arhiva: 21/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
casa...
de dominocrazy la: 21/05/2008 22:03:54
am sunat de două ori. nu are rost să spun cât de stresată eram că nu îmi răspunde. stăteam împietrita în faţa uşii cu două farfurii acoperite cu un şerveţel galben cu bulinuţe albe. mă dureau încheieturile şi aveam sentimentul ăla enervant de...cum să-i spun...endless moment...nu aveam nici chef să mă gândesc ce simt. am sunat a treia oară pasând farfuriile de la o mână la alta. de pe partea cealaltă a uşii metalice (cât mă enervau uşile metalice erau aşa...mari şi gri şi toate apartamentele din bloc aveau câte una) s-a auzit un urlet strident: „eeeeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaa”, apoi la un interval de doua secunde: „ uşeeeeaaaaaa” şi iar la alt interva  ...continuare .
7 comentarii
modifica
CAII SALBATICI
de INSULA ALTUIA la: 21/05/2008 19:15:59
in mine cai salbatici,/ alearga si necheaza/ si-un dor de libertate/ din suflet evadeaza,/ mi-a fost prea sincer / visul/ ce l-am purtat in timp./ alearga si necheaza/ intr-un galop rebel/ frumosii cai salbatici/ cu coame de otel./ de-ar fi-n galop salbatic s-alerg doar in pustiu/ imi voi urma cararea chiar daca nu voi sti,/ ce-nseamna din iubire puterea de-a muri.
27 comentarii
modifica
Of mamaaaa
de ninucka la: 21/05/2008 18:20:25
of, mama care m-ai facut, de ce m-ai facut fata? de ce n-ai vorbit cu barza sa-ti aduca un baiat?nu sti cat chin, cata suferinta si cata neputinta sa se clatine indura o fata? tu nu sti ce-i in sufletul unei fete de 12, 14, 16, 18, 20 de ani? si mai ales 30? tu nu sti cata energie consuma ca sa poata deschide un borcan de gem de caise? nu sti ca plange in hohote cand simte parfumul baiatului pe care l-a iubit candva, sau ca se stinge ca o lumanare ca n-are silueta? nu te-ai gandit ca fata se prelinge pe marginea paharului in deceptie? nu stiai mama ca daca ai fata nu trebuie doar sa o imbraci in printesa si sa-i pui pufuleti roz in par? nu stiai ca trebuie sa o inveti sa se apere? nu stiai cu  ...continuare .
41 comentarii
modifica
user 'tatiku'
de maan la: 21/05/2008 15:47:58
... e pe forum de-atata vreme si inca nu e confirmat...m-a mirat peste masura cand l-am vazut in coada de moderare./ admin, e user la locul lui si a contribuit cu multe comentarii valoroase pe forumul asta./ sa se noteze ca nu face parte dintre cafegii pe care-i simpatizez in mod exceptional, dar ca-mi pare nedrept sa fie tinut la usa!/ consider ca si-a castigat dreptul de user deplin si ca-i datoria mea sa reamintesc acest lucru./ multam.
19 comentarii
modifica
Locuri frumoase
de ioana2006 la: 21/05/2008 14:52:09
http://picasaweb.google.com/ioanacuc2006/cretamai2008/ pentru cine vrea sa vada creta ca o posibila destinatie de vacanta :). / bine v-am regasit.
55 comentarii
modifica
Pe treptele facultatzii
de nu_mere la: 21/05/2008 01:18:02
dormind pe treptele facultăţii/ eram confuz până la eliberarea viselor/ când m-am trezit din somn, pe treptele din faţa/ uvt. studenţii îşi continuau marşul lor spre/ sălile de curs ca şi cum nimic nu s-ar fi/ întâmplat. stăteam să mă gândesc când voi avea/ şi eu ceva de învaţat din această turuială/ continuă, din această bombardare cu informaţii/ căreia nu stiu câţi ii vor mai face faţă. aşa că mă/ gândeam că somnul ar fi fost singurul care m-ar/ putea ţine departe de idiologiile ascunse sub/ cursurile aşa-zis ştiinţifice ale unor profesori/ pentru care elementul uman a iesit complet din/ discuţie. am impresia că ei nu predau, de fapt,/ unor fiinţe  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: