arhiva: 23/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iarina, primul mai 2
de juli la: 23/06/2008 17:49:32
doamne, de-ar veni octav as depăşi mai uşor momentul asta penibil, gândea iarina si-n timp ce-si căuta de lucru, motivând ca trebuie sa citească manometrele, s-a îndepărtat, simţind in ceafa privirea lui vlad. s-a oprit langa vasul de expansiune, ferita de priviri, întrebându-se:”- ce se-ntâmpla cu mine? ce dracu’ vrea? al naibi tupeist… tatal dracilor sa-l ia, aşa o fi el, ce treaba am eu. problema e ca-mi pierd minţile, mă comport ca o gâsculiţa, parca-as fi adolescenta. asta e, sunt surmenata. sa vina octav si-i amintesc de concediu. trebuie sa plecam, mihnea a rezolvat bonuri de benzina, a cumpărat harţi, a făcut revizia la maşina .totul e pregătit. doar bl  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cuvinte
de malina. la: 23/06/2008 14:17:51
nu cunosc leacul universal care spala de vini, de regrete si de neputinta de a lasa trecutul in urma. nu-l cunosc dar nu mi-am pierdut speranta ca va veni o zi cand ma voi lepada de trecut si voi purcede la drum fara sa trag dupa mine lanturi grele in care singura m-am incatusat. scrisul poate avea si functie curativa, spun psihologii. i-as crede daca as reusi izbaviri de pe urma lui, insa toate tentativele de pana acum au esuat. poate pentru ca nu am crezut in el de la inceput ci am privit cu scepticism potentialul cuvantului. si e aproape imposibil sa te vindeci cu leacuri in care tocmai tu nu crezi./ ar fi trebuit sa cred in cuvant. cuvantul e hrana. si tot cuvantul e povara, cantarind m  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ganduri... 2
de Giordano Bruno la: 23/06/2008 13:46:51
daca as putea materializa dragostea mea pentru tine,/ pamantul intreg, ar fi o insuficienta de masa, intr-un "egal paralel" dintre idee si materie./
126 comentarii
modifica
Cafeneaua.com in carne si oase
de zaraza sc la: 23/06/2008 11:50:27
cafeneaua.com în carne şi oase/ -fără cap, cu multe lipsuri, a se înţelege nick-urile absente. am „şchiopătat” prin piaţa sfatului şi am privit cu un ochi. ;) / În primul şi în primul rând mulţumiri gazdelor, nu e uşor să îţi iei aşa o răspundere şi să o mai duci şi la bun sfârşit!/ la capitolul „creare legături ionice, covalente, slab ionizate”:/ 1. sancho, jumătate albă (pantalonii), jumătate fiară (numai în lumea poeziei). ;)/ 2. discuţii între scriitori…era să-mi pierd soţul din cauză de vâltoare zgomotoasă. ;)/ 3. apariţia clubului mămicilor cu copii majori./ 4. Înfiinţarea clubului absolvenţilor de la biologie/ 5. discuţii des  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Dincolo somnul
de Odessa la: 23/06/2008 10:48:39
aud cum creşte iarba geamănă/ în numele meu una cu pămîntul/ dincolo somnul facîndu-şi vînt cu pălăria/ şi lancea de gladiator/ de care-mi aduc aminte atît de rar/ înfrunt golul din mine cu un simplu surîs/ cu prelegeri despre speranţă/ îmblînzind singuratatea/ prefigurîndu-i meandrele/ întîmplările/ chipurile/ arţari în numele durerii cu ochii lungi/ vînînd o privire cu şopîrle întinse pe stilobaţi/ îmi ajunge torentul neobosit al realităţii/ tîrîndu-şi paşii prin saloanele vieţii de dinainte/ şi tu pe lîngă care am trecut/ de-atîtea ori/ întîrziind în colţul gurii/ cu-n sentiment de indiferenţă...
1 comentariu
modifica
POVESTIRI CU TALC
de Areal la: 23/06/2008 10:28:33
am strans de pe net aproape 500, dar stai linistiti ca voi face o selectie!/ ele sunt conform lui dq niste truisme ieftine si superficiale pentru retardati, asa ca nu va imbulziti la comentarii, ca sa nu fiti banuiti de ceva rau, lasati sa raman eu retardatul-postator!
90 comentarii
modifica
Doi în proză
de thebrightside la: 23/06/2008 09:05:43
vara asta împlinim doi ani rotunzi ca doi ochi de copil mirat. ca doi oameni care şi-au aruncat lumile în văzduhul uscat şi-au aşteptat cuminţi, mână în mână, o apocalipsă de culoare optimistă, ca o ploaie udată de soare, ca un curcubeu uitat vara într-un pahar cu apă rece./ doi ani cu rădăcini vii crescând în neştire pe sub nopţile noastre, pe sub fricile moarte, peste vise şi săruturi, printre mâini somnambule ce caută trupul ştiut în aşternut. doi ani cu fruntea senină şi nasul în vânt./ doi ani ca o mare luminată de luna luminată de soare, ca o oglindă pe care plutesc în derivă şapte sute şi încă vreo câteva bărcuţe albe de hârtie, de zil  ...continuare .
36 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...