arhiva: 01/05/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
A fost odata in Austria
de proletaru la: 01/05/2008 20:40:54
dragi prieteni,/ ieri am scris sub noul meu nume un subiect care din motive de neconfirmare a userului acvarius, intarzie sa apara. mi-e teama ca pana revine admin in fata calculatorului, subiectul nu mai e de actualitate. este posibil ca admin sa ii il lase sa treaca si va aparea in dublu exemplar si cu numele acvarius. va rog sa ignorati a doua aparitie. sincer, nu am vrut sa mai afisez nimic cu userul proletaru, dar nici sa stau cu zilele sa imi apara scrierile pe cafenea, nu ma asteptam. / voi continua sa folosesc acest user pana voi primi confirmarea pe userul nou. n-am incotro. voi anunta public cand voi publica sau voi afisa comentarii pe acvarius, indata ce primesc confirmarea./ ace  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Pamantul Se Invarte Invers 4
de diana vlase la: 01/05/2008 19:59:09
scena 2. / / enel: mergem dupa ea?/ ariel: nu. / enel: cum sa nu?/ ariel: enel, asteapta! nu cred ca este bine sa mergem impreuna...o sa merg eu si o sa discutam ca fete... o sa purtam o discutie prin invaluire si voi ajunge.../ enel: ariel, ivette e o tipa desteapta.../ ariel: ramai aici, asteapta, ma descurc. ti-o aduc eu inapoi. ramai aici!/ ariel iese. enel ramane singur, ridica de pe podea cartea maro pe care o citea ivette, apoi isi aminteste de cartea lui, cu ivor, o aduce de langa pat. citeste, in mijlocul scenei, cu lumina doar pe tabloul din spate. vocea lui ivor se aude pe unele din pasajele monologului./ / enel: (deschide cartea) cum se termina povestea? ramane sa aflam: nu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
casatoria
de miyrella la: 01/05/2008 18:15:51
de ce daca ne casatorim din dragoste exista divortul?
68 comentarii
modifica
stiu nu exista raspuns
de ceamaitrista la: 01/05/2008 12:45:47
offf..cat urasc 1mai-ul cand toata lumea iese la un gratar si numai eu ma simt atat de singura fara el....credeti ca el aum plange dupa mine sau se gandeste macar la mine?..doar eu ma lamentez aici si nu-mi gasesc linistea uitandu-ma la telefon ca o fraiera..si daca realizez ca sunt fraiera de ce nu fac ceva?de ce il mai iubesc cand m-a parasit cand aveam mai mare nevoia de el?fetelor...pentru ce ne trebuiesc relatiile..ca sa ajungem in situatia mea..sa nu ne mai putem privi in oglinda fara sa plangem?...sa ne trezim dimineata ,sa bem o cafea si sa asteptam pana la 3 sa ne sune ~puiu~ ca atunci termina treaba?...nu...noi trebuie sa avem viata noastra sa avem un program al nostru...si el sa fi  ...continuare .
42 comentarii
modifica
iubire
de INSULA ALTUIA la: 01/05/2008 00:36:12
voi salcii despletite-n/ noapte, / cu frunze verzi si moi de catifea, / voi ape adormite linga tarmuri ,/ spuneti-mi unde-i iubirea mea??/
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...