arhiva: 01/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Imi aduc aminte de Piata Halei....
de muresh11 la: 01/06/2008 23:52:54
‏piata halei/ imi aduc aminte de piata halei.... / ce este acum e un fel de supermarket palid si anost, dar piata de atunci era o cladire de fier cu creste filigranate in care intram cu evlavie de novice. de atunci am vazut multe alte locuri asemanatoare dar m-am intors la hala "mea". dar...groaznica dezamagire...nu mai era. mi s-a spus ca a ars (?). / cred ca as putea desena-o. o am im minte exact asa cum era in '64 cind am fost sa-mi iau ramas bun de la ea inainte de plecare. / cel mai mult imi placeau mirosurile de acolo. / puteam spune dupa miros cu ochii inchisi unde se afla fiecare sectie. / cel mai mult imi placea sectia se brinzeturi. / citiva brinzari tineau marfa in butoiase la no  ...continuare .
5 comentarii
modifica
ma uit la mainile de maine...
de Cezar Petrescu la: 01/06/2008 22:36:28
ma uit intru-na la maini,/ de ieri./ de ieri ma tot uit la ele./ azi m-am plictisit sa mai privesc atatea carari ce se frang in palme,/ de atatea suferinte trecute / si adunate in mainile mele,/ batatorite de durere!/ cred, ca maine o sa uit de ele/ dar sigur nu o sa uit / sa ma acund dupa ele,/ sa mor de suparare in causul lor!/ mainilor de maine,/ uitati pe cine-ati mangaiat,/ frecati-va a nerabdarea zilelor / ce vor veni!/ si...maini frumoase,/ veniti acasa pe obrazul meu,/ spalandu-va trecutul/ in baia lacrimilor mele bucuroase!!!/ mainilor mele,cu drag./
11 comentarii
modifica
Înfrîngeri
de Odessa la: 01/06/2008 16:32:34
nimic prea mult/ spuneau pedanţii frustrării/ înca mă dezbrac de rugina acestui oraş prăfuit/ într-un singur sens/ în care ne trăim viaţa împinsă de afirmaţii/ într-o zi oarecare de post/ prea multe orgolii îndesate extatic/ deşi am dreptul să mor/ ca un cal însetat de abandonul pietrelor/ într-o gravă înfrîngere/ de vînt fumat pe vreme de ploaie/ am inima în colţuri uscată/ de marinimia ta amară de nebun/ decapitat în piaţa spaniei/ şi nu mai fumez decît înecată fraudulos/ în camaşa ta albă de război.
8 comentarii
modifica
Duminica
de charlie la: 01/06/2008 15:34:39
mi-e bolnav sufletul de singuratate, sunt atat de bolnava incat nici eu nu mai pot sa stau cu mine pentru a nu ma molipsi. m-am inchis intr-o camera, carantina fortata, si ma privesc pe gaura cheii. daca nu as fi fost predispusa la boala din cauza sensibilitatii mele, nu s-ar fi ajuns aici! deci voi trata boala, poate iau niste antibiotice pentru ca sunt mai rapide si mai eficiente, apoi voi trata cauza. adica eu. adica sufletul asta sensibil si mereu in cautare de contradictii cu care sa se lupte. / stai putin ca nu pot… m-a inchis aici, sunt in carantina. la naiba, daca ies, voi imbolnavi pe toata lumea. care lume?... oare au plecat in prealabil pentru ca stiau ca se va ajunge aici? da, p  ...continuare .
9 comentarii
modifica
‏Membru .., de Partid, adeca.
de muresh1 la: 01/06/2008 15:21:11
‏creatii personale ale corespondentului nostr' din bengal/ ‏membru / ....eh, domnule! / ma duci cu gindul la inca ceva.. / cestia cu exmatricularea din utm fusese in 1958 si in 1960 aveam, totusi, diploma de maturitate si gindeam sa incerc a intra la fac. e electrotehnica, iasi, desi cerusem sa parasesc romania. / imi spun prietenii: / "mai "patatule". esti nebun? te pui pe tocit, cu antecedentale tale? hai mai bine la pescuit".dar eu, chiar nebun, incep sa recapitulez materia si timp de doua luni dorm doar patru ore pe noapte. / si intru... / trece primul semestru si nimic... / nimeni nu ma da afara. / colegii mei..., deh. / se adeverise ca tocisem degeaba. / era unul care inainte de p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De 1 iunie
de proletaru la: 01/06/2008 08:56:56
in virtutea faptului ca majoritatea aveti inima de copil, dar si juniorilor care din cand in cand ni se alatura, va doresc.../ / la multi ani!/ ...sa ramaneti cruzi si frumosi!
23 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: