arhiva: 22/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nimic neobisnuit
de charlie la: 22/06/2008 23:48:08
vreau sa imi spele ploaia asta oboseala adunata in varful degetelor. e ceva vreme de cand tot incerc marea cu ele... / nimic neobisnuit, nimic ciudat, vreau doar sa ma odihnesc pe genunchii tai astazi, vreau sa simt pamant sub picioare si sa nu ma mai clatin. lasa-ma macar sa ma sprijin de unul dintre peretii casei tale, cel mai indepartat de locul unde te odihnesti daca asa vrei, doar lasa-ma. inca mai este un loc micut pe chipul tau pe care nu l-am sarutat, o cicatrice pe mana pe care nu am mangaiat-o, inca mai este acel vin in frigider... doar astazi, o sa vin sa ud florile pentru ca ma ofilesc odata cu ele. / nimic neobisnuit, nimic ciudat, doar inca o zi in care eu nu am fost un miracol  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Scena
de cosmacpan la: 22/06/2008 22:10:20
/ amintirile mele, marionete / uitate-n colţul colbuit al scenei/ mai speră într-o mână şi-o idee./ m-aplec şi dâre văd brăzdând vopseaua/ iar aţe către mine se înalţă/ de trecutele jocuri se-agaţă./ spectatorii de mâine aplaudă/ chemând păpuşile şi păpuşarul/ pentru o nouă apariţie, căci:/ the show must go on!/ am pierdut războiul din mine, / m-au învins amintirile/ inundându-mi tranşeele/ iar visele mi s-au înnecat: / n-aveau veste de salvare./ un ultim foc tras, şi albul violent/ mă acoperă-n cădere liberă./ sfârsit. cortina desparte/ apele şi lacrimile/ Ştergând ultimii stropi/ ce-ascundeau/ amintirile printre riduri./
1 comentariu
modifica
reeducare si reprimire in sanul cald al societatii prin bunavointa
de Protagoras la: 22/06/2008 20:51:11
reeducare şi reprimire în sânul cald al societăţii. acesta a fost darul primit de micul copil blond, în ajunul zilei sale de naştere. vei fi un copil cuminte i-au promis ei. vezi… eşti de-al nostru acum. eşti membru. iar copilul se simţea într-adevăr un membru. un exemplar demn de a fi luat în sân. sânul cald al societăţii. toţi îl priveau binevoitori. zâmbeau binevoitori. gesturile lor exprimau bunăvoinţa. Înclinau uşor din cap… a bunăvoinţă. bună voinţă… ce cuvânt compus ciudat. să spui unei voinţe că e bună… sau rea. bă! ce voinţă rea ai… sau bună. aşadar, prin gesturile lor, oamenii exprimau voinţă din aceea… bună./ copilul privea t  ...continuare .
6 comentarii
modifica
un adam
de Protagoras la: 22/06/2008 19:33:18
am sperat la micile sinucideri ale conştiinţei, mici explozii de uitare… hey, hey, hey, nimeni nu mă iubeşte… mi-aş fi zis, m-aş fi păcălit… aş bea ceva… poc! sare dopul de la sticla de vin… ce prostie, mi-am spus… şi vinul are gustul tău… adică acrişor, dulceag, în fond, nimic extraordinar… la fel ca şi atunci când… sau mai bine nu. „când-urile” nu-şi mai află sensul. mă întreb mereu (în momentele mele cinice, conştient şi în forma mea cea mai bună), cât este minciună şi cât adevăr în istorisirile mele… ok, încep…/ doamnelor şi domnilor… posibilelor domnişoare… sunt eu, adam! primul om. sau mai bine zis… „call me adam”  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Ganduri...
de Giordano Bruno la: 22/06/2008 15:32:37
pasarile migratoare sunt infidelitatea lantului trofic - o frumusete poetica si dureroasa a sedentarismului. natura este croita dupa masura caracterului uman si invers. daca privesti natura in profunzimile ei - poti intelege omul./ o femeie nu este langa tine. repausul sau activitatea ei in alta parte este defapt o vanatoare de "mai bine" pe plan material ori sentimental. aproape niciodata, femeia nu este singura. este cu altcineva (solitarul nu le caracterizeaza). acel cineva adesea este un alt barbat. paradoxal - nu este nici cu el. defapt nu este cu nimeni. sufletul unei femei intodeauna va oscila intre doi sau mai multi barbati.
42 comentarii
modifica
Uite ca se poate
de RSI la: 22/06/2008 00:04:15
rusii au facut un meci exceptional contra olandei. si au castigat cu un joc ofensiv superb si...fara complexe./ nu tu joc "tactic", aparare etc./ poate este cazul sa ne luam si noi un antrenor olandez, sau oricare capabil sa inteleaga fotbalul modern, in locul antrenorilor porniti de la fotbal "pe maidan", care au reusit foarte multe comparativ cu locul de unde au plecat, dar care nu mai sunt competenti pentru o competitie la acest nivel. / ce ziceti?
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...