arhiva: 16/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Singuratate
de malina. la: 16/06/2008 23:03:15
viata e plina de ironii. iar in ce ma priveste, da pe dinafara. cata ironie gasesc in ea! uneori nu pot sa nu-mi remarc viata cu un oarecare fior tenebros, intrebandu-ma daca nu cumva ceva-cineva trage amuzat sforile, cu un simt al umorului care derapeaza de multe ori din ironie, intr-un sarcasm violet, sfarsind cu prabusiri in cinism./ cea mai teribila frica a copilariei mele a fost frica de singuratate. absenta oamenilor ma teroriza. imi amintesc ca eram de acum "mare", 6-10 ani, cand copii pot fi lasati singuri acasa, si eu tot nu reuseam sa-mi stapanesc frica si sa raman "sobra" cand eram lasata singura in casa. mai tarziu, cand am crescut, am ajuns (nu, nu sa-mi inving frica) sa evit s  ...continuare .
31 comentarii
modifica
ganduri....
de cosmacpan la: 16/06/2008 21:42:04
gand de copil/ fiind copilul tau, / toate realizarile mele/ sunt incluse intr-ale tale tata/ ca o submultime, / iar toti nu suntem decat/ submultimi ale stramosilor./ tu ai un potential atat de mare/ incat submultimea va depasi / intregul, facandu-l parte./ ps: e permise ganduri de toate genurile fie ele singulare sau colective...ce spui? s-a mai spus? ce mai conteaza...s-a votat...
15 comentarii
modifica
santaje
de Yuki la: 16/06/2008 20:47:37
tocmai am primit un tel de la directoarea scolii ca sa ma roage sa merg la bac la evaluare, pentru ca a primit telefon de la inspectorat ca n-au profesori evaluatori; o refuz politiocs, spun ca am alte obligatii; imi spune ca nu are ce face, nu are pe cine sa roage si ca spostul meu depinde de inspectorat si ca trebuie sa intelg si sa ma duc; ii spun iarasi politicos ca am alte obligatii, dar deja refuza sa ma mai asculte./ postul meu nu depinde de inspectorat, chiar daca este unul de suplinitor, dar viata mea in scoala aia la anul, da caci daca un director vrea sa faca viata grea unui profesor, poate. / so, indiferent de decizie, vai de fundu' meu.
20 comentarii
modifica
Ultimul apel
de proletaru la: 16/06/2008 12:24:08
dragi prieteni,/ am văzut că există un interes semnificativ pentru o întâlnire la braşov. cei doi organizatori, 1brasovean şi subsemnatul am facut un program care sperăm că va plăcea participanţilor./ Întâlnirea este sâmbătă, 21 iunie la ora 11.00 în piaţa sfatului– la intrarea în clădirea sfatului (actualul muzeu de istorie). aşteptăm întârziaţii 15 min maxim. / restul programului cuprinde o cafea bună în bastionul graft, un tur de cetate, casa mureşenilor (o scurtă istorie captivantă şi mai puţin ştiută a oraşului), centrul oraşului şi prânz la bella musica unde se serveşte celebra ciorbă de fasole în pâine (o pâine de casă cilindrică în c  ...continuare .
62 comentarii
modifica
despre curaj
de sweetescape la: 16/06/2008 11:37:57
fosnet de iarba... incerc sa ma desprind de gandurile astea blestemate care ma impiedica sa gandesc...tot ce as mai vrea acum e doar un potop mare sau un val imens sa ma inghita si sa ma curete de constiinta, de sentimente, de ganduri./ {si ce as face atunci? in lasitatea mea fara varf m-as agata de un colt de soare doar ca sa nu mor. sa prelungesc o agonie, un sir de momente, un sir de imagini care nu ar fi putut alcatui niciodata puzzle-ul complet.}/ simt pamantul sub mine, simt soarele deasupra, te simt pe tine undeva mult prea departe ca sa te ating si atunci inchid ochii sperand ca n-o sa mai simt nimic.si chiar daca as avea curajul sa privesc dincolo de marginea blocului cu 7 etaje  ...continuare .
39 comentarii
modifica
CARA MIA
de adynet1 la: 16/06/2008 07:09:44
sunt o virgulă a curcubeului/ din evantaiul acela ponosit, / cu litere chineze./ Şoaptele-alungate de adierea uşoară/ a suflului divin/ îţi mângâie părul,/ încă negru , încă negru… / te simt cu viaţa/ trezită din moartea spiritului,/ din moartea ce-a murit… /
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...