arhiva: 20/05/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
(pre)facere
de Sancho Panza la: 20/05/2008 15:37:36
mai întâi/ te atinge întâmplarea pe umăr/ cu o aripă / ori cu o geană / poate cu mai puţin de atât/ te trezeşti / şi asculţi cum se zbate tăcerea în măduva gândului/ scuipând prevestirea/ dimineţilor când n-o să te mai poţi cuibări/ în puful minciunii/ apoi o lumină te sfâşie expulzându-te din uterul tău de cenuşă/ jumătate om jumătate piatră te naşti/ înveţi să respiri/ cu gura altuia cu pielea altuia prin porii setoşi ai secundei/ parcă îţi recunoşti umbra răstignită cândva / între nord şi zadarnic/ înflorită acum / până în miezul tău amărui/ de femeie/ atunci/ jumătatea om/ se va desface simplu/ de piatră/ o va preface-n fântâ  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Ma simt
de ninucka la: 20/05/2008 14:50:37
ma simt de parca dupa ploaie vine furtuna si nu invers, de parca tuna din ce in ce mai tare, ropotindu-mi creierul cu praf de mit. de uitare as vrea sa m-agat, de uitat sa fi tu, uitata eu, lovita cu usa-n cap si cu cotul in coltul mesei si sa nu simt durere, sa nu ma las infranta de instinct, sa nu cobor in "dobor", sa nu mor de dor de...luna cand vine noaptea si de soare cand imi suna alarma telefonului dimineata ca o barca furata de valuri imense de dorinte. si cand vad cata lume-n jur jur, ca nu-mi raspunde la cerinte, ca cerne-ntruna vise-n vant...parca si tacerea mea ii incanta. relatie sociala, ar trebui sa-ncep sa cred in ea, sa nu mai cer lumii nebune, cu chiot de vai, nici libertate  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Cum sa mai beau linistit,
de adamescu33 la: 20/05/2008 13:29:46
cum sa mai beau linistit, / o cafea neagra cu lapte si o buza de zahar?/ parul tau, pielea ta laptoasa,/ buzele tale dulci……./ si cum sa mai aprind o tigara,/ cand ceva ma arde in piept?/
11 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...