arhiva: 22/05/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jumatate
de AlexandruRosu la: 22/05/2008 22:49:54
jumătate/ se îndoiau genele,/ să formeze jumăţile/ de cerc ale somnului,/ visând alte gene/ ce se îndoiau / să formeze/ jumătăţile de atingeri/ nespuse/ ce se ridicau din buza ta,/ să mă rostească / În jumătăţi de cuvinte/ cu o jumătate de iubire./
29 comentarii
modifica
On-Line pe Cafenea
de motanelul la: 22/05/2008 22:21:57
lume, lumeeee!/ ca alternativa la "utilizatori on line" uite ce va propun:/ atunci cand doriti sa stie lumea ca sunteti pe aici si atunci cand doriti sa se stie ca plecati, lasati un mesaj aici :)))/
66 comentarii
modifica
prezentatorii media
de motanelul la: 22/05/2008 20:05:12
sa fi prezentator/prezentatoare media e o arta./ ati vazut cu cata delicatete isi inclina capsoarele a aprobare sau a negare.../ ati vazut ce fete consternate fac atunci cand prezinta un act de violenta.../ ati vazut cu ce fata parinteasca zambitoare aproba vreo atitudine si cu cata dezaprobare superioara ne mustra cand gresim.../ vai, cat de mult ii urasc, vorba unui cunoscut de/al meu./ ai crede ca pun suflet in ceea ce fac. ce gresala monumentala ar fi./ grija lor e sa arate bine. sa pronunte corect. sa gesticuleze credibil. in aceasta ordine./ la urma urmei e o meserie ca oricare alta, nu?
6 comentarii
modifica
Varsta inocentei
de tinutza la: 22/05/2008 19:35:16
ar trebui sa fiu mereu o persoana de caracter,ale carei principii misuna fara abatere in adancul fiintei...un cetatean al unei comunitati care traieste prin reguli de neintrecut,necombatat decat prin impertinenta,dezmat,pacat.dar daca gasesti ceva in afara regulilor,care te face mai fericit decat constinciozitatea unui scolar trecut de vreme?daca pacatul vazut de ei este fericirea ta?e gresit sa nu rezisti tentatiei?...http://www.youtube.com/watch?v=fk42gkhl-6s/
32 comentarii
modifica
N-am stiut!
de ninucka la: 22/05/2008 18:45:23
n-am stiut ca mi-ai inundat intentionat apartamentul si n-am stiut ca tragi noaptea apa numai ca sa ma trezesti! n-am stiut ca dai muzica tare numai ca sa-mi trezesti copilul si n-am stiut ca pui rufele pe sfoara pline de apa ca sa-mi stropesti rochia! n-am stiut ca-mi bati in teava ca sa-mi arati ca ies din tipar, ca nu ma conformez cu restul! n-am stiut ca unicitatea are un pret si n-am stiut ca vrei sa ma faci sa urlu de complezenta! n-am stiut unde si cand sa ma adun cu tine si ceilalti ca sa dezbat de ce un grup sparge seminte la 12 noaptea in fata blocului! n-am stiut ca dormi in fiecare zi de la 16.00, atunci cand eu fac aerobic! n-am stiut! si asta inseamna ca nu trebuie sa-mi spui "  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Ce am putea face.
de motanelul la: 22/05/2008 18:40:19
cica la barza chioara ii face dumnezeu cuib./ am spus mai de mult pe confa lui bright cum ca ar trebui sa vorbim pragmatic si pertinent despre subiectul in cauza./ homeless. ma 'nerveaza temenul. prefer vagabonzi, oamenii strazii, ceva pe aici. exista doua categorii de vagabonzi. cei care se nasc si cei care devin asa./ problema trebuie studiata pentru ambele categori separat./ acum, odata ce ai devenit paria, si nimeni pe lume nu e la adapost in mod absolut in fata acestei posibilitati, nimeni nu mai stie si nu mai vrea sa stie de tine./ cine te/ar putea redresa? fie un noroc fabulos, gen mos craciun sau zana din povesti, fie o asociatie umanitara, fie statul./ in general oamenii, fie ei  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Acoperită de nori
de Giordano Bruno la: 22/05/2008 12:12:53
noapte.../ stradă pustie.../ printre lumini difuze/ ploaia se cerne.../ bulbuci iluzorici.../ pământ.../ fantasme.../ dor.
88 comentarii
modifica
Amanta sefului? Demisionez!...
de maria de las maravillas la: 22/05/2008 10:50:27
acest articol il gasiti la adresa: http://www.garbo.ro/articol/familie/1127/amanta-sefului-demisionez.html / “ma simt pierduta. m-am indragostit de seful meu, mi-am pierdut capul si am devenit amanta lui. in momentul acesta sunt pe punctul de a-mi pierde jobul in care am investit toate resursele mele energetice. m-am compromis in fata colegilor. si ce este mai rau este ca nici macar nu mai pasa de toate astea... sufar pentru ca il iubesc. si il iubesc atat de mult ca nici macar nu mai imi pasa ca am pierdut tot ceea ce am construit cu greu. incerc sa ies la suprafata cumva, sa spun punct si sa o iau de la capat. orice as face insa, nu reusesc sa gasesc drumul spre lumina. vreau sa demisio  ...continuare .
55 comentarii
modifica
In prag de alegeri, ingropam aurolacii (scrisoare deschisa celor cu ochii inchisi)
de thebrightside la: 22/05/2008 10:26:19
raspunsul autoritatilor locale la licitatia de vot:/ beton peste gura./ ingropam problema si ne vedem de campanie, fiindca aurolacii n-au buletin deci nu exista./ pa./ mai multe detalii la http://partealuminoasa.wordpress.com/
122 comentarii
modifica
Poezia noastra
de nu_mere la: 22/05/2008 09:59:29
poezia noastră este precum o târfă tristă/ pe care o trimitem oră de oră, zi de zi/ pe centură./ trebuie mereu pudrată, periată , machiată,/ căci altfel nu va fi in veci asaltată/ de criticii vremii ce o vor cât mai vampă./ iţi vom pune in loc de tocuri…târfa mea dragă…/ peniţe lungi de stilou./ Şi in loc de rochiţă scurtă vei purta in jurul coapselor graţioase/ coli albe…saţioase./ iar decolteul tău,/ centrul privirii perverse/ va fi deschis oricărui ins/ ce vede in tine/ mai mult decât simple interese.
23 comentarii
modifica
sa va vad acum
de Sane la: 22/05/2008 09:05:07
"loveste si fugi" - sectiunea: spune tot ce-ti trece prin cap/ p.s.: it's a beautiful day :)
144 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: