arhiva: 12/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
joc-complimente
de om la: 12/07/2008 19:12:50
sper sa fie inceputul dintr-o serie lunga de confe: joc-etc/ reguli:/ - nu primim gimnastii care sar ... calul !/ - se formeaza aleatoriu perechi. ei isi arata maiestria in facut complimente, iar ele in acceptarea lor./ - dupa o saptamana se formeaza noi perechi si asa mai departe/ -se acorda verde sau rosu de catre participantii jucausi pt complimentele facute sau felul in care au fost primite (nu se autovoteaza in cadrul perechii )/ -se pot face mai multe incercari de complimentare/primire (musai la fiecare compliment trebuie sa fie un raspuns de primire) , dar la sfarsitul saptamanii perechea trebuie sa decida care varianta intra in concurs (sper ca o sa fie haios si o sa asistam  ...continuare .
240 comentarii
modifica
„ Împăratul este gol ” sau domnul Liiceanu se întoarce
de cosmacpan la: 12/07/2008 17:19:57
„vreau să vă povestesc un vis..” aşa a început monologul lui g. liiceanu din conferinţa pe care a susţinut-o de curând în universitatea de vest timişoara. nu ştiu ce vise avuseseră studenţii în noaptea dinainte, dar se pare că nu erau în acelaşi plan oniric cu oratorul, dacă după nici jumătate de oră, o parte dintre aceştia au părăsit sala./ felul în care s-a prezentat liiceanu a fost sub nivelul aşteptărilor. În tirada sa de aproape două ore, a încercat să interpreteze sau să actualizeze (încă nu se ştie) un mit de platon, în speranţa că tineretul va aprecia. după felul în care studenţii au dat ochii peste cap, mă îndoiesc de acest lucru. / dar c  ...continuare .
92 comentarii
modifica
conjugare
de INSULA ALTUIA la: 12/07/2008 12:02:48
am conjugat iubirea/ in vremile pierdute/ si-am constatat ca-i verbul/ ce dainuie in timp/ din primavara calda,/ fecunda, diafana/ si pina-n dantelatul / iernatic anotimp./ am conjugat iubirea/ la punctele extreme,/ nici soarele n-o arde/ si n-o transforma gerul,/ sa-i port in mine sacru,/ nedeslusit misterul.
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...