arhiva: 25/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iarina, primul mai 3
de juli la: 25/06/2008 21:52:02
octav a revenit incredibil de repede. emana prin toţi porii satisfacţia , in ciuda efortului făcut de-a nu lăsa sa se vadă asta. s-a aşezat pe marginea mesei, si-a luat o ţigara din pachetul irinei căutând cu privirea cutia cu chibrituri.iarina-l privea tacuta.astepta ca octav sa-i spună cauza satisfacţiei prost ascunse. i-a întins bricheta, luandu-si o ţigara. fumau in tăcere, amândoi aşteptând ca celalalt sa spună ceva. intr-un târziu, iarina l-a întrebat ce se-aude cu cererea. octav privind undeva spre postamentul de beton pe care erau montate pompele de recirculaţie, zise, fara legătura cu întrebarea irinei : „ – sa speram ca măsurătorile pe care le vor fac  ...continuare .
comenteaza!
modifica
la un de ce...
de motanelul la: 25/06/2008 21:38:18
de ce te/ai agatat de mine si m/ai lasat si pe mine sa ma agat de tine, m/a intrebat draga de ea.../ nush, draga prietena. eu doar am trecut, mi/a placut si am ales. si tu ai ales la randul tau. viata e un sir nesfarsit de alegeri. mai bune sau mai proaste. asupra unora nu avem nici un control. alteori altii aleg pentru noi./ uneori ne simtim incompleti, alteori pustiiti. uneori e doar o iluzie. uneori e o provocare sa faci totul "asa cum trebuie" si totusi sa/i bati cu propriile lor reguli. / ne intreba cineva demult, de ce ne temem.../ poate doar de invidia zeilor.
29 comentarii
modifica
Loc de dat buna seara
de alex andra la: 25/06/2008 20:59:13
sa nu va prind ca scrieti aici dimineata si peste zi !:p:p:p
455 comentarii
modifica
De mai multe ori
de diana vlase la: 25/06/2008 17:22:45
mi-am amintit de tine/ m-am gandit/ m-am razgandit/ sa ma eliberez/ sa te las in lanturile/ eliberarii mele / provizorii.../ si-acum ma mai gandesc/ dar/ pare-mi-se/ ca m-am obisnuit / sa te iubesc./ serios!/ ce zici?/ sa te mai parasesc?/ intr-un sertar micutz/ intunecat, in ventricul/ pulsand rar / a durere si amar?/ eh/ nu/ te tin cu mine/ pana la sfarsitul/ zilelor/ si noptilor./ mi-am paginat/ viata/ cu numele tau/ la inceputul capitolelor/ si paginile cu numere./ cu fiecare gand mi-a mai trecut o / pagina./ bine, hai ca nu,/ n-am sa te parasesc in gand ascuns/ o sa ma mai gandesc/ la tine/ si maine/ si poimaine/ si raspoimaine/ si in fiecare zi/ si in fiecare noapte,/ pana nu o/ sa mai  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Pagini de jurnal(4)
de paparuz adrian la: 25/06/2008 07:54:16
/ / / nu mai ştiu/ cum arată/ dragostea ta/ oricât/ mi-aş răscoli/ amintirile/ chipul ei / îmi pare din ce in ce/ mai străin/ azi/ din toţi/ arborii/ din grădină/ voi sculpta/ sărutul tău/ apoi am să îl aşez/ ca într-un sanctuar/ în mijlocul inimii/ voi putea astfel/ să îngenunghez/ dinaintea sa/ întărindu-mi/ credinţa/
6 comentarii
modifica
ecoul trecutului
de paparuz adrian la: 25/06/2008 07:52:13
/ ecoul trecutului/ tatiana n-a existat/ a fost doar un personaj/ stupid/ plăsmuit de cehov/ într-o livadă de vişini/ tatiana nu trebuia/ să existe/ decât poate/ aşa/ ca un afiş/ nu se ştie însă/ de ce/ a respirat/ chiar aici/ pe paginile/ dăruite mie/ de marquez / într-un veac de singurătate/ încurcând-mi iremediabil/ destinul/ acum/ deşi/ tatiana/ a fost exilată/ într-un singur capitol/ toate literele despre mine/ vor purta/ până la sfârşit/ ecoul trecutului/ un alt personaj ratat.../ /
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...