arhiva: 17/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Deziluzie
de INSULA ALTUIA la: 17/05/2008 21:43:56
azi ma simt ca o meduza/ care-mpinsa de val/ se tiraste cu gindul / departarii de mal./ briza dulce adie-n/ trupul meu ofilit./ sufletul zboara intre cer si pamint,/ am murit.
9 comentarii
modifica
FARA TITLU (Cap.3 CAFEAUA)
de adynet1 la: 17/05/2008 18:59:09
cap 1 – crima perfecta/ astăzi voi ucide un om…pe primul ce-l voi întâlni în cale. am hotărât asta într-o clipă de cumpănă existenţială şi chiar aşa voi face. simplu.../ crima perfectă !/ nimeni nu mă va descoperi. Îl voi alege la întâmplare , cel mai uşor !/ o voi face pe înserat , în parcul plin de umbre şi goluri de neant. sunt locuri în care frunzele uscate n-apucă s-atingă asfaltul şi-si gasesc locul în văzduhul de pungi de plastic si bilete de tramvai./ nu voi fi auzit. mă voi tupila pe la spate , îi voi studia mersul...tărăgănat şi trist , sau poate sprinten si optimist.voi hotărî soarta cu putere si sălbaticie dumnezeiască . da , chiar aşa  ...continuare .
6 comentarii
modifica
improvizaţie pe o temă vidă
de alex andra la: 17/05/2008 16:13:07
o să te rup din mine/ aşa cum rupi aripile unui fluture/ şi-o să rămân o femeie oarecare/ lumea n-o să mă mai cunoască pe străzi/ o să-mi pierd luciul şi surâsul/ afundată în nimicuri caste/ doamnă ce-aţi făcut cu visele/ le-am dat pe mai nimic/ cui s-a nimerit în clipă/ gura strigă oarbă/ gândul muşcă din ieri/ mâine sângerează plăpând/ ca o gingie bolnavă/ fără tine/
46 comentarii
modifica
ora de des-compunere
de u incercare la: 17/05/2008 14:37:31
/ spun de la inceput ca s-ar putea sa par morbid sau alte alea... / deci: plecind de la propunerea intruderului cu compunerea pe o tema data, m-am gindit sa va fac o propunere de des-compunere. tema fiind chiar "des-compunerea". mai precis un exercitiu de proza scurta in care sa va imaginati propriul sfirsit. si pentru ca este vorba de des-compunere, textul ar trebui sa-si arate, conceptual vorbind, intr-un fel sau altul descompunerea, nu doar prin tema ci si prin (de-)constructie. / promit premii reale (carti) autorilor primelor trei texte (in ordinea preferintelor mele de lectura).
28 comentarii
modifica
Frumoase, universurile paralele...
de diana vlase la: 17/05/2008 14:15:12
drumul catre sat avea copaci pe cele doua parti. am auzit odara ca s-au plantat copacii aia ca sa nu ne bombardeze nu-stiu cine...eu si istoie, sau eu si cunoasterea, sau eu.../ ma duc spre satul acela. in satul acela va exista mereu o casa cu frizerie la camera dinspre strada, cu bucati de oglina prinse de perete. asa se folosea in trecut. in locul spoturilor luminoase de acum erau atunci bucati mici de oglina, lipite de peretele exterior, iar la apus, soarele se reflecta asa frumos, incat ai fi crezuit ca in interiorul frizeriei este defapt casa lui... a soarelui./ acum ulita noastra este pietruia. nu ca strazile din oras, dar pietruia. cand eram mica, masina aproape ca se rasturna in gauri  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...