arhiva: 17/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zi colorata
de stefi94 la: 17/06/2008 21:35:23
suna ceasul din nou! e ora sapte !somnoroasa ma terzesc :-inceputul unei alte zille banale!fara nimic special ! totul -plictisitor!/ deschid ochii, ma uit la ceas vad ca nu e ora sapte ci ora 25 ! clipesc de cateva ori nevenindu_mi sa cred asa ceva! ma duc sa ma spal pe fata . ridic capul spre oglinda ! fatalitate -am tenul verde ! arat ca un extraterestru !! oh,doamne !!/ e aceeasi povestea din ultimul cantec din playistul de aseara ! acum ce o sa fac? cum merg eu la scoala asa? dar , poate ka si ceilalti sunt la fel ca mine !poate chiar mai ciudati ! da...amuzant de straniu ...foarte amuzant ! 1 sunt verde 2 vorbesc singura 3 lumea a devenit un sf / o zi pe gustul meu ! acum chiar m_a  ...continuare .
20 comentarii
modifica
The end
de Odessa la: 17/06/2008 18:50:13
cu literele apei îngheţate de sepii/ am izgonit peţitorii/ muzica spartă la care-mi încălzeam mîinile/ elada dintr-un război cu paiaţe/ la lumina ferestrei tale de altădată/ în care ne surîdeam cît un secol de amintiri/ propriile dîre albastre/ învingători învinşi pe firul de sîrmă al nopţii/ cuvinte doar două...erai şi am fost/ urmîndu-şi singure destinul/ fără îndoială îmi voi aminti ce vină am/ suflet numărînd pînă la şase/ sfîrşitul dragostei
3 comentarii
modifica
timpul-memoria
de om la: 17/06/2008 17:02:07
timpul este o realitate sau este o constanta introdusa artificial (tip "pi") ca sa dea bine la calcul?/ in cazul de fata, memoria are nevoie de timp ?/ oare daca nu avem notiunea timpului nu mai avem nici memorii? iti pierde creierul "facultatea" memorarii odata cu lipsa acestei notiuni de ... timp?
92 comentarii
modifica
Mos Craciun
de Giordano Bruno la: 17/06/2008 14:18:10
1.pana la ce varsta ati crezut in el? / 2.intamplari sau demersuri la hotarul catre maturitate./ / la mine a venit odata cu un ciorap de dama pe fata... se clatina de parca era baut - voia sa dea impresia de batran :) partial am crezut. oricum mare incertitudine era in mine. pana a doua zi cand alti copii mi-au spulberat visele :)/ (eram la strabunica)
47 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...