arhiva: 26/06/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
AbiS
de INSULA ALTUIA la: 26/06/2008 16:28:21
iubirea este sfinta/ o blana de hermina sa te-nfasori in ea,/ norul fara tinta/ din care blind cad picaturi./ ma zbat intre abis si soare,/ din caledar m-ai socotit o fila/ m-ai rasfoit incit,/ mi-e sufletul zdrobit/ dar n-am murit./ / un tipat lovea lumina/ iar roua zimbea fericita./ / n-ai sa cunosti/ ce mi-ar fi fost iubirea/ fiindca din fasa i-ai ucis destinul,/ ca un potop te-o urmari blestemul/ c-ai pingarit/ si piinea mea si vinul.
14 comentarii
modifica
inc-o intrebare
de Sane la: 26/06/2008 16:22:26
in fiecare zi intru pe cafenea si citesc si citesc si citesc. / de comentat - nu prea. / unele scriituri ma lovesc direct in inima; de la altele ma loveste rasul (fara suparare doamne, domnisoare, domni)/ intrebarea e: fac rau pentru ca doar ma delectez fara a-mi expune parerea?
77 comentarii
modifica
Vara Nebunilor
de Intruder la: 26/06/2008 16:06:42
stiu, era corabia nebunilor...am citit cartea, de fapt am avut-o in mana...cititi mai jos. / eram adolescent, deci cam prost si vine sor'mea la mine. eu eram in baie, imi cercetam tuleii in oglinda si ma ofticam ca erau rari si ciufuti. / ...deci vine sor'mea si zice "bai, am terminat cartea asta! citeste-o si tu!...ce moaca de dricar ai!" si-a iesit. de intram io in baie peste ea, ma taia cu lama...dar nu-s viole(n)t. / era vara ca acum...si o caldura de te seca la inima. la mine nu mai avea ce sa sece, catzaua o legasem de-o fatuca de la alt liceu - toata un ghem de fitze. / in fine...ce vroiam sa spun? / aaa, corabia nebunilor! n-am citit-o imediat, desi zaluda de sor'mea o lasase pe masin  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Nebun batran ce esti!***Disthène
de sami_paris75 la: 26/06/2008 15:21:26
cand straluceste disthenia,ai impresia ca noaptea se transforma-n zi,iar moartea se transforma'n viata!contine siliciu,ce-l mai inteligent metal!/ ati ascultat vre-odata muzica unei sirmulite de siliciu?/ cristalele de disthenie sant asezate paralel cu o luminozitate foarte mare de-un albastru intens si violet.daca privesti in interiorul pietrei ,poti sa descoperi o lume ,in care,foarte putini oameni au acces./ / ce frumoasa noapte!/ chiar daca sant singur,n-am chef sa mor!/ vreau, in noaptea asta minunata,sa rad,sa cant si sa dansez./ stiu,stiu,,ca daca papusa asta mica si frumoasa n-ar fi existat,eu as fii murit de mult!o pastrez de la tine de cand ave-ai doar vre-o zece anisori.parintii  ...continuare .
16 comentarii
modifica
...
de anca c. carstea la: 26/06/2008 13:38:13
se adunau cu toţii (morţii?)/ şi croşetau în tremurul mâinilor noastre/ un complot/ când ne împiedicam de nerostiri/ lăsând câte o greutate pe piept cu/ fructe interzise la încheieturi...
7 comentarii
modifica
In loc de ...
de alex andra la: 26/06/2008 09:15:34
... ce vreti voi:)))
217 comentarii
modifica
UŞA ÎNCHISĂ
de Realdo la: 26/06/2008 09:06:05
mă bucur că a venit vara. În fiecare dimineaţă mă trezesc cu soarele trecând printre ramurile mărului din curte şi prin fanta de la mijlocul draperiilor, până pe obrazul meu, încălzindu-l. când mă scol din pat, brigi e deja în bucătărie cu asistenta, mă aşteaptă. Îmi iau tensiunea în fiecare zi la zece şi la cinci; de parcă mai folosesc cuiva fişele alea de observaţie. Îmi dau pilulele multicolore şi-mi iau temperatura. braţul stâng mi-e întotdeauna mai rece decât cel drept, de parcă trupul meu e împărţit în anotimpuri şi-n partea stângă a venit iarna mai devreme./ uneori mă trezesc înaintea brigitei, dar rămân în pat, mă prefac că dorm.  ...continuare .
35 comentarii
modifica
poezie
de alex andra la: 26/06/2008 06:42:09
răcoarea ta/ lămâie verde-amară/ ca păcatul înscris pe dermă
15 comentarii
modifica
Pe litoral, actiunea nefastă a ultravioletelor nu poate fi oprită (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 26/06/2008 01:17:18
de ultraviolete...ce vorbeşti ?!/ sub kile de bronzol fiind ascuns,/ În patru zile numai am ajuns/ pârlit de-o violetă din piteşti./
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...