arhiva: 24/05/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vant din dreapta
de diana vlase la: 24/05/2008 20:03:04
am privit spre dreapta mea. era acolo. nici nu trebuia sa ma uit. ii simteam prezenta de cum am intrat in incapere. i-am imaginat fata inainte sa il vad. stiu privirea crispata cu care m-a privit. sa vorbeasca cu mine? sa ma ignore? sa plece, repede, inainte sa am timp sa... sa ce? eu ce avem sa fac?/ privirea mea s-a oprit in ochii lui. a ramas acolo ca o tanara goala pe o insula presarata cu nisip alb, divin. au trecut patru anotimpuri in acea secunda. am clatinat din cap, in semn de salut, inainte ca el sa poata realiza ce se intampla. mi-a raspuns instinctiv. mi s-au infierbantat obrajii si pantecul. daca am fi fost singurii oameni pe pamant i-as fi sarit in brate si l-as fi sarutat pe bu  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Dincolo de barieră, viaţa …
de celdesubdush la: 24/05/2008 17:31:30
… ca o siluetă imponderală de fată, desprinsă din îmbrăţişarea unui „el” uşor detaşat de situaţie. mai departe, spre fundal, siluetele abia ghicite ale leilor ce străjuiesc intrarea. În prim plan, eu, evadat din propria-mi realitate, uşor sufocantă, într-o lume cu arome de tei ce abia aşteaptă să înflorească./ alături de mine – joaca prelungită în ani personalizată în trupul unei femei ce refuză să-şi uite copilăria şi respiră cu poftă viaţa prin fiecare fibră a fiinţei ei. ochii, încercuiţi de umbre abia ghicite, lasă să răzbată printre gene priviri poznaşe, ca un preambul vorbelor ce construiesc invitaţii la joc. un joc de-a viaţa şi  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Ierusalim
de muresh1 la: 24/05/2008 15:26:30
ierusalim/ de la corespondentul nostr' din bengal./ -/ ierusalim - ieruşalaim ir hakodeş - ierusalim, oraşul sfînt, centrul şi buricul lumii. / nu stonehenge şi nu cetăţile inca, ci ierusalimul este centrul lumii. / alungaţi, pentru ultima oară fură evreii în 1930, dar s-au intors în 1967. ei se întorc mereu. pentru ierusalim s-au rugat domnului timp de două mii de ani: "la anul ce vine, cu voia domnului, vom respira aerul orasului sfînt". / 1967... / instantanee.. / bătrînica aceea care fuge, fuge şi nu merge. de unde puteri? fuge, spun, spre zidul plîngerii, fuge. fuge de parca se teme să nu i se termine zilele înainte de a-l săruta pentru ultima oară. / Şi suli nat  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Imagini din ziua de ieri
de sinival la: 24/05/2008 13:26:15
si iarasi mi se deruleaza totul in flashbackuri si imagini parca smulse ,colturi de ziare, cuvinte rupte ,urate, groase si vulgare../ uite ca se poate ca romanismul sa te invadeaze si sa te sufoce..romanismul..nush de fapt de ce am definit asa ceea ce traiesc acum..poate pentru ca ii da o nota comica, sau ii mai sterge parbrizul incarcat de noroi..nu stiu/ si povestea incepe cam asa..cum zicea cantecu ala de la taxi..ma scol dimineata/ma duc la serviciu/e un hobby de-al meu..si trec repede orele de “hobby”, ca orice hobby nah..si ma urc in metrou, cu veselie in casti si chef de toate..ca de obicei ma urc in spate..locuri libere , cat sa-ti intinzi putin si piserele pe ici pe colo..trece  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Numele de fata
de GloriaVictis la: 24/05/2008 12:33:04
e musai, inainte de noaptea nuntii, sa te (o) "dezbraci" si de numele-de-fata? are sau nu are importanta? ce simte unul, ce simte celalalt? / voi cum ati facut? sau cum credeti ca veti face?
123 comentarii
modifica
Iubirea ! Un sentiment ciudat ...
de r3sp3ct la: 24/05/2008 02:38:14
/ ... hmmm , fiind primu meu subiect aici , doresc sa deschid un subiect mai special :)/ ... ce e iubirea ? nimeni nu cunoaste cu adevarat acest raspuns ... difera de la persoana la persoana ... / ... cu toti am avut un esec in dragoste ,"o mica piedica" ./ toti ne dorim si speram la o relatie si sentimente pe masura , ne dorim o persoana care sa ne inteleaga , sa ne fie alaturi mai tot timpu , sa fie acolo sa ne imbratiseze cand simtim nevoia plus restu acestor "doruri" , pentru ca unii/unele ducem lipsa ./ ... oare acea dragoste fara sfarsit exista , o iubire care sa fie la fel ca la inceput tot timpu , sa existe acei fluturasi de care cu totii ne amintim , acei fiori la primul sarut  ...continuare .
14 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...