arhiva: 07/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
undeva, in sud...
de 1brasovean la: 07/06/2008 21:29:03
...un stupid accident de munca, undeva pe camp, in sudul romaniei. un elicopter - o pala a elicei - loveste un om. omul moare./ televiziunea - reporterul - trage cat poate de un martor ocular. omul era prin zona la momentul accidentului, dar nu foarte apropiat de locul accidentului.../ "-eu veneam de la floarea soarelui, ma'ndreptam catre proumb..."/ traim si asa, intre floarea soarelui si porumb. tot asa murim. / e doar un pas, de la floarea soarelui la porumb.
12 comentarii
modifica
în aval de vis
de alex andra la: 07/06/2008 15:57:08
au înfrunzit aracii/ foi de viţă albastră/ piatră vânătă/ ţin în palmă/ sub cerul mov poveşti de dor/ omida urcă încet pe tijă/ pleoapele tale paravan cunoaşterii/ nu vom şti niciodată aievea-i ori legendă/ sărutul de la încheietura dreptei/
12 comentarii
modifica
Încă o propunere din partea mea şi a lui Brigitte Bardot.(epigrama)
de Valeriu Cercel la: 07/06/2008 02:36:25
vara dacă e fierbinte/ Şi căţeii fac baloane,/ vrem ca dl. preşedinte/ să le pună termopane ./ /
5 comentarii
modifica
FARA TITLU (CAP 6) MIA SI MAHMUD
de adynet1 la: 07/06/2008 00:59:11
cap 6 - mia si mahmud/ mia îşi aprinse o nouă ţigară./ - ultima ! ...am privit-o zâmbind . arăta ca o şcolăriţa care promite că nu va greşi iar, dar se vedea clar că-i doar chestie de timp...imaginile-mi succedau in minte…/ auzii bătăi surde în uşă...inima-i zvâcni cu putere. deschise fără să-ntrebe cine e .Ştia că-i el…privirile lor s-au încrucişat.deschise gura să-i spună " bună seara ! "/ - tu vei fi femeia mea ! i-o luă mahmud înainte şoptindu-i în ureche.se uită peste umărul ei asigurându-se că nimeni altul nu-l aude.n-o atinse dar mia îşi simţi trupul cuprins de o căldură insuportabilă. ar fi vrut să-l pălmuiască pentru impertinen  ...continuare .
50 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...