arhiva: 29/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De-a lungul timpului
de Grigore Rotaru la: 29/05/2008 22:26:26
/ „cel mai greu blestem reprezinta continutul unuia din psalmi ( cere ingaduinta de la preot daca vrei sa-l citesti din curiozitate !) . folclorul a dat un blestem naprasnic impotriva celor ce despart pe cei ce se iubesc : „ cin’ desparte pe cei dragi / suie-i corbii carnea-n fagi / sada-n sange pan’ la brau / manca -l -ar viermii de viu “ . urmatorul loc il ocupa eminescu cu strofa - blestem din doina ( a avut de unde a se inspira ! ) : „ cine-au indragit strainii / manca-i-ar inima cainii / manca-i-ar casa pustia / si neamul nemernicia “. / este usor de observat : „ sa-ti sfasie inima lupii “ , „ manca-i-ar inima cainii“. / ca sa te gandesti ca vrei sa arunci un bl  ...continuare .
5 comentarii
modifica
zile in care te lovesti la degetul mic de la picior
de oanacarmen la: 29/05/2008 19:55:38
stiti zilele alea nenorocite in care te trezesti sa mergi la toaleta cu 20 de minute inainte sa sune ceasul? te dai jos din caldura si moliciunea patului, cu ochii carpiti de somn, te impiedici de caine, el schelalaie, te trezesti mai bine, injuri cainele, se trezeste si jumatatea mai buna a vietii tale, injura si el cainele, cainele il aude si topaie in pat, il linge pe fata, jumatatea mai buna mormaie somnoros si-si baga capul in plapuma, intre timp tu, la toaleta stai si cugeti daca mai are sens sa te mai bagi in pat, cand tragi apa te-ai hotarat ca da, la urma urmei mai sunt 20 de minute, te bagi in pat, te asezi pe caine, cainele schelalaie, tu injuri, jumatatea mormaie ceva si se intoar  ...continuare .
115 comentarii
modifica
iubire (pseudo)stiintifica
de om la: 29/05/2008 18:15:45
limbajul stiintific al postarii de mai jos m-a facut sa-mi reiau tipul de poezie stiintifica:/ * - de intruder la: 29/05/2008 17:33:44 modificat la: 29/05/2008 17:34:34 / am neglijat faptul ca anusul masculin si anusul feminin sunt de... sexe diferite./ taman la fel de identic si asemanator, pan' la prostata...acolo s-a rupt filmul. rugam spectatorii sa iasa in liniste si fara panica. / totusi...oamenilor de stiinta le-a cazut fisa ca si femeile au prostata dar, pentru ca ele au fost construite din coasta lui adam...d-zeu a facut economie de material. / a facut economie si la clitoris...insa... era si normal, pe undeva - ele au tzatze. / .........................../ iubire (pseudo)stiitif  ...continuare .
29 comentarii
modifica
tradare!
de cr_ana_cr la: 29/05/2008 14:50:48
exact cum strigau personajele acelei piese, imi vine si mie sa strig!tradare!si aveau dreptate :'tradare,tradare...dar s-o stim si noi'/ ei bine, eu nu am stiut!m-a luat pe nepregatite!/ si ma oftic rau de tot!imi vine sa plang de nervi!imi zboara gandul la aceea persoana care mi-a facut asta si parca simt o fulgerare, o durere in piept!si ma intreb de ce, dar nu reusesc sa aflu raspunsul, ... sunt prea multe variante!as vrea sa o distrug!sa-i arat ca pot!as vrea sa fac multe... ca noi toti de altfel...dar...ochii dau sa mi se umple de lacrimi si... nu imi place ca imi pasa!nu trebuia sa imi pese!nu imi dau voie sa plang!desi ma doare.. nu pot sa plang!i-as da prea multa importanta!...sau poa  ...continuare .
11 comentarii
modifica
De la o vreme Romania duce lipsa de personal calificat.
de Valeriu Cercel la: 29/05/2008 11:57:35
ne-am facut un bun renume,/ dar acas' nu prea avem,/ chiar de spargem banci prin lume/ pe-ale noastre nu putem !
33 comentarii
modifica
Dorinte
de Pirri la: 29/05/2008 08:44:35
frunze se ridica-n spirale,soptind secrete culese din taceri,sub o ploaie de stele,/ tu inspiri prin geamul inalt,o alta dorinta ce se stinge intr-o curba perfecta./ renasta in tine,zambind te intorci,te sarut,/ ochii uimiti ma intraba “cum ai stiut?”..../ intr-o zi ,promit,te voi invata cum sa asculti o frunza de vara purtata de vant./
133 comentarii
modifica
peste 15 ani
de oldrembrandt la: 29/05/2008 03:45:00
o sa-mi iau picioarele la spate/ si o s-alerg toate caprele,/ ursii si gastele/ cantand:/ 'peste cinspe ani de voi mai fi,/ tot pe tine, tot pe tine te-oi iubi"/ o sa-ti promit stelele de pe cer/ si culorile soarelui pentru o saptamana/ o sa-ti culeg toti iepurii cu ochi verzi/ si cateva clipe voi astepta/ pasiunea nebuna/ o sa sparg toti pepenii/ pana ce din samburi imi vor creste celule;/ in sfarsit, am sa privesc apusul/ din tarziu in devreme,/ o sa-ti lipesc parfum pe coapse/ dar acum, iubito, te las/ la revedere!
22 comentarii
modifica
mai taci!
de oldrembrandt la: 29/05/2008 03:38:11
/ castelul poeziei mele/ e construit din litere./ sensul... e undeva/ la un etaj superior/ inca nevisat./ poate voi fi prea obosit/ sa imi termin povestea,/ poate voi fi deja murit./ poate ca tu o vei relua candva/ si o vei continua/ la infinit./
17 comentarii
modifica
Viaţa şi dansul apatic - formal
de Giordano Bruno la: 29/05/2008 00:51:18
liliacul atârnă ciorchini-uscaţi,/ pe lângă coarda de vie -/ bujorii sunt graşi.../ ups!/ mi-a scăpat.../ mai bine tăceam.../ mai bine.../ fredonam un cantec păgân/ poate aşa -/ zâmbetele zburdau pe-o câmpie înflorită -/ cu ierburi siliconate./ spre final, cam asta a ieşit:/ am ajuns să-mi privesc - visele sugrumate/ într-o cămaşă de forţă./ defapt, cu cine vorbesc?/ parcă aş fi elefantul dintr-un desen animat -/ stând la taclale cu primarul/ dintr-o particulă de praf.
142 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...