arhiva: 09/06/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
0-0 România-Franţa (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 09/06/2008 20:08:56
pe francezi i-am dominat/ meciul tot, ca nişte lei,/ că-n final i-am egalat :/ unşpe noi şi ei vreo trei !
6 comentarii
modifica
Romania-Italia 5-0
de Valeriu Cercel la: 09/06/2008 19:00:35
pe italieni, se ştie,/ Îi vom bate, măi flăcăi,/ chiar de-n ziare iar va scrie/ că romănii-s foarte răi ! /
15 comentarii
modifica
Dezamăgire electorală (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 09/06/2008 17:59:29
chiar degeaba ne mâhnim ,/ căci la noi toate-s pe dos :/ toţi promit c-o sa trăim/ ca în "Ţările de jos " !/
comenteaza!
modifica
comedia unui salut
de bartleby la: 09/06/2008 17:56:10
unde rămăsesem? la cei frumoşi.../ da, am văzut o fată în tramvai,/ cât de frumoasă era../ şi felul ei de a-şi mişca buzele, / de a privi printre chipurile altora, / de a se agita, / de a închide ochii / şi a cânta uşor câteva versuri fără să fie surpinsă, / gura ei zâmbea pe sub cea pe care i-o desena mâna mea/ ca şi cum pentru prima dată gura / i s-ar întredeschide/ puteam să închid ochii pentru a şterge şi să încep dinnou/ văd irisul căprui cu focurile lui, / dincolo gene plecate, / dacă îmi trimiţi un zâmbet îţi descriu umărul fin al obrazului / si buzele cu care schiţeaza uneori / un sărut în aerul de lângă ureche, / cu o politeţe frântă de  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Cesti gramada in jurul gatului ei
de bartleby la: 09/06/2008 17:55:36
nu numai dimineaţa plâng/ datorită detaliilor/ pe care nu le ia nimeni in seamă / îmi ard limba/ -cafea sau cuvinte-/ ceaşca azi e mânjită cu ruj/ până la linia aurie/ mai jos/ lichidul o pată stacojie/ ca un pontif/ lacrimile strică gustul cafelei/ pe buze îmi simt surâsul/ sunt stingherită/ de leneşa lui fericire/ de ignoranţa lui ipocrită/ trăiesc să ştiţi chiar dacă nu se vede.../ Înainte de foame/ să mă ia de mână/ să mă ducă prin ploaie/ să i se deseneze conturul distinct / pe apusul de soare/ ca şi cum ar fi lichidul din ceaşcă/ ceva ce face parte din mine/ prin ploaie…/ exist doar în acele minute în care mă aşteaptă/ ce râs frumos şi firesc  ...continuare .
10 comentarii
modifica
In cap isi avea centrul
de bartleby la: 09/06/2008 17:54:51
va fi o dimineaţă deosebit de lungă/ pe care am s-o aştept până se va albi noaptea/ pornind, am să ajung pe la prânz/ am să văd dinnou bătrâna/ ce vinde miere/ pe una dintre străzi:/ frumoase riduri, / pe toate le are -/ cutele transversale ale frunţii, / creţurile de la ochi, / cutele amare de o parte si de alta a gurii, / fără a mai socoti sforile galbene care-i atârnă sub bărbie, / parcă mereu se linge pe degete.../ pasărea ei e avozeta/ culoarea ei e galben/ ceasul ei e noaptea/ cerul peste părul ei e îngust şi negru de ploaie/ lipit de geamuri…/ Şi undeva la licitaţie se vând şi azi/ aceleaşi femei de ieri:/ «Ştiu să fac pâine prăjită, / să curăţ  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Dulceţuri amare
de Odessa la: 09/06/2008 17:44:56
tu bricolai idealuri traforai amintiri/ eu fabricam dulceţuri amare/ negru pe alb/ rătăciţi într-o lume fără culoare/ încercam o întrebare/ căutam un răspuns în rugurile toamnei/ mereu altul/ cu disperarea îndrăgostiţilor de viaţă/ atît de aproape de cer/ îmi aduc aminte cum/ mă lăsam în genunchi descîntată/ pe limba ta se dizolva/ mirodenia unui singur răspuns/ la capătul privirii/ intram în primăvară/
2 comentarii
modifica
Intalneala de cafegii la Brasov
de proletaru la: 09/06/2008 13:54:40
dragi prieteni,/ nucleul “dur” de cafegii brasoveni s-a gandit, s-a razgandit, a cugetat si pana la urma si-a luat inima-n dinti sa va intrebe daca ati dori sa ne intalnim la poalele tampei intr-o sambata. pentru necunoscatori (desi ma indoiesc ca ar exista) tampa e un munte si nu o fata frumoasa. dar sa nu deviem subiectul./ mai exact, e vorba de sambata, 21 iunie 2008 orele 11.00 la o cafenea. am fi dorit acesta intalnire mai devreme dar din motive de sclavagism (unii sclaveaza la stapani, altii sunt stapani de sclavi) si nepotrivire de oportunitati favorabile, am tot amanat acest eveniment./ am dori sa stim daca sunt amatori, cati si ce putem face pentru ei sa fie prezenti. putem t  ...continuare .
74 comentarii
modifica
Despartirea***heliodor
de sami_paris75 la: 09/06/2008 12:45:27
heliodorul asta face parte din familia beril,culoarea lui se asociaza de la culoarea aurului de 18kt cu stralucirea rasaritului de soare..stiti voi,asa de-dimineata cand soarele este mare cat roata carului .atunci i-ti propui pe nisipul inca umed:sa ai parte de fericire,sanatate si noroc in afaceri.c-ei care se iubesc se strang cu afectiune in brate,parca tot mai strans,o data cu prima raza de soare ce-apare la orizont.ah,heliodorul asta al iubesc la nebunie!/ heliodorul nu poarta insa noroc emigrantilor,celor care calatoresc prea mult si sant obositi de viata./ romanul cu care vorbeam in gara de nord la paris,se legana putin in ritm de dans./ misca din fund,si se muta de pe un picior pe-alt  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Casting emisiune tv
de clmp la: 09/06/2008 12:00:30
casting pentru o emisiune reality-show care vine in sprijinul mamelor singure, tatilor singuri, femei si barbati singuri, persoane dornice sa isi gaseasca o relatie stabila si serioasa si care accepta provocarea de a petrece cate o zi din viata lor obisnuita cu un potential partener, astfel ca la finalul perioadei de filmare si de „probe” sa fie capabili sa faca o alegere clara si motivata./ o emisiune reality-show matrimoniala care imbina si genul unei emisiuni de tip concurs pentru ca in urma celor 5 zile de filmare si implicit de selectie a celor ce participa in postura de posibili parteneri se va obtine un „premiu” absolut inedit si anume: regasirea dragostei si descoperirea  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Cum a murit Bunicu'
de diana vlase la: 09/06/2008 11:33:11
am ajuns la casa tatalui meu, dupa pranz. el si bunica, mama lui, stateau, unul langa celalat, pe prispa. vorbeau. tata a imbatranit. bunica a fost mereu batrana. cand eram mica, ea era batrana, acum este si mai batrana, dar parca cei peste douazeci de ani nu au trecut peste ea. are fatza ridata, si este cea mai mica femeie din lume. imi ajunge pana la curea. m-au intampinat cu un zambet abia gasit prin miile de fetze ingandurate, pe care le au fiecare dintre ei. tata m-a intrebat daca sunt bine, si cum am ajuns la ei, bunica s-a bucurat ca a mai trait sa ma vada inca o data. mereu spune asa. ''daca ma tine dumnezeu, poate te mai vad si cand se fac pepenii...'' mi-a spus. am vorbit despre agr  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: