arhiva: 19/06/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lolita
de cosmacpan la: 19/06/2008 21:35:01
ochi insistenţi, nevinovaţi şi melancolici/ buze fierbinţi, de zâmbet creionate sau de plâns/ provocatoare-n inocenţa ta femeie/ ce jar ascunzi, adânc sub sânii-abia îmbobociţi?/ / te-aş fi văzut în scrânciob pe-un teren de joacă/ sau zăbovind pe-o margine de pat mizer/ dar trupu-ţi nu emană decât o dorinţă:/ să fi cu el. să-ţi fie om, copil, bărbat. / / În ochi ţi-apare umbra lacrimilor arse/ paralizat şi neştiind cum să alint/ privesc, pe cerul meu eşti steaua călătoare/ când te apropii eu cenuşă mă preling/ / da, am învins c-am învăţat să te cunosc/ scrumit iubirii tale eu m-am dat plecat/ Învie-mă şi-aruncă-mă de vrei sau poţi/ dar g  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Despre tupeu
de alex andra la: 19/06/2008 17:41:34
nu spun nimic. spuneti voi, dupa ce vedeti asta:/ http://www.youtube.com/watch?v=uqlixmuj2so
53 comentarii
modifica
când mă fac mare vreau să fiu tot eu
de thebrightside la: 19/06/2008 16:42:58
mi-a crescut în păr / o secundă / linie a vieţii/ o cheama chatertton / sau cheatterton/ urmează traseul / prafului lăsat la uşa usr/ de chibiţii mentalităţii perdante/ pleacă din podul palmei şi/ coboară până în cuvânt/ insinuează că / aş putea să încep / cu a vinde potoale cu nume de burg/ în birturi cu nume de hacienda/ şi să termin/ publicându-mi coşmarurile/ în trei d / de / distinsă / docenţă/ semnalată prin citate latine/ cum ar fi/ nunc est bibendum/
21 comentarii
modifica
detergent airborne captain to be
de thebrightside la: 19/06/2008 15:48:41
muritorii / şi-au spălat iarăşi/ păcatele spumegă alb/ în albia cerului/ clăbucii în desinenţa us/ fac joc de glezne/ în cuva albastră încălzire / pentru skydiving / muritorii se bucură/ de rezultatul impecabil/ ce de clăbuci/ ei nu ştiu că/ la prima ploaie / spumoşii se vor arunca relaxaţi / de pe acoperiş şi vor pluti / ca nişte întrebări cocoşate / muritorii încă se bucură/ de rezultatul impecabil/ ce de clăbuci/ ei tot nu ştiu că/ cerul acum e senin/ muritorii au epoleţi/ airborne / şi încă se bucură/
11 comentarii
modifica
EU si EL
de stefi94 la: 19/06/2008 13:25:44
a inceput sa ploua usor, cu picaturi marunte de oglinda, mangaind intepator nisipul cald si vanturat de briza/ de la malul marii.toti fugeau de mancau pamantul.numai noi am ramas pe plaja...noi, ploaia si valurile bleo-verzui/ picaturile de chipul meu usor se lovesc, se preling gadilandu-ma discret pana pe barba si apoi se cufunda in / nisip./ el pierdut in peisaj, plin de nisip si ud leoarca priveste in gol si ingana un cantec, apoi ma priveste cu / ochii mari, blanzi si negri, imi zambeste si ma saruta./ buruienile de pe marginea plajei parca danseaza in bataia vantului intr-un sincron perfect leganandu-se alene/ cu frunzele ude si vii./ in departare se vad stanci negre.sunt stancile un  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Inteligenta si mama ei
de Intruder la: 19/06/2008 09:45:58
"admiţînd că cineva e inteligent, trebuie să adăugăm deîndată că această înzestrare, luată în sine, nu e suficientă. / poţi să fii inteligent şi să nu ştii ce să faci cu inteligenţa ta, poţi să o foloseşti greşit, pe scurt, poţi fi inteligent într-o manieră prostească. inteligent şi stupid. / să inventariem cîteva variante. trei excese şi trei carenţe, deopotrivă păgubitoare. / a. trei excese:/ 1) excesul critic. / pentru foarte mulţi, inteligenţa e un soi de veghe ofensivă. / nu poţi dovedi că îţi merge mintea decît în atac, în opoziţie, în încăpăţînarea de a fi mereu „contra“. inteligenţa devine, astfel, echivalent  ...continuare .
90 comentarii
modifica
Usile
de sweetescape la: 19/06/2008 09:42:17
dintotdeauna am avut daca nu o obsesie, cel putin o fascinatie pentru usi... fie ca erau usi mari, usi mici, usi frunoase sau urate , ornamentate sau simple s.a.m.d./ prima impresie cand intram in casa sau camera cuiva are data de usa./ cel mai mult imi plac usile ascunse; acelea mici, usor de trecut cu vederea, pitite pe dupa vreo perdea sau sub vreo scara si care duc ori in pod, ori in pivnita...in schimb nu suport usile incuiate! ma enerveaza la culme; chiar daca stiu ce se afla in spatele lor tot devin curioasa./ usile sunt un indiciu al intimitatii; ele delimiteaza un spatiu in care numai anumiti oameni pot patrunde.usa de la camera ta, usa de la baie, usa de la casa(sau apartament  ...continuare .
9 comentarii
modifica
nu are orgasm
de vios la: 19/06/2008 05:47:20
sotia mea nu are orgasm de 5 ani.eu am aflat acum 3 luni cand s-a hotarat sa-mi spuna.problema este ca eu vreau sa o ajut prin orice mijloacedar ea nu vrea sa colaboreze,nu vrea sa auda de sex,nu vrea sa mergem la un medic de specialitate,prefera sa traiasca si fara orgasm.cum sa procedez sa o fac sa accepte sa incercam in continuare si sa nu renunte .
165 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...