arhiva: 29/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doctor pentru un copil autist
de andante la: 29/06/2008 20:48:34
poate cineva dintre voi cunoaste si-mi poate recomanda un doctor bun pentru un copil autist. / multumesc!
4 comentarii
modifica
rugaciune
de maria de las maravillas la: 29/06/2008 18:31:53
doamne iti multumesc ca mi-ai facut cunoscuta pe sfanta necesitate./ ma face harnica cand ma scoala dimineata sa ma duc la munca, ma pune sa ma rog cand n-am rost la treaba, ma face sa nu bag in seama ispitele, imi aduce aminte de ce nu aveam ca sa pretuiesc ceea ce am, imi mentine speranta in omul iubit, imi tine mintea ocupata./ iar cand ma paraseste, fac ceea ce vreau eu, adica nimic. si-atunci te rog sa primesti toate rugaciunile pe care nu le-am ridicat catre tine, trupul si spiritul pe care nu l-am ostenit, facturile pe care nu ti le-am platit./ ma multumesc sa stau langa tine, chiar si din mila. pentru ca esti iubirea ce nu cunoaste limite . . ./
20 comentarii
modifica
De ce fac oamenii sex?
de Intruder la: 29/06/2008 15:29:00
textul e copiat integral din sursa specificata la subsol. / "inchizitorii de serviciu sint cu totii niste virgini. / ei nu fac sex de teama ca nu cumva cineva sa ii filmeze si sa posteze materialele pe internet. / din cauza abstinentei voluntare, conditie obligatorie pentru ca inchizitorii sa poata aparea la televizor infasurati in mantia moralitatii, sexul inchizitorilor de serviciu a inceput sa fie asaltat de pene, ceea ce dovedeste ca inger nu te nasti, ci devii. / acestea sint persoanele care urla cel mai tare, dar nu de placere, atunci cind vreo profesoara de franceza din zalau sau faurei face imprudenta sa faca sex cu prietenul sau, si mai si, chiar cu sotul. / cum au aparut po  ...continuare .
72 comentarii
modifica
TravesTI
de INSULA ALTUIA la: 29/06/2008 11:48:21
de ce te-ai travestit in cumsecade?/ cind sufletul ti-e cutit/ infipt in luna ,si-n licurici./ cind buruiana ti-e presus / de floarea de colt.
17 comentarii
modifica
Faruri olandeze
de Odessa la: 29/06/2008 09:28:17
pentru dragoste nu există cuvinte îndeajuns/ nopţi în care sîntem prea singuri/ ninşi în întunericul de nepătruns al durerii/ graţie somnului rămas să spere/ nemişcat şi liturgic între cer şi pămînt/ cu cercei albaştri în buzunarul de la piept/ fumai ţigări de foi sub faruri olandeze/ felinare în vîrf să le vadă corăbiile/ şi eu arzînd de nerăbdare/ să te sărut lîngă munţii aceea albi/ în cuvintele poetului, tăcerea livezilor abia înflorite/ mirosul tău în aer solar/ de principe zăvorît departe de orice tărîm locuit/ hotărît să-şi asume riscul înţelepciunii/ atît de limpede în pletele verzi ale gîndului/ cînd te-am găsit/ cîntau cocoş  ...continuare .
2 comentarii
modifica
cu melcii pe cărări de răcoare
de alex andra la: 29/06/2008 09:24:10
/ am să plec / în spirala aleanului/ sărutul suspendat / dar acum amare domn/ mai stai ce dacă e dimineaţă/ plouă rubiniu cu pink floyd/ am să plec cu menestrelii la toamnă/ când voi privi în urmă / iarba se va fi culcat fân la sânul verii/ doar tu vei sta drept în cearcănul de lumină/
113 comentarii
modifica
FARA TITLU (CAP 7)
de adynet1 la: 29/06/2008 07:13:41
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17383/fara-titlu-cap3-cafeaua/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17442/fara-titlu-deocamdata/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17453/fara-titlu-cap-5-tripoli-1/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17533/fara-titlu-cap-6-mia-si-mahmud/1/ / / cap 7- preludiu/ / m-am trezit într-o unică experienţă de viaţă cu femeia aceasta pasionată. mia excela prin exteriorizarea stărilor ei de spirit sub forma lor naturală, neascunse sub perdelele convenţionale ale maturităţii./ reacţii obişnuite la alţii, îmbrăcau la ea culori şi forme neaşteptate, creând un magnetizm spectacular.mia plutea prin viaţă cu uşurinţa unei fetiţe fără  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...