arhiva: 14/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Courteney inhibata de .. iubire
de clipz la: 14/05/2008 23:49:18
deşi par total lipsite de inhibiţie, atunci cand apar pe micile sau marile ecrane, multe vedete s-au plans adeseori că scenele de sex sunt un adevărat chin pentru ele. ultima trecută pe lista acestei categorii este frumoasa courteney cox, cunoscută din celebrul serial prietenii tăi > <a href="http://publine.ro/showbiz/showbiz/courteney-cox-inhibata-de-scenele-de-sex.html">http://publine.ro/showbiz/showbiz/courteney-cox-inhibata-de-scenele-de-sex.html</a>
9 comentarii
modifica
Dreptul de a uri
de motanelul la: 14/05/2008 20:09:45
nu fac parte dintr/o organizatie pro sau contra. asta nu inseamna ca nu am pareri si nu mi le apar./ in ultimul timp s/a obisnuit ca legea sa fie facuta de organizatii care militeaza. pro. contra./ homo, evrei, nazisti, criminali, minoritati, feministe, handicapti, negri, lista poate probabil continua./ tendinta e sa ai grija ce zici/faci pentru ca gasesti oricand o organizatie de care inveti sa te temi nu cumva s/o calci pe coada./ daca acest lucru e probabil adevarat in ce priveste persoanele juridice, ca individ si cetatean am si imi sustin dreptul de a uri./ dreptul de a uri. jidanii, poponarii, nazistii, criminalii, minoritatile, feministele, handicapatii, negrii, lista poate continua  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Nepăsare românească (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 14/05/2008 18:50:29
de durerea a' din cot,/ pe român, fără mişto,/ astazi de stau şi socot/ nu-l doare nici în popo.
comenteaza!
modifica
Plan pentru vacanţă (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 14/05/2008 17:07:34
În sezonul estival/ mă bronzez şi-s fericit/ la bulgari, pe litoral,/ că la noi m-am cam prăjit./ valeriu cercel/
8 comentarii
modifica
Am einsamsten
de oldrembrandt la: 14/05/2008 16:09:00
/ au inceput copacii să dea din aripi./ vine toamna, o toamnă hazlie/ şi beată.../ oftează cu fiecare păpădie,/ aruncă de sus apă şi must/ cu o găleată. / te iubesc / şi ştiu că dacă nu ţi-aş spune-o/ mi-ar ieşi prin oase/ lanţuri de mătase./ tună cu note de trombon, plouă cu sfori, / cu noduri, cu frunze, cu paşi de flori. / pe jos, luminile portocalii / se preling sticloase... / şi s-au pornit să-mi ducă dorul/ umbrelele de pe terase./ te iubesc / şi ştiu că dacă nu ţi-aş spune-o/ mi-ar ieşi prin oase/ lanţuri de mătase./ zilele devin leneşe, deschidem geamul / şi facem dragoste ca să ne incălzim,/ norii se sparg in săculeţi cu boabe.../ iar  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Ferestre
de Sancho Panza la: 14/05/2008 15:39:23
pe masa asta e veşnic dezordine/ hârtii / aşteptări risipite / uneori îmi imaginez că ştergi praful/ şi deschizi ferestrele / larg/ */ tot mai rar visez oameni tot mai des visez lacuri/ intru în ele şi mă spăl de toate uitările/ / mamă/ noi două nu plângem / doar ardem încet / până curge pe inimă ceara tăcerilor/ */ alteori mi-e dor de părul meu lung din anii de şcoală/ cineva să mi-l despletească şi să-l pieptene cu mişcări adormite/ camera să miroase-a cerneală şi a somn de copil / picurând pe obraji/ atunci mă privesc în oglindă/ văd cum moartea aruncă peste umărul meu/ timpul/ ca pe o perie ştirbă/ */ deschide ferestrele uite/ îmi cresc  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Secvenţe rurale
de Intruder la: 14/05/2008 13:41:19
1. / - ia zi, mai...ce ai? / - nimic, taticule! / - cum nimic? / - ce sa am, bre? / - nu stiu, ba! mi-a zis aia lu' cimpoi ca ieri ai lasat vaca sa intre in porumbu' ei si tu te uitai ca prostu' la sfinti! / - lasaaaaa, bre...ca n-a mancat nu stiu cat! / - ba! daca-ti ard o lopata peste falca, te misti ca la hora! e a treia oara cand imi spun oamenii ca stela noastra intra in ogoru' lor! / - o sa fiu atent, taticule! / - mai, eu termin repede cu tine! te trimit la pitesti si te dau calfa la nea' costel, la croitorie! bine-bine...fa-ma tu, numai! / - nu vreau taticule la croitorie, nu-mi place! / - da' ce? vrei la primarie? scoala nu-ti placu, cu vaca nu te descurci, la sapa nu stii nici cat g  ...continuare .
44 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...