arhiva: 02/05/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vacanţe, vacanţe….
de Valeriu Cercel la: 02/05/2008 16:58:28
cică numa-ntre constanţa,/ iaşi, craiova, satu mare,/ fetele îşi fac vacanţa/ Şi la munte şi la mare,/ iar băieţii, nu că-s hoţi,/ ori că au vreo stea în frunte,/ fac vacanţa, cică, toţi/ Şi la mare şi la munte,/ dar mai sunt unii, se pare,/ ce vacanţa o chiulesc :/ nu fac munte, nu fac mare,/ fac şi ei cam ce găsesc !/ valeriu cercel/
6 comentarii
modifica
Hocus pocus brevetatus?...
de Paianjenul la: 02/05/2008 11:29:57
exista oare sofer - oricit de realist - care sa nu fi fanteziat vreodata la un vehicul auto care sa functioneze cu apa in loc de benzina?... / unii insista ca ziua aceea nu e chiar atit de departe:/ http://www.runyourcarwithwater.com// utopie?.../
14 comentarii
modifica
Şi dacă... (de Frăncu Bogdan Georgian)
de thebrightside la: 02/05/2008 11:04:19
Şi dacă.../ de frăncu bogdan georgian/ / Şi dac-ar fi că nimeni şi nimic să nu mă mai cunoască, / mi-aş legăna tăcerea de surâsul tău albastru/ inventându-ţi glasul iar şi iar şi scrijelindu-te prin vorbe pe o pictură cu un dumnezeu mai bătrân,/ atât de bătrân încât m-a învăţat să te ador încă dinainte de a mă naşte…/ / Şi dac-ar fi să nu mai fii cea pe care o ştiu,/ aş învăţa să te învăţ din nou pe deasupra,/ mi-aş răstigni privirea de chipul tău/ renăscându-ţi culoarea ochilor ca pe o frântură de zgomot,/ ca pe neliniştea mea când nu mai ştiu dacă pot să te scriu…/ / Şi dac-ar fi ca toate lucrurile ce mă înconjoară/ Î  ...continuare .
4 comentarii
modifica
[Hin]dusă departe - India Gate II
de thebrightside la: 02/05/2008 09:30:06
coborâm la secretariatul general, denumire ce vine de la suita de instituţii din vecinătatea staţiei. fiecare clădire din zonă are câte o pereche identică de cealaltă parte a raj path (calea regelui), mai puţin preşedinţia şi parlamentul./ casa preşedintelui se înalţă impunătoare în vârful unei coline; o construcţie asemănătoare unui dom, flancată de două ministere gemene, puţin mai în josul dealului. raj path coboară printre ele, aplatizându-se într-un sens giratoriu, înveselit de două ronduri de verdeaţă ce înconjoară câte un pâlc flori roşii, crescute cât un stat de om, cu frunze bogate a la tulipe. calea regelui se continuă până la india gate, co  ...continuare .
3 comentarii
modifica
[Hin]dusă departe - India Gate I
de thebrightside la: 02/05/2008 09:29:15
india gate/ fără cafeaua de dimineaţă sunt un mic mutant, jumătate om, jumătate gelatină. paradoxal, jumătatea alertă e cea a picioarelor care mă poartă mecanic către baie, înapoi la dulapul din hol, la măsuţa oglinzii de unde pescuiesc o linguriţă de ness şi trei cuburi de zahăr cărora le dau drumul în pahar. În timpul ăsta, în jumătatea superioară, mai precis la mansardă, piftia cenuşie alege aleatoriu între comenzi către membre şi secvenţe din visul ce stăruie a reveni în ciuda apei reci ce încă-mi mai şiroieşte pe faţă. trag uşa după mine, mecanismul de închidere se declanşează automat, încă doi paşi şi sunt la lift. sus, în bucătărie,  ...continuare .
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...