arhiva: 21/06/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iarina, primul mai
de juli la: 21/06/2008 20:01:51
…/ in acea dimineaţa de mai, iarina se grăbea, seful i-a spus ca vine o delegaţie de la un institut de cercetare, ceva legat de nişte experimente privind energia neconvenţionala, caută o locatie.totul trebuie sa fie in perfecta ordine…/ la dracu’, gândea, ce legătura am eu cu energia solara si institutu’ de cercetare, n-am treaba cu ei si ei cu mine, n-au decât sa-si facă făcutele, nu le stau in cale./ isi făcuse planuri de vacanta, urma sa plece in concediu cu mihnea si miruna, doar ei trei. si-au propus sa facă cu maşina un tur al tarii, itinerariul e trasat - pasul prislop, nordul moldovei, delta,…,porţile de fier…valea jiului, apoi spre casa pe drumul cel mai s  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Dor
de INSULA ALTUIA la: 21/06/2008 17:35:09
mi-e dor cumplit de tine,/ de soare si de cerul / ce-a scuturat deasupra-mi/ miros de primavara/ de liliac ,salcimi sau tei./ sunt minte infantila ,/ apoi revin cu gindul/ unde privirile senine/ au fulgerat eterul./ privesc debusolata,/ la frunzele opace/ izvorul din stinca / cu clipociri de-argint / cascade incandescente si pure/ sub stropii mei/ cum stinca paleste/ vreau sa simt./ as vrea sa fiu nimicul / cind doruri te-mpresoara/ dar sunt femeia care te-a scos din minti,/ m-as transforma in alge/ si-n unduiri vulgare/ in mare as trai./
3 comentarii
modifica
frisoane
de Roman Haduch la: 21/06/2008 16:35:21
ea, aspect placut, harnica , iubitoare,/ el, chipes, plin de viata, energie si alcool./ el tipa la ea si ea, vrand sa l sperie cu un cutit de bucatarie, pune mana pe cutit , loveste si, cutitul patrunde prin sternul lui si ii atinge inima el moare . ea a anutat, salvarea , politia si bunicul. azi , dupa gratii regreta . el era singurul barbat de care se indragostise cu adevarat. se descrie ca o tanara cu sechele comportamentale datorate faptului ca la 13 ani şi jumate a fost rapita de acasa, d eun barbat (mama nici n-a semnalat rapirea, tata parasise de mult familia, pentru o alta femeie) barbatul care a rapit-o a silit-o sa se prostitueze. ii administra droguri. a fo  ...continuare .
3 comentarii
modifica
LUPTA DINTRE BINE SI RAU!!
de RUSU_2008 la: 21/06/2008 16:16:51
răul de pe lumea aceasta nu se datorează doar prostiei şi slăbiciunilor omeneşti. el este efectul energiilor vehiculate de entităţile malefice invizibile. acestea îi îndeamnă pe oameni să producă mult rău în ei înşişi, dar şi în jurul lor. unele persoane sunt foarte receptive la intenţiile negative care li se sugerează “pe nevăzute” şi le pun în practică fără să regrete. o problemă arzătoare a demonilor este cum să le domine vieţile celor ce slujesc binele şi ascultă vocile curate ale îngerilor lui dumnezeu. aici joacă un rol important vrăjitoria. vrăjitorul este un colaborator de nădejde, puternic şi instruit înspre rău, al lui satan. profitând  ...continuare .
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...