arhiva: 06/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cea de a saptea arta si aurolacii
de maria de las maravillas la: 06/06/2008 23:40:37
filmul "ei ataca"?/ se gaseste online la adresa : / http://www.cinegratis.net/index.php?module=player&id=807&title=ellos/ eu tocmai l-am vazut si inca nu-mi revin: o fi vreo gluma proasta. /
comenteaza!
modifica
Omul plajei (3)
de lafemme la: 06/06/2008 13:48:58
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17358/omul-plajei/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17369/omul-plajei-2/1/ mihnea nu mai stia cand se dusese la culcare, sau daca cineva venise sa-l inveleasca si sa-l sarute pe frunte. adormise cum pusese capul pe perna, cu gandul la povestile bunicului. in schimb, chiar si acum, isi putea aminti in cel mai mic detaliu visul avut in noaptea cu pricina. il visase pe el, omul plajei, il visase stand pe plaja cu stanci, construindu-si castelele fara sa-l priveasca macar o data. mihnea stia insa ca-l simtise, cum statea intins pe burta cu rasuflarea intretaiata si daca n-ar fi aparut si moira in visul lui, calare pe o broasca testoasa gigant, inaltandu-  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Lumea asta rea***patparadscha
de sami_paris75 la: 06/06/2008 13:28:34
patparadscha asta! se gaseste foarte rar in sry lanka./ stiti ?/ face parte din familia saphirelor,este o piatra extrem de rarà ,numele ei vine de la (cinghalais et signifie) floarea de lotus./ este o excelenta piatra de culoare oranj-roz si pentru mine are puteri magice./ o am in colectia mea!/ are 4,67 karate,cam atat, cat o unghie de la degetul mic./ acolo in sry lanka,cautatorii de pietre sant capabili sa se omoare intre ei pentru cateva karate./ a-ti fii capabili sa omorati pe cineva pentru o piatra care-ar valora cateva milioane?/ acolo ,unde se gasesc safirele rare,exista si copiii cautatori./ pentru cateva pietricele,copiii, abia reusesc sa-si cumpere o paine si cateva bomboane./ eu,  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Vamos aclarando el panorama
de Pirri la: 06/06/2008 11:20:40
/ http://www.youtube.com/watch?v=bogipq63y78/ vamos aclarando este asuntico - hai sa clarificam problemuta asta/ que no estas pa´ policia - ca sa nu faci pe politistul / ni yo para andar huyendo, - si eu pe fugitivul/ vamos aclarando y te repito - hai sa clarificam si iti repet/ que no tengo todo el dia para seguir discutiendo.- ca nu am toata ziua ca sa ne certam/ si esto fuera una olimpiada - daca asta ar fi fost o olimpiada / romperias todos los records de - ai dobora toate recordurile/ arruinarnos el momento. - la a strica momentele/ vamos aclarando este pendiente - hai sa clarificam treaba asta/ yo no soy tu propiedad - eu nu sunt proprietatea ta/ y me harte de hacerme el mu  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Metoda mea de a controla demografia canină a capitalei (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 06/06/2008 01:22:08
din sute-de-alternative/ a mea-i cea mai eficace :/ eu ofer, fără de cioace/ câinilor prezervative !/
10 comentarii
modifica
Ia uite...
de Giordano Bruno la: 06/06/2008 00:52:42
draga cafenea... sa te vad :) ca... am tot suportat superficialitatea care cere "pareri avizate" ... chiar si mersu' la baie cere aviz (dupa conceptia unora) ba... imi mai zicea cate unu: mai, esti in posesia unor statistici... cam aberante... ca nu am cetit in presa nimic de asa ceva./ mda... mai bine ma duc sa-l citesc pe cioran - care ma informeaza mai detaliat despre actualitate... paradoxal... informatiile lui sunt de acum 20-50 de ani/ / casatoria, in pericol. romancele prefera concubinajul/ gardianul, 05 iunie 2008/ statistici/ publicitate/ romancele nu doresc sa isi intemeieze o familie daca nu au o situatie materiala bine pusa la punct. potrivit statisticilor, o casatorie nu  ...continuare .
182 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...