arhiva: 11/05/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un alt amurg, o altă toamnă violetă...
de Intruder la: 11/05/2008 18:48:21
amurg de toamna violet / pandesc pe strada, siluete / femeile se duc si trec / si nimeni nu sta sa ma-ntrebe / daca sunt viu, daca-s profet / sau daca am ceva de gand / amurg de toamna violet / ca masa celui mai flamand. / de-un voievod cu negre plete / citeam odata, dintr-o carte / cu violet sa scriu pe ziduri / sa schimb din temelii, cetatea. / amurg de toamna, violet / in spectru mi s-a stins lumina / ne imbatam voios, cu vodca / eu cu nadejda mea, de mana. /
50 comentarii
modifica
Te uită cum plouă, Bacovia
de Intruder la: 11/05/2008 18:38:47
te uita cum ploua bacovia / priveste iubito la mine / eu ma gandesc la zenovia / in gat mi se-nnoada suspine. / si du-te acolo, la masa / adu-mi o revista si pipa / canta-ti jelania maiastra / si nu indulci prea mult, clipa / te uita cum plumbuie ploaia / bacovia ma mana spre sfere / plutesc prea agale si viata / ma face sa mor in tacere. / ne bate o stea in fereastra / si stiu ca usa-i deschisa / motanul ma linge pe ghete / tu stai ganditoare si trista. / ce cald e la tine in casa, / ce frig ma atinge in vintre / cand palma ta mica m-apasa / de psalmi imi aduc iar aminte/ dezbraca-te si fa-ti rugaciunea / adu niste vin din camara / eu voi ramane-n sosete/ potop e aici si afara. /  ...continuare .
15 comentarii
modifica
pe ce sa punem accentul ?
de om la: 11/05/2008 15:54:57
de dorit este sa fm perfecti in cele 4 din rezumat, dar realitatea este ca nu suntem din diferite motive (nu caut sa le dezbat aici) !/ de ex. o injuratura bine scrisa gramatical nu are nici un merit (fi-ar sa fie de...) vs o informatie pocita gramatical sau prin tastare gresita (poli magnectici ai pamantului se shchimba)/ dau niste exemple de reactii din cafenea:/ -ei care maltrateaza limba is ca partenerii de discutie care duhnesc a transpiratie ... / -cum poti gandi cand n-ai instrumentul indispensabil - limba ? / -uite, de exemplu, a respecta litera cartii inseamna sa ma tragi de maneca pentru ca am gresit o chestie gramaticala / a respecta spiritul cartii inseamna sa apreciezi ca  ...continuare .
104 comentarii
modifica
Cand profesoara preda homosexualitatea drept o deviatie?
de kinder18 la: 11/05/2008 13:43:52
intrebarea mea este ce pot face?stiu ca traiesc intro societate puritana si ca voi primii multe critici pe acest forum,dar intrebarea se adreseaza in fond acelor putini oameni in romania pentru care homosexualitatea nu e similara cu boala,deviata,sau pacatul.intrebarea mea este ce se poate face cand o profesoara de biologie prezinta homosexualitatea drept o deviatie sexuala..daca este legal in romania anului 2008 sa predai asa ceva(stiu sigur ca in europe de vest este ilegal)si daca nu este legal unde pot face plangere.multumesc oricui m ar putea ajuta.astept raspunsuri!
179 comentarii
modifica
Amintiri pe care le-am uitat
de claudia enea la: 11/05/2008 10:02:49
locuiam de o vreme pe un site.deviantart.com.traiam comoda existenta de cetatean al democratiei pe plaiuri australiene.evadasem in fotografie cu turbare si un gram de dementa, incercind sa comunic.s-au invirtit itele in asa fel ca acum sint in amsterdam si tot ce am construit s-a prabusit, aproape ilar, intr-o secunda.munca mea de ani de zile constind in deliberata ingropare a trecutului s-a dovedit a fi istovitoare si inutila.primul pas pe care l-am facut pe pamint romanesc a ravasit toata amorteala in care ma balaceam constiincios.mirosul de gara de nord m-a lovit nostalgic exact in mijlocul sufletului.(ca sufletul are un mijloc am descoperit mai demult, cind am reusit sa ma catar si sa tra  ...continuare .
13 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...