lumea cealalta, o lume mai buna cred...daca ai sti cate scrisori ti-am scris in gand...cat adevar ti-am ascuns in anii din lumea asta, cate remuscari am si...daca ai sti cat de mult incep sa-ti seman, dar cred ca deja stii totul! cred ca ar trebui sa ma opresc in drum,sa ma asez in genunchi si sa-ti cer iertare. pentru ca te-am judecat./ am fost copilul tau cel mai tacut dar dintre noi patru, eu te-am judecat cel mai aspru. ascultatoare si supusa am pus mereu umarul meu mic la greul casei si ,mai mult ca sigur, am facut-o cu suflet,dar mereu mi se parea nedrept./ stii de problema mea cu a ma simti iubita si dorita, de toata nesiguranta mea, de inca  ...continuare .
80 comentarii
modifica
viitorul suna bine :)
de om la: 07/04/2008 20:22:27
http://freegan.info// ce credeti?
13 comentarii
modifica
politizarea olimpiadei ?!?
de om la: 07/04/2008 19:42:15
sunteti de acord cu fluturarea tensiunilor china-tibet pe steagul olimpic?/ sunteti de acord cu actiunile de deturnare/stingere a flacarii olimpice ca o forma de protest (de parca nu existau si altele)?/ citius altius fortius in sport olimpic sau in proteste politizate si bine orchestrate ca timp si loc ?/
48 comentarii
modifica
Fara titlu
de Doamna GM la: 07/04/2008 18:54:06
nu ma intereseaza in ce fel iti castigi existanta. ma intereseaza ce doruri te macina in interior si daca indraznesti sa iti urmezi visul inimii tale./ nu ma intereseaza cat de batran esti. vreau sa stiu daca risti sa te porti ca un nebun de dragul iubirii tale, de dragul viselor tale, si pentru a trai aventura vietii./ nu ma intereseaza ce planete stau in patrar cu luna ta. vreau sa stiu daca ai atins cel mai adanc punct din viata ta, daca te-ai deschis prin toata durerea sau daca te-ai inchis si te-ai chircit de frica altor suferinte. vreau sa stiu daca poti sa stai cu toata suferinta-a mea sau a ta-daca poti sa dansezi cu frenezie si sa te lasi cuprins de extaz, din varful degetelor pa  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Colt 3
de inshade07 la: 07/04/2008 16:22:55
se pune o întrebare/ si apoi se pune umărul următor/ si cuvântul următor/ despărţit in silabe:/ ur-ma-tor,/ nu se caută urme/ si nu se aşteaptă răspuns!/ / se adăuga apoi/ implicaţia de urmat/ si se înţelege tot in silabe/ sau altcumva afirmaţia:/ „ noi nu ne pricepem la mare,/ suntem deschisi marii/ dar nu ii înţelegem pasările,/ velele, catargele, îngerii,/ felul ei de mângâia glezna/ si nici culorile”/ / apoi nu se mai pun întrebări!/ / concluzia nu e înţeleapta/ deci nici de urmat,/ marea cumva ne aşteaptă/ pe covor, / in cana cu ceai/ sau in pat!/ / noi nu ne pricepem la mare/ si mai ales nu ne pricepem/ in doi/ tu despărţita in silabe acolo,/ eu de  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Natasha si Paznicum
de diana vlase la: 07/04/2008 15:13:31
patru felinare galbene luminau partea asta de sat. erau cateva case darapanate, cu acoperis de stuf si pereti de lemn printre care era balegar de cal uscat. nu era nici dracu pe ulitile care se intersectau in locul in care eu mi-am lasat geanta. as putea sa o numesc la fel de bine desaga, geanta mea maro care este defapt o bucta de material prinsa la capete de bunica. prin bucuresti facusem furori cu asta. aici ar putea sa se numeasca desaga. aveam in ea o pereche de tenisi si o bluza mai groasa, in cazul in care m-ar prinde frigul, o oglinda, un ruj, o agenda si un pix./ acasa aveam un stilou tare frumos cu care imi placea sa imi trec pe curat lucrarile care, pe ciorne le scriam cu pixul. ai  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Tunetul, trăsnetul, cadenta, valsul si frivolitatea
de Bitterdream la: 07/04/2008 12:37:01
efectele tunetului şi ale trăsnetului asupra cadenţei unui vals frivol./ despre efecte mai ales./ despre cadenta si necesitatea (?!) sa./ despre vals si prejudecata./ despre frivolitatea lucrurilor, chiar si acolo unde marginea dantelei nu se vede./ despre tunet.trasnet./ despre intrerupere si schimbarea ritmului. despre cat de repede uitam. / despre.../ despre ce vreti voi. fara cadenta. sau cu. dupa puterile fiecaruia./ chiar daca se danseaza, aici nu e sala de bal./ :)/
69 comentarii
modifica
cu cine pot vb?
de sweetes la: 07/04/2008 11:39:20
cine ma ajuta sa inteleg ce ii site-ul asta ?/ is noua
30 comentarii
modifica
Drepturile boracului
de Yuki la: 07/04/2008 10:04:28
copilul are dreptul la: stabilirea si pastarea identitatii sale, are deptul de a fi protejat impotriva exploatarii, are dreptul la asistenta sociala, la protejarea imaginii sale si a vietii sale intime, are dreptul la educatie / regulamentul scolar spune ca elevul are dreptul la burse, libertate de informare, asociere, exprimare, are indatoriri ( tinuta decenta sau uniforma—dupa caz--, obligativitatea de a se prezenta la cursuri) elevul datoreaza respect cadrelor didactice si personalului administrativ, elevul trebuie sa aiba o atidudine cuviincioasa, nu are dreptul sa consume alcool, tutun, droguri./ in cazul nerespectarii/respectarii acestui regumalent se aplica urmatoarele sanctiuni si  ...continuare .
55 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...