arhiva: 11/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ajutor de joaca
de om la: 11/07/2008 19:43:31
dpmdv, cafenelei ii lipseste o joaca colectiva. confele mai serioase nu au succes, la alea artistice spunem doar aprecieri sau rar cate o critica voalata, in rest ne cacaim pe confe amorfe./ haideti sa scoatem un joc nou comun. veniti cu propuneri!/ incep eu cu propunerile (nu cu testul grila ;)/ - sa facem perechi hetero, aleatoare sau nu. berbantii sa faca complimente fomeilor, iar ele sa raspunda la complimente. in fiecare saptamana un baiat (cel mai slab in facut complimente) si o fata (cea mai slaba in primit complimente) sa fie eliminati. partea misto este ca nu trebuie sa fie neaparat din aceeasi pereche, astfel cei ramasi sa organizeze noi perechi. avantajul ar fi ca ne-am mai indu  ...continuare .
124 comentarii
modifica
Baiatu nostru...
de diana vlase la: 11/07/2008 16:20:55
stăteau pe bancă, în faţa casei. banca asta din lemn de stejar, veche de când lumea, a auzit toate poveştile din sat, aici s-au spus toate cuvintele frumoase şi tot aici s-au povestit toate nenorocirile. / bunicul: o mai veni?/ bunica: o veni, n-o veni, noi trebuie să-l aşteptăm. păi ce să facem?/ bunicul: cât să-l aşteptăm? a zis că vine pe la noi vara asta… te-ai uitat în calendar? azi îi 24 august. / bunica: cât îi?/ bunicul: Îi 24 august şi băiatu nostru nu mai vine./ bunica: a trecut vara, unchiaş… lasă-l mă că o să vină el… de ce să nu vină? nu suntem noi părinţii lui?/ bunicul: nu mai vine… / bunica: hai, bată-te norocu, nu mai poci că-ţi po  ...continuare .
1 comentariu
modifica
peroraţie cu ‘cel mai singur număr din lume’
de thebrightside la: 11/07/2008 14:07:11
şi poate că nu vreau să mă iubiţi poate vreau / doar să mă învelesc cu asfaltul fierbinte aşa / cum te înveleşti cu privirea cuiva când eşti / cel mai singur număr de pe lume/ poate că ţip doar pentru că voi tăceţi abundent/ că nu mă găsesc întreagă/ din câte ştiu ar fi trebuit să fiu/ tălpi goale în colb şi limbă de viperă/ albă nu mă găsesc şi pe voi nu vă aflu niciunde/ unde să mai caut/ o lume întreagă nu ar fi putut să dispară/ mi-aş fi adus aminte potopul, mamele rupte urlând cuvinte fâşii/ după copiii umflaţi de apă ca nişte baloane câini şi bătrâni/ leşinaţi în copaci şi mirosul de baltă secată/ chiar dacă aş fi uita  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Panta Rei
de Intruder la: 11/07/2008 00:17:22
eram rupt de lumina ca un orb, / eram o carte fara coperti / scrisa in zig-zag, / necitet si vanat de corbi. / eram o povestire lugubra, / un ghem de seminte neroditoare, / o gramada de oase de morti. / franjuri de colb si cenusa / ma-mpresurau pe-ntuneric, / in somn / si ma aparau de strainii / ascunsi sau varati pe sub usa. / un drum inspre iadul incert/ un altul spre altare-nflorite / si eu dirijand circulatia, / din mers. / beam apa cu sare; dormeam / sub aceeasi oarba fereastra.../ in palmele mele uscate / nu mai avea ce sa se topeasca. / si-apoi, / intr-o seara, / cu vin si racoare, / cu miros / de iarba calcata-n picioare, / cu salcami infloriti / risipiti langa lanuri / si drumeti ob  ...continuare .
23 comentarii
modifica
crucificare
de Lady Allia la: 11/07/2008 00:04:15
incerc!/ incerc!/ chiar incerc sa stau acolo/ crucificata/ cum m-ai pus tu din prea multa/ tacere,/ dar,/ iarta-ma!/ iarta-ma!/ fara sa vreau cand te vad/ prind aripi/ si zbor chiar daca in ele am tintuite/ cuie!
13 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: