arhiva: 14/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dinu
de SkInHead la: 14/06/2008 23:39:55
in momentu' in care scriam asta era la tv cornel dinu aka mister...frate,omu' ala se rupe'n basini mai rau decat orice alta persoana publica din romania./ personal nu il suport.nu stiu voi da' eu nu pot sa il inghit.deci lumea rade e o atmosfera destinsa si el :"aici imi permit sa intervin"...lasa ma omule lumea sa rada nu mai inteveni...incepe si ma ia cu ciclicitatea fotbalului si alte cacaturi...faza ca "este imposibila fortuirea ca romanul sa fie un strasnic luptator sarb"...numa' el stie ce vrea sa spuna...adica ce legatura are asta cu fotbalu'?fotbalu' e simplu n'are nicio treaba cu lampeduza dracu' stie cine o mai fi si asta sau asta...bon,esti "dastept" da'i inainte nu omori si pe a  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Bogdan (III)
de malina. la: 14/06/2008 20:06:53
drept e ca amandoi pareau oblojiti bine. straluceau unul langa altul. frumoasa blonda, pretioasa si pretentioasa, isi gasese printul. ce-i drept, unul pus pe glume, dar nimeni nu-i perfect. ioana era indragostita pana peste cap si-mi facuse capul calendar povestindu-mi despre el. incercam s-o temperez, imi parea ca isi ard prea repede relatia. devenisera de nedespartit, petreceau fiecare clipa inafara serviciului impreuna, mancau impreuna, dormeau impreuna, ori la mine, ori la ea, nu-si luau nicio pauza unul de celalalt. iubire radicala, nesatula, ca de liceeni, nicidecum de oameni trecuti de 30 de ani si caliti pana la os in focul fostelor iubiri. ma asteptam sa se sufoce si iubirea lor sa s  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Bogdan (II)
de malina. la: 14/06/2008 19:48:28
raspunsul, dat pe un ton oficial, mi-a provocat o criza de ras caci "asta face parte din noul meu look, ma intalnesc cu clientii si vreau sa vada cat muncesc si alerg si nu dorm si ma framant pentru ei. dar sa nu mai spui la nimeni." n-am spus, era secret profesional. tot secret de data asta personal, era ca se indragostise. am aflat de la ea./ ioana e-o buna prietena cu care ma vedeam aproape zilnic in acea perioada. eu singura, ea singura, amandoua dezlegate, ne-am agatat singuratatile la uscat pe sarma si am batut o bucata din drumul vietii brat la brat, band cafele interminabile, cutreierand magazinele si barfind masculii de la lucru. ii dadusem si ei o pereche de chei de la apartament  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Bogdan (I)
de malina. la: 14/06/2008 19:46:24
pe bogdan l-am cunoscut tot in aprilie, dar la vreo 32 de ani de la acea zi de intai aprilie, cand venise el pe lume. l-am primit in viata mea cu drag si interes, dar mai ales cu interes pentru ca aveam nevoie de bani sa-mi pot permite sa platesc apartamentul inchiriat in bucuresti. cautam pe cineva cu care sa impart cheltuielile iar el isi cauta de urgenta un loc in care sa se mute. plecase din casa lui in aceeasi zi in care a aflat ca iubita l-a mintit, fara un cuvant, doar cu hainele de pe el si c-un vifor in inima. "cum, doar pentru atat?" "adica cum doar atat?! increderea e totul. fara ea, poti sa te speli pe cap cu relatia ta", m-a dascalit el cand l-am intrebat. de cateva saptamani, pa  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Niculina***saphirul (familia corindon)
de sami_paris75 la: 14/06/2008 18:03:33
saphirul albastru,care are 58 de fete ca si diamantul,cu nuante de fier si titan,este saphirul ce-l mai apreciat in bijuterie si industria ceasornicariei.fata de celelalte pietre pretioase cum este diamantul si rubinul, pentru saphir am o slabiciune foarte mare!/ il indragesc datorita culorii albastre de voronet,datorita reflexelor de lumina si pentru faptul ca un saphir de 5 kt valoreaza 20 000 de euro./ marele pitagora clasifica numerele de la 1 la 4 ca numerele supreme ale vietii./ adunate toate rezultà nr 10 ./ 1+2+3+4=10./ 1=dumnezeu/ 2=1+1 ,reprezinta un cuplu ex,sot si sotie/ 3=1+1+1,reprezinta familia,sot ,sotie si copilul./ 4=1+1+1+1 , reprezinta multimea tuturor celor care traiesc  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Thoughts in the wilderness(1)
de bartleby la: 14/06/2008 17:46:57
bluzele mele sunt toate verde-marin/ pălăriile încropite în grabă/ le poartă/ marina, fiica mea blondă/ cu părul drept ca şi liniile unui caiet dictando/ ea pictează mări verzi şi pescăruşi marini/ peşti schilozi/ pictează nisip, şi în colţ, lângă ramă/ a pictat o vară indiană/ o rochie albă si umbrele cu pictorii lor/ cu şevaletele, vopselele moştenite de la van gogh/ Şi urechi rămase de la van gogh/ cu sângele lor mucegăit şi verde…/ / ieri, marina mi-a dăruit o lumânare / ca să mă călauzească pe drumul vieţii/ să mă izbăvească de singurătate / lumânarea asta/ Îmi aminteşte de plajele împuţite – / cu pensula ei, marina a ucis toţi pesc  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Trucuri, cu Claire...
de Intruder la: 14/06/2008 13:03:20
frank, barmanul, are un plasture sub barbie / dezinvoltura i-a alunecat in vasul cu gheatza. / stiu ca l-a muscat azi noapte, o iapa corupta, / cu zabala stransa si crupa brazdata de bici. / "da-mi o cafea, batrane...o cafea patrata si neagra de iapa!" / ...si mi-arunca o noapte scurta, ca la solstitiul de vara/ ...si-un submarin care numai galben nu e. / as fuma niste bulbi de begonia luxurians / as povesti "coliba unchiului tom" oricui vrea sa m-asculte, / chiar si pianului...da, chiar si lui! / apoi mi-as turna gin cu lamaie in ghete/ sa pot impusca aligatori filozofi. / intra claire. are o pieptanatura noua / dar cu acelasi aer de curva familiara, / sa nu fie confundata cu-o papusa strica  ...continuare .
48 comentarii
modifica
11 metri ratat !
de Valeriu Cercel la: 14/06/2008 00:15:12
11 metri ratat !/ când îl văzurăm pe buffon/ c-a apărat, mă nene, şutu',/ cu toţii-n cor, la unison,/ am rămas mai muţi ca mutu !/ p.s./ franţa-românia 1-1/ italia-românia 1-1/ de când suntem pe pământ,/ fără pic de tărăboi,/ recunosc şi ei că sunt/ cel puţin egali cu noi !
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: