arhiva: 27/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FARA TITLU(Cap 5-MAHMUD )
de adynet1 la: 27/05/2008 23:12:26
cap 5 – mahmud/ - mai doriţi ceva ? o gustărică , poate ? genul de întrebare genială , pur românească , cu acel diminutiv căruia greu îi faci faţa în special când chelnerul , cu o figură candidă şi vesela te imbie , puţin asertiv. am zărit în privirea miei un "da" ce mi se potrivea de fapt şi mie.../ - Şti ceva? un platou mic cu ceva brănzeturi , măsline, calamari şi mai vezi tu...adu şi un vin spumant sau şampanie...tânarul zâmbi fericit...se putea făli stăpânului c-a făcut o vânzare consistentă , singura de pe terasa ce se scalda în arome de cafea.../ mia mă studia cu admiraţia celei ce i s-a ghicit şi împlinit dorinţa...Îi placea să stea cu mine  ...continuare .
11 comentarii
modifica
paradisul celui de-al cincilea regn
de Sancho Panza la: 27/05/2008 22:36:36
nu mai scriu poezii/ când secundele-mi zboară/ nărăvaşe prin vintre - / roi flămând de furnici / rubinii - / adevarată e doar întâmplarea aceasta / limpede cum o apă unduind / sub deşerturi/ în clarul ei ne vom boteza umbrele/ şi vom sorbi din potire vinul tăcerilor/ şi vom mirui tâmpla / mirărilor noastre / amin/ / */ mă ţinea strâns în braţe/ plouase/ plânsesem/ mă ţinea strâns în braţe/ clipa era un veşmânt/ alb / de in/ */ apoi/ am aruncat toate oglinzile-n cer/ dacă voi uita cine sunt/ îi voi deschide cu buzele pumnul/ ca pe o carte / scrisă-n cădere/ de îngeri / */ nu mai scriu poezii/ deschid venele morţii ca pe nişte ferestre/ voi prefa  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Panaceu
de Pirri la: 27/05/2008 17:58:53
mai sunt doua minute,doar doua minute si ea trebuie sa ajunga,/ sa-mi pun camasa aceeea care ii place asa demult sau un tricou,/ si o pereche de jeans si un tricou ,ma –nvirt in loc....doua minute,/ ah,ce durere....la naiba cu scaunele astea peste tot in casa,/ si... aaau,si usi deschise...doar asta de la sifonier se incapataneaza sa ceara o cheie,/ poftim doua piciore si sa mai ceri tu cheie!/ / mai e doar un minut,doar un minut si eu sunt gata sa fac atac de cord acut!/ e doar normal,ca tu asa ca-ntotdeauna,ai reusit ,mai repede ca mine,/ sa-ti gasesti si fusta si camasa,esarfa si pantofii,chiar aia rosii de lac ametitori,/ ba chiar sa te machiezi ,sa te coafezi si eu...?!/ dar st  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Ma gandeam
de Pirri la: 27/05/2008 17:53:28
stii ce m-am gandit?/ ca poate ca ai vrea,intr-o zi....azi,maine ,/ sa iesim sa bem ceva,stiu un loc...sincer,/ as putea sa te astept in fata la tine...cu o floare/ si tu, nu-i asa... ca vei intarzia...dar nu va conta,ca doar/ nu va fi ultima data,ma uit in ochii tai si stiu./ te voi lua de mana usor transpirata de emotia ta si a mea,/ o sa ne numaram pasii in tacere,o vreme...dar va fii frig,/ te voi trage temurand spre mine si te voi incalzi si te voi saruta...in gand / caci,nici sa zambesc nu voi indrazni./ tu ce zici,viitoarea mea iubire,/ as fii prea indraznezt daca as chema-o prima noastra intalnire ?/
4 comentarii
modifica
Initiativa culturala
de aureliu la: 27/05/2008 14:47:15
În curând vom sarbatori ziua internationala a copilului, fapt pt care echipa www.atlasromesc.com doreste sa editeze si sa prezinte in cursul lunii iunie o galerie cu desene realizate de copii din comunitatile românesti din diaspora. pentru aceasta va propunem si va invitam sa ne trimiteti pe adresa noastra, office@atlasromanesc.com imaginile ce le doriti, cat mai curand posibil(ar fi indicat sa fie precizate numele mic, vârsta realizatorului, tara în care se afla si titlul desenului).sa ne bucuram cu totii de talentul si imaginatia copiilor nostri. aveti prin casa desene de cand copii erau mici? daca doriti, le punem si pe acelea.nu ezitati.
1 comentariu
modifica
Greată
de Yuki la: 27/05/2008 13:12:39
greata de sfarsitul de an scolar cu pusul notelor pe ultima suta de metrii, cu trasul de medii, cu trasul de copii sa zica si ei ceva acolo, sa ai o justificare ca le iese cinciul. / greata de notele puse in cancelarie cu dirigintii pe capul tau “ hai ca-ti aduce si asta un referat”, “ e amarat saracu’ ” amaratu’ n-a venit la scoala tot semestrul, a batut mingea pe maidan./ greata de mamici, bunici, tatici cu buchete interminabile de flori, cu pungute si pungulite “ doamna, ce putem sa facem, ca nu-i iese media”, “ stiti, n-ati vrea sa-l luati la meditatii”, “ e un copil bun, acasa e asa cuminte”, al naibii copil bun care mi-a mancat zilele tot anul cu obrazniciile lu  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Pasăre electrică
de Odessa la: 27/05/2008 10:42:49
cîteodată/ se întîmplă să curgem în direcţii contrare/ transparenţi în priveliştea lumii/ surzi şi scorojiţi de ciori/ în nefericirea unei păsări electrice/ atîrnate de gîtul tău abrupt/ a dureroasă abstracţiune/ şi cum ninge în gîndul acela amar/ de teatru antic cu roşu burgund/ tivit nonşalant/ în tîrziul pe care-l trăim/ atraşi de urme de sînge cald/ ne sărutăm pe frunze pe şoapte/ schimbînd decorul propriilor umbre/ fericiţi că ne putem atinge genunchii/ seara înainte de culcare
7 comentarii
modifica
Scârba
de alex andra la: 27/05/2008 09:29:12
aş fi putut spune "greaţa", dar nu vreau să trimit la "greaţa" lui sartre./ vreau să vă întreb simplu şi direct: ce anume vă provoacă scârba (nu, nu mă refer la feluri de mâncare !)?
109 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...