arhiva: 26/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fericire...
de monte_oro la: 26/05/2008 23:36:32
fericire.../ sub limita / cerului aducator de soare/ e vazduhul / respirat-respirand.../ peste limita / cerului aducator de soare/ e cerul aducator de stele/ sub ele/ e vazduhul/ respirat-respirand.../ peste limita / cerului aducator de stele/ e cerul tau.../ sub toate/ stau eu.../ fericit ca le vad.../
26 comentarii
modifica
suis orizontal
de Homo Stultus la: 26/05/2008 22:42:56
calc peste zile diforme, uniforme, monocrome asteptand cu infrigurare nepasarea clipelor ce vor veni. ragazul pe care il zambim intru a fi ni se scurge la fel cum dispare un codru de paine in mana slaba a unui copil infometat. / ma iarta ca nu ti-am fost cat trebuia, ca am uitat sa plec genunchiul in fata lacrimilor pravalite amar din cerul unor ochi ce au uitat seninul. am sezut peste cumpene frangandu-mi ocazional cate un vis. / poate ca nazuiesc dincolo de orizontul pe care ochiul il cuprinde. si as crede ca dincolo de el, dincolo de irisul inmormantat in pleoapa, hotarele dintre noi ar fi doar un prilej de gluma./ raportul meu cu lumea – nimic pentru nimeni. din acest  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Cafeneaua News
de Intruder la: 26/05/2008 22:18:36
cafeneaua news va fi un fel de dare de seama cu ultimele "evenimente" de pe forum. / prima editie am lansat-o eu, urmand ca urmatoarea s-o faca un user propus de mine...apoi userul propus de mine va propune pe altcineva...si tot asa. / astept pareri si sugestii. / daca va merge, bine...daca nu, nu. / initial, confa a fost gandita altfel...cine e curios poate da click pe "arata originalul". / 1. la inceputul lunii in curs, cativa cafegii s-au intalnit live, in bucuresti/ 2. useri mai vechi au reaparut pe cafenea: latu, celdesubdus, anisia, yuki, fefe, homo stultus, andante, oldrembrandt (ex-rembrandt)...daniel racovitan (!) / 3. giordano bruno imi spune ca si-a rezolvat dilema "bulbucilo  ...continuare .
247 comentarii
modifica
FARA TITLU (CAP 4)
de adynet1 la: 26/05/2008 19:11:01
dezastrul –cap 4/ -eşti cam tăcut azi, mi se adresă mia atingându-mi degetele, dar îmi placi şi-aşa...Îmi placi oricum./ -am avut o noapte groaznică...da-mi revin încet-încet...mai stăm ?/ -mai vreau o cafea. fumăm o ţigară împreună ?te vreau acum! gândul că mâine dispari mă chinuie şi...cănd revii ? mai revii?...nu-mi răspunde, şi-aşa mi-e greu...trei luni ?Şase ? voi muri.../ Îi priveam zbuciumul, excitat.vroiam s-o cuprind,s-o învelesc în căldura mea , să-i acompaniez plânsul cu glasul cărnii./ m-am aplecat peste masă şi i-am muşcat buzele cu patimă. am simţit privirile comesenilor în ceafă.asemenea scene nu se vad prea des..../ am revenit pe sc  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Culmea plagiatului (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 26/05/2008 17:27:51
cel mai mare plagiat/ care-a întrecut măsura,/ a fost când s-a copiat/ inclusiv şi semnătura./
1 comentariu
modifica
Uscat de somn
de AlexandruRosu la: 26/05/2008 17:03:17
mă urcau dinţii flămânzi/ de somn,/ pe turle de nori negri,/ îmbibaţi în vreo furtună / de apus spălăcit./ strigam la câini, / strigam în urletul lor, / până ce începea să ningă cu clisă,/ şi simţul meu se răzvrătea/ faţă de mine,/ şi mă prindea în umbră, / să zac, să mor./ să mor, să umblu,/ sfârtecat de mine însumi,/ cu pletele roase de caii lunii,/ cu buzele înfipte-n sânge,/ cu vertebrele mâncate de vreun/ blecher, răsărit din neant,/ ce-şi închide pletele pe-o gutieră./ mi s-au făcut transfuzii de umoare apoasă,/ printre stele se risipea parfumul/ intercalat al gunoierilor,/ ce se grăbeau sa mă flecărească,/ pe făcăleţul existenţ  ...continuare .
3 comentarii
modifica
LUMINA DE LA IERUSALIM
de maria de las maravillas la: 26/05/2008 12:47:15
traiesc intr-o tara catolica. dar noi, ortodosii credem ca religia noastra e mai buna. am aflat din internet ca la biserica sfantului mormant, cand este pastele ortodox focul divin se pogoara si aprinde lumina. de 2000 de ani/ http://www.crestinortodox.ro/asculta__lumina_de_la_ierusalim1-54.html
55 comentarii
modifica
Zăpada cruciadelor
de Odessa la: 26/05/2008 11:29:00
Îmi place pielea ta crudă/ zăpada cruciadelor/ o preerie adulmecata de păsări/ expirate în vreme de război/ citesc despre golul din umbre/ ca despre insomniile tale/ furişate prin galaxii de uitare/ mă decupezi în lungi miresme de vară/ şi mă mîntui cu totul/ ca pe o meduză leneşă cu gleznele ude/ de dragoste cu tine într-o valiză plină de nori/ de ore mototolite în modul cel mai distins/ albastru regal din zile cubane/ plutind în rostul unui artificiu de calcul/ în închipuirea mea plină de nuduri/ am toate motivele să te iubesc/ lunea...
8 comentarii
modifica
12 picioare
de AlexandruRosu la: 26/05/2008 11:19:51
12 picioare/ / cele douasprezece picioare mi se nasteau prin mers pana ce au prins aripi. cele douasprezece constelatii pareau varsate intre mine si ritmul varsatorului de lumina. printre fructe si radacini ne imputerniceam la cate-o fantana clara si rece, atunci setea se contopea cu satisfacerea ei blanda si tamaduitoare. m-am privit in seva fiintelor de rai pulverizate prin atmosfera. functia eterico-magica inspirata prin fiinta vibratie se nascu din putere./ depune-ti armele cand infasurat te dedici unui cant de spasme si tremur, lasa-te purtat de-o naturala stare de distorsiune si metamorfoza a sinelui-gand. cantare adu-mi in maini si prin ochi, omule cu ochii verzi pustiind negand pe c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Plâng nebunii cerneală
de thebrightside la: 26/05/2008 09:39:27
nu mai e lume în lume mamă/ dumnezeu / a murit / de foame / în noi/ plâng nebunii cerneală/ doar în clopote mai bat inimi/ mai sunt trupuri doar în clopote/ de necredinţă/ de neajuns/ trupuri şi ploi/ în suflete a rămas un fâlfâit de aripi/ o bătrână senilă care molfăie-n gingii/ "cu susul în jos s-a intors lumea"/ şi adoarme în vecii vecilor/ murim/ (- domnu’ doctor, pierdem pacientul!/ - asta-i viaţa, fetiţo. Şi iisus a murit, nu ştii? zice el zâmbind înţelept./ - da, dar iisus a-nviat…)/ eu nu am un tată/ pe mine cine mă scoală/ cine mă scapă-nainte s-adorm/ în clopot de piatră/ (- du-te la mall, copila mea! terapia prin shopping  ...continuare .
40 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...