arhiva: 18/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poveste
de victoritadutu la: 18/05/2008 23:59:36
regele bolnav/ i/ a fost o datã un rege tânãr care trãia singur pe o stâncã, într-un castel din vechime, fãcut din moşii şi strãmoşii lui, izolat de lume si de ochii oamenilor care ar fi putut sã îi pãngãreascã imaginea, viaţa şi trãinicia./ avea împãrãţia lui aşa de mare, pânã la marginile pãmântului, şi a încercat din toate puterile lui sã facã binele şi acesta sã fie prezent în viaţa oamenilor pe care el îi stãpânea şi avea grijã de ei, însã a vãzut cã rãutãţile erau la fel de mari sau erau la fel de înspãimântãtoare cu cât se strãduia el sã fie mai bun şi sã îi înveţe pe oameni sã fie cinstiţi, corecţi, puternici şi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"Isteriile" de care am avea nevoie...
de monte_oro la: 18/05/2008 23:34:18
mai bine m-as duce sa ma culc... nu...nu e 15 iunie...inca...si cu toate astea....nu ma pot abtine... iata motivul... http://vintilescu.blog.cotidianul.ro/2008/05/17/o-isterie-numita-eminescu/ mi-as lua "romania" mea si m-as muta cu ea in alta tara... aici va ramane doar "noua generatie"... cu tot cu infirmitatile ei... intrusule...pe ele, tata... te rog, serveste-te...:)...
41 comentarii
modifica
ecoute2
de 1brasovean la: 18/05/2008 09:43:44
daca mai ceva vreme in urma anuntam ca testam un nou aparat, de curand mi-am cumparat o tastatura noua, cu dichis. am testat si acest consumabil tot pe net.../ ce a iesit? mai rau!/ (oare ce se va intampla cand imi cumpar alt periferic, cum ar fi un monitor, spre exemplu?)/ ecoute2, profil: “interesat de discutii prietenii si cine stie poate reusim ceva impreuna” / 45 ani / baiat/ / <ecoute2> sal deranjez? am mai vorbit cumva/ <vtm38> stiu si eu?/ <ecoute2> se poate discuta o prob care necesita discretie max/ <vtm38> sunt pe aici. ascult fara sa te intrerup/ <ecoute2> esti interesat de sex da/ <vtm38> am zis ca nu te intrerup, mereu pui intrebari redundante?/ <ecoute2> sint bisex si a  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Hai să intrăm în UE!
de Eugen Danescu la: 18/05/2008 09:20:41
ideea cafenelei, deşi nu unică, e de salutat (o zic acum, fiindcă sunt nou venit)./ cafeneaua se vrea un cenaclu literar, dar şi un spaţiu de discuţii libere, pe orice temă./ nu voi relua „comandamentele” de funcţionare, care sunt concepute astfel ca orice participant să-şi poată publica „operele”, iar ceilalţi să aprecieze liber (dar civilizat!), calitatea. / regulile au fost stabilite ‚însă cu prea multă bună credinţă./ pe de altă parte, există reguli care se aplică, dar nu sunt aduse la cunoştinţa userilor prin regulament./ ori, când aderi la o comunitate, este normal să ştii de la început toate regulile, atât drepturile cât şi obligaţiile./ ca no  ...continuare .
41 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...