arhiva: 04/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jurnal dosit
de Omerta la: 04/05/2008 19:50:07
sa nu vrei…/ stii de cate ori am vrut sa-mi aud timpanele biciuite pana la sange de viorile lui vivaldi?/ si iata-ma-s din nou, pe balcon, savurand o cana de lapte rece, asortata cu o tigara uscata, si ea rece. parca nici cafeaua nu mai are acelasi gust. sa fie primavara?/ sa fiu eu boem din cale-afara?/ incerc sa-mi imaginez... o lume creata, reala, de vis, de cosmar./ si de cate ori sa-mi las pulpa de secunda devorata de un cosmar de peste zi?!/ imaginatie si... ploaie. soarele se ascunde hoteste dupa un nor greu, mijind ochii – pe care mi-i imaginez eu, din nou – catre mine. il privesc la randu-mi printre firele de fum tesute in aer de tigara care, poate ma si arde deja la de  ...continuare .
2 comentarii
modifica
timiditatea
de oliver_kahn la: 04/05/2008 19:29:04
acum cateva zile am cunoscut o fata care mi se pare draguta , desteapta , toate ok/ problema vine ca atunci cand sa fac primul pas cuvintele nu mai "vroiau" sa iasa din gura... neobrazatele ;))/ acum lasand gluma la o parte si din ce am citind din alte forumuri vreau sa termin cu timiditatea asta repede.. mai tarziu (parerea mea) e ca o sa fie si mai greu... fiind adolescent (14 merg spre 15) sper sa ca imi veti da niste sfaturi destul de concrete/ cu alte cuvinte sa le inteleaga tot prostu'
46 comentarii
modifica
cu palma lipită de coasta luminii
de Sancho Panza la: 04/05/2008 13:51:13
şi a venit o primăvară albă de la un capăt la celălalt,/ amintindu-ţi de giulgiul pe care bătrâna/ îl cumpărase din vreme/ aşezându-l în lada de zestre./ ploi pe care le ştii pe de rost,/ cuvinte prin care poţi trece desculţ,/ dimineaţa îţi lipeşti palmele de coasta luminii/ şi te rogi să respire/ vine soarele/ răsfirându-şi fuioarele/ va veni luna/ adormindu-ţi în pântec / nebuna/ te faci drum te faci stei te faci val/ mâine te va muşca de degetul mic/ întâmplarea cu dinţi de opal/ şi a venit o depărtare ca multe altele,/ dacă întinzi braţul / poţi face timpul să ţipe/ cum un păun rătăcit,/ dacă îţi atingi inima cu arcuşul / vei s  ...continuare .
8 comentarii
modifica
acasa!?
de furnic la: 04/05/2008 10:43:57
/ de cativa ani simt ca nu mai am casa.simt ca nu pt numi niciun loc "acasa".am cateva locuri pe care teoretic le-as putea numi "acasa" dar practic nu simt ca sunt "acasa" in niciunul din ele./ poate ma puteti ajuta voi.voi v-ati gasit acel "acasa"?si daca da l-ati cautat mult?si cum v-ati dat seama ca acolo este "acasa"?cum ar trebui sa va simtiti cand sunteti cu adevarat "acasa"?
11 comentarii
modifica
Manifest studentzesc...
de nu_mere la: 04/05/2008 10:29:34
“omul s-a născut să fie rău. din momentul în care s-a ridicat din pântec , vioi in plânset, şi până în momentul în care se coboară alb, tăcut în simţuri între pereţii de lut, el tot rău va rămane.”/ ai fost găsit vinovat de nepăsare. Ţi-ai ucis din faşă propriile idei mareţe, ţi-ai maltratat dorinţele până ce te-au părăsit speriate. Ţi-ai vândut sufletul pe bucaţi , ce nu am mai fost mai târziu folositoare negustorilor şi le-au aruncat la câini. Îţi mai rămăsese curajul tinere. dar şi pe acela l-ai inecat in curenţi repezi, fustraţi. te-ai întors la mal apoi (marea în jurul tău era limpede si calmă)./ pedeapsa este exemplară. eşti condamna  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Gaina cu pene albastre din Sibiu
de nu_mere la: 04/05/2008 10:27:32
gaina cu pene albastre din sibiu este singura gaina de acest fel din tzara. o vezi in zilele insorite zvacnind din aripele ei scurte prin orash, prin centru mai exact.loveste cu pintenii ei mici pietrele concave si se opreste, din cand in cand, pentru o clipa...pentru a privi cerul ce pare mai tot timpul senin. cu ochii ei rotunzi si negrii strabate azurul calm .se ridica intr-un picior si da din aripi. ar vrea sa zboare...dar nu poate.dupa cateva incercari nereusite se gandeste sa urce turnul cu ceas din piatza mare./ / alearga printre pietonii grabitzi cu o agilitate ce nu este des intalnita la gaini.urca treptele turnului cotcodacind a oboseala. la primul etaj o domnishoara o opreste pen  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Pădurea de mangrove
de cosmacpan la: 04/05/2008 08:57:30
/ trăiam la limita imposibilului./ la fiecare flux trupul meu înflorea/ ascunzând emoţii printre petalele ofilite./ sângele-mi colora dimineţile,/ orajii tremurau, prelingând lacrimile,/ iar voalurile îţi ascundeau sideful înserării/ rădăcinile musteau aduceri aminte,/ verdele se modela căutându-te, soare/ din ramuri îmi răsăreai. viaţă sălbatică./
2 comentarii
modifica
E ziua mea
de Valeriu Cercel la: 04/05/2008 01:34:53
am împlinit…şi opt, mare scofală !/ Îmi iau cafeaua-n pat de dimineaţă,/ nevastă-mea, de-o vreme mă răsfaţă/ fiind acuma prima ce se scoală ;/ amicii mei, colegii toţi de şcoală/ i-am invitat, şi fără caragaţă/ se miră cum de sunt încă în viaţă/ cu-aşa-ndeletnicire de nasoală,/ Ştiind că voi sunteţi aceia care/ din când în când îmi oferiţi pilula/ pe siturile astea literare / cu-o glumă, un catren sau o urare/ să moară pixul meu, adică scula…./ sperând ca să ajung la reciclare !/ valeriu cercel/
13 comentarii
modifica
CRIMA PERFECTA
de adynet1 la: 04/05/2008 00:31:12
astăzi voi ucide un om…pe primul ce-l voi întâlni în cale. am hotărât asta intr-o clipa de cumpănă existenţială şi chiar aşa voi face. simplu.../ crima perfectă !/ nimeni nu mă va descoperi. Îl voi alege la întâmplare , cel mai uşor !/ o voi face pe înserat , în parcul plin de umbre şi goluri de neant. sunt locuri în care frunzele uscate n-apucă s-atingă asfaltul şi-si gasesc locul în văzduhul de pungi de plastic si bilete de tramvai ./ nu voi fi auzit. mă voi tupila pe la spate , îi voi studia mersul...tărăgănat şi trist , sau poate sprinten si optimist.voi hotărî soarta cu putere si sălbaticie dumnezeiască . da , chiar aşa...nu-mi va păsa dacă e bun  ...continuare .
38 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...