arhiva: 05/05/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
taclale
de Lady Allia la: 05/05/2008 23:35:35
m-am saturat de zgomot crud, de sunete fara rezonanta/ muzica e buna calda asemeni unei cafele/ savurate sub asternutul unei dimineti albastre/ sau rece - asemeni unei lame de cutit care te imparte/ intre tine si tine pana la regasire/ m-am saturat de zgomotul sinelor care iti zgaraie auzul/ de parca ai trage inadins cu unghiile pe o tabla neagra/ fara amintiri de creta/ la naiba! unde e muzica...de dincolo de petalele florilor?/ de ce tace roua?/ se pare ca azi a mai murit un greiere...sub balcon serenadele se canta/ in ritmuri de monezi - zanganesc/ un caine urla, un tanar injura, iar cateva fete rontaie seminte/ se aud tocurile stridente ale unei femei / se aud pana pe creier!/ scarile url  ...continuare .
29 comentarii
modifica
tot...soacra
de elvisette la: 05/05/2008 17:48:14
buna tuturor!....ce sa zic... a trecut si pastele...si soacra mea pana in ultima clipa a sperat ca sotul meu sa o viziteze...(singur!), insa, ma mir si eu ca el, a ales sa il petrecem doar noi doi la casa noastra. nu am mers nici la ai mei, dar nici la ai lui.. intre timp,insa, ce pot spune, decat ca ... am ajuns sa merg , impreuna cu sotul, bineinteles, la....psihiatru..!da, la psihiatru, direct ce psiholog, sau alti medici..!de ce!?...ehhhh!pt ca asa mi-au recomandat toti:sotul, famnilia mea, socrii, cumnata!au considerat ca sunt nebuna de simt toate acele lucruri pt soacra mea draga..aaa...nu v-am spus motivele pt care i-am spus in fata soacrei cat de mult o urasc!...iata:...pai cand soac  ...continuare .
41 comentarii
modifica
FOLOSIREA VIRGULEI IN VOCATIV
de ROANA86 la: 05/05/2008 13:33:01
am si eu o intrebare... cum este corect scris: buna, andreea, ti-am scris ....sau buna andreea, ti-am scris.../ daca se poate sa-mi dati si un text si gramatica pentru a avea confirmare./ multumesc!/ va rog trimiteti-mi si pe mail
12 comentarii
modifica
Circul nostru, cel de toate zilele...
de Intruder la: 05/05/2008 12:02:17
am observat ca oamenilor le place sa discute despre religie, indiferent ca-s credinciosi sau nu. e ca atunci cand o bucata de rahat pica jos si e napadita de furnici. / cineva m-a intrebat - nu demult - cum e la noi, la ortodocsi el fiind romano-catolic. imi repeta la fiecare fraza ca e un bun crestin de parca nu era suficient sa fie om si-atat. / m-a intrebat de iisus si fecioara maria si am zis ca da, sunt capete de afis. / m-a intrebat (printre altele) daca ortodocsii accepta si cred in imaculata conceptiune si eu - suflet candriu - i-am replicat "non lo so...forse si?" / n-am intrat in amanunte ca n-aveam chef de rahat...credeam ca se refera la nasterea lui iisus si m-am gandit "ce dracu  ...continuare .
85 comentarii
modifica
tomb rider
de motanelul la: 05/05/2008 10:04:04
120>-<80/ de data asta nu era vina mea,/ doar eram acolo, constient de ce fac./ nu ai timp!!! si inapoi in rand;/ o fractiune de secunda si cifrele erau cadrane rosu cu alb./ magie sfaramata in ploaia de mai.../ eu nu sunt doar un personaj de roman!
37 comentarii
modifica
amintiri de tinerete
de elena_mihaela la: 05/05/2008 00:22:12
asculta:/ trece timpul/ bate vantul/ canta privighetoarea!/ unde te ascunzi, / iubire?/ stiu,/ te-am luat cu mine sa vezi padurea,/ dar nu trebia sa te ascunzi..../ unde esti acum?/ aproape?/ departe?/ in spatele vreunui copac secular?/ in spatele amintirilor mele?/ cucu!/ hai, nu ma speria,/ nu ma dezamagi,/ nu fugi/ nu te ascunde de mine!/ iubireeeeee!/ imi pun mainile la gura / si strig:/ iubireeeee!/ nu ma parasi!/ vino inapoi!/ arata-te!/ alerg./ scormonesc dupa tine / prin tufisuri/ caut dupa tine/ prin scorburile copacilor............./ ma simt ca lizuca/ si nci macar nu-l am pe patrocle/ cu mine,/ daca-as fi stiut ca o sa ma lasi singura/ cu stihiile padurii/ as fi luat un  ...continuare .
162 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...