arhiva: 01/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Confesiunile unei mame (13)
de cosmiK la: 01/07/2008 23:12:22
timpul a trecut, dar rănile din noi, au rămas deschise… pe perioadă nedeterminată… şi nu ştiu dacă se vor vindeca vreodată, cu toate că aş vrea să pot turna balsam peste sufletul tău, care-i parte din al meu. Însă regretele-s tardive. la fel şi lacrimile ce ne curg pe obrajii împietriţi de-o durere mută şi surdă./ viaţa noastră a luat o turnură dramatică după momentul violului care a ruinat psihicul meu, şi aşa, la pământ caci urmarea a fost separarea, în fapt, de tatăl tău. slăbiciunea lui morală, incapacitatea de a mă susţine, pe termen lung, după acest „incident”. viciile care s-au accentuat în urma „întâmplării” şi propria-mi neputin  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ganduri...4
de Giordano Bruno la: 01/07/2008 20:30:36
respect curvele autetntice in raport cu pseudo-curvele. pseudo-curvele sunt lipsite de fidelitatea in crezul lor periferic. curvele autentice estompeaza posibilitatea indragostirii de ele din cauza evidentului si naturaletii lor. in schimb, pseudo-curvele... au o masca, acoperindu-si caracterul adevarat.depistarea lor este anevoioasa in special cand detectivul este o persoana sincera, o persoana care traind intr-o oarecare integritate morala are impresia ca lumea este ori alba ori neagra. vorbim aici de: un daltonism autopromovat din inconstienta gandurilor curate. astfel, curva in generalitatea ei, apare in diferite culori si nuante. barbat sau femeie./
34 comentarii
modifica
Cornel***cornaline
de sami_paris75 la: 01/07/2008 19:45:11
cornalina este o varietate de calcedonie translucida./ se spune despre calcedonie ca are puterea sa calmeze temperamentul sanguins./ purtata ca o simpla piatra intr-un inel,tempereaza comportamentul barbatului in momentul actului sexual./ este o piatra magica!cele mai frumoase pietre de cornalin se gasesc in india si pakistan./ expusa mai mult timp la soare,i-si schimba culoarea din brun in culoarea rosie transparent./ exista oameni bogati care s-au plictisit de-atata bine!/ oameni care refuza sa creada in existenta celor umili,in sinceritatea si entuziasmul lor./ la ce foloseste egoismul si rautatea?/ ce premiu am putea obtine pentru ele?/ cornel adormise pe bancheta din spate,cand am oprit  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Domnisoara Doctor
de Areal la: 01/07/2008 15:36:24
domnisoara doctor are 38 de ani, bruneta, ochi verzi, 1,75 m, 60 kg., 90-60-90, poseada o garsoniera, un matiz, o catea coolie=pety si un papagal=coco./ dd este doctor in medicina, chirurg specialist urolog./ am intrebat-o de multe ori despre meseria ei care nu prea este potrivita pentru o femeie, iar ea mi-a raspuns:/ -unchiule, cele pe care le vezi tu la tv, le-am operat eu si au stat la rezerva ( opereaza numai femei), in plus trimeteau masina dupa mine cu soferul ca sa vin eu in pipera sa le scot firele./ pana aici toate bune, dar am si eu un of, niciodata nu ma vazut urma unui barbat in viata ei..../ si ca incheiere, dragi cafegii sa va spun in ce si-a dat doctoratul: un mod revolutionar  ...continuare .
83 comentarii
modifica
cugetările unui scaun de răchită.
de thebrightside la: 01/07/2008 12:41:08
între gloanţe un scaun de răchită/ se leagănă în ritmul tăcerii/ scaunul de răchită nu se întreabă/ dacă ceea ce trăim e viaţa/ sau dacă suntem toţi morţi/ iar acesta este un raiad/ un oximoron frumos ca o rană/ cu demoni deghizaţi în chelneriţe / şi îngeri adormiţi pe caldarâmul zilei/ scaunului de răchită nu îi pasă/ dacă păcatele noastre seamănă/ cu migrenele lui dumnezeu/ nici că / noaptea trecută un fluture/ a fost insectarizat/ de un fulger deprimat/ (am incheiat citatul, preluat de la agenţia de ştiri a nelumii)/ morţii calici care persecută fericirea/ cu întrebări puerile cum ar fi/ de ce şi când / nu îl interesează / cu atât mai  ...continuare .
99 comentarii
modifica
poveste pe fir de fum...
de Lady Allia la: 01/07/2008 11:48:11
/ "am crezut ca visez, dar nu visam./ copilaria inca era acolo - desculta! avea ochii mari, surasul stirb si obrajii murdariti de gem. zambea si imi facea cu mana!/ am intins si eu mana, dar nu puteam sa o prind...se indeparta!/ - stai!!! am tipat! staiii!/ - nu pot! am atatea copilarii de adus! nu pot sa stau cand tu cresti atat de repede mare/ - dar ti-am intins mana!/ - nu! mi-ai intins ce ai crezut ca trebuie sa intinzi! tu cu mana intinsa ai copilarit?/ am zambit!/ aveam din nou zambet stirb si nu ma mai deranja ca nu vazusem cioara care imi furase dintele!/ zambeam si mai larg! larg!!!/ acum am inteles ca mana se intinde prieteniei...copilariei ii intinzi zambetul, nevinovatia si  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Perle scolare
de alex andra la: 01/07/2008 10:52:11
uite ce am primit pe e-mail. cred ca sunt perle de la examenul de capacitate./ > lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'de ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai intilnit nume este popescu./ > ion creanga s-a nascut intre anii 1887-1889./ > imparatul avea o gradina si in fund un mar./ > creierul este un organ oarecum indispensabil capului./ > liviu rebreanu cand a scris romanul era putin trotilat./ > cristofel columb a plecat in america unde s-a insurat cu o bastinoasa./ > in cunoscuta balada miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui./ > toma alimos  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Povestea unui manechin
de diana vlase la: 01/07/2008 10:29:30
nu am folosit niciodata blogul asta ca pe un jurnal. asa ca m-am hotarat sa o fac. de ce? de ce nu?:) / astazi m-am trezit foare devreme. iubita mea este un parazit social, doarme toata ziua, iar cand se trezeste isi face unghiile si apoi adoarme la loc. imi este simpatica. pentru ca este foarte frumoasa si nu cere prea mult. femeia ideala, ar spune unii. mai citeste poezii uneori si apoi ma chinuie cate o ora ca sa le descifram sensul. dar este haioasa. plus ca are ceva de pisica batrana, cand o facem. feminina, dar totusi indiferenta. da, imi place prietena mea bleaga. astazi m-am trezit foarte infierbantat. am mangaiat-o pe fund si si-a intins ghearele si mi le-a bagat in mana. hai, ma! a  ...continuare .
17 comentarii
modifica
tăcându-te
de Lady Allia la: 01/07/2008 07:51:38
între noi mereu a fost tăcere/ te aud cum respiri/ mă auzi cum respir/ defapt/ ne respirăm unul pe altul/ şi tăcem/ între noi se sparge aerul/ într-o ţinere de mână/ eu mă pierd în palma ta/ tu te pierzi în palma mea/ şi tăcem/ între noi doi sunt mări de cuvinte/ nerostite/ eu mă scald în ochii tăi/ tu te scalzi în ochii mei/ si tăcem/ între noi doi sunt prea multe:/ timp, oameni, zări/ întinse peste secunde infinite/ la un capăt îmi eşti/ la celălalt îţi sunt/ tăcându-te atât de frumos/ între noi doi au ales să spargă tăcerea/ două lacrimi/ s-au întâlnit la jumătatea unui sărut/ un ţipăt scurt,/ iar apoi.../ tăcere! tăcere! tăcere!!!  ...continuare .
9 comentarii
modifica
"iubire" de mama
de stefi94 la: 01/07/2008 01:37:07
sta si se uita melancolica pe geam , tinand cana de cafea in mana din care inca ieseau aburi.in pijama/ si cu papucii pufosi si albi in picioare , sorbea din vreme-n vreme din cana./ priveste ciresul inalt ,incaruntit de vreme si zugravit de amintiri si ii vine in minte cazatura zdravana/ din copac .capata un zambet palid in coltul buzelor uscate. / statea sprijinita cu coatele pe pervazul scorojit, din ochii ei verzi izvorau sclipiri luminand peisajul/ obscur de toamna tarzie./ o pietricica a lovit geamul, tulburandu-i gandirea.aunca o privire discreta cu coada ochiului spre directia/ de unde a venit piatra.era mihai care o astepta langa leaganul facut dintr_o funie crem roas  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...