arhiva: 13/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tiganul invizibil*cristalul de roca.
de sami_paris75 la: 13/07/2008 23:03:18
cristalul de roca,este un cristal transaparent si-i- se poate schimba culoarea prin incalzire.este intra-devar inteligent,pentru ca se foloseste in aproape toate domeniile de activitate:/ ecrane din cristal lichid,cesornicarie cu afisajele luminoase din cristal lichid,mecanica si precizie,industria artelor frumoase,in electronica si chiar in memoria cipurilor electronice./ cristalul v-a juca un rol foarte important in fabricarea robotilor./ robotii cu inteligenta artificiala,cu memoria si informatiile encicloopedice inmagazinate in baghete de cristal./ acolo la bercy,pe malul senei,langa banca unde ma asezasem in seara zilei de 18-iulie-1991,am gasit un ciob de cristal./ m-am uitat atent si-a  ...continuare .
18 comentarii
modifica
locul fiecaruia pe lumea asta
de adiadiadi la: 13/07/2008 22:25:04
presupunem ca oamenii inteligenti au sanse mai multe sa aleaga, pentru ca au resurse mai multe, macar de inteligenta. in ce masura alegerea asta e posibila si reala in romania ?
7 comentarii
modifica
Cînd
de adrian iona la: 13/07/2008 19:23:07
cînd/ îngemănarea/ ne va fi - ca un miez/ într-un sîmbure/ jocul lui(amniotic)/ va dezmărgini/ închipuirea/ ...mirabilă plămadă/ unde rădăcinile/ fi-vor şi ramuri/ ...iar roadele/ pure intenţii/ petrecînd iluzia/ (poietica iluzie)/ spre fecunde/ serbări(?)
6 comentarii
modifica
Ganduri lenese
de Apoll la: 13/07/2008 15:05:48
binecuvantate emisfere/ ce-ntregul il formati in spatele panzei/ voi reprezentati scanteia/ ce-aprinde pasul minus-plus/ va-mpauneaza vopselele amestecate in vraji colorate maiastru/ spre voi urca-n scari fara trepte/ in aliaje de totul sau nimic/ caii albastri cuprinsi de dorinte/ izvoare de flacari ce vor sa vina/ desi-s repetate rutina nu-i vorba/ le urmaresc miresmele-n trecutul de flori/ albine cu acuri tocite si-aripi velur / inteapa calcaiul umbrei ce creste/ elene rotesc"surasul durerii"/ si sparg cuvinte-n cochilii/ scrumiera/ tigara / serpii de fum incolacit in cercuri/ fulgere din linii frante/ cenusa apun/ in larg vapoare pline se cer in repaos/ iar golful in linisti e-aproape top  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Bocanci
de INSULA ALTUIA la: 13/07/2008 09:21:36
generatie-n bocanci,/ nu mai dai pe ea doi franci,/ in bocanci si talismane/ peste piepturi diafane/ de copii./ blugii nu le stau pe sale,/ toti cu piepturile goale/ i-au viata asa cum este,/ ca pe-o fila de poveste/ o citim./ astfel nu ne-au fost parintii,/ ei pozau atunci in sfintii/ astazi nu pot intelege/ ca urmarim o alta lege/ la unison./
9 comentarii
modifica
transfuzie
de INSULA ALTUIA la: 13/07/2008 07:44:54
mi-ai intrat in singe/ si mi l-ai dat pe-al tau/ plin de venin si ura/ sper sa ma scap de el./ il voi goli pina la utima picatura/ si voi renaste din propria-mi faptura./ lumina-mi da putere/ si numai simt durere./ cind acul imi e-nfipt si-n inima/ perfuzia e gata,/ iar eu acum sunt alta./ roua unei flori./ un dor./
20 comentarii
modifica
7/12/2008
de oldrembrandt la: 13/07/2008 04:47:32
ma numesc dan c. si nu ma impac deloc cu tastatura asta "wireless" care se descarca dupa doua ore. made in taiwan, cica - un fel de jmecherie pentru cei care nu stiu geografie... in fine./ daca scriu acum aici, este pentru ca am de spus o poveste... ciudata, dar adevarata, care merita sa fie si sa ramana in arhivele acestui forum. / eu am o fiica, g. pot spune fara nici un fel de retinere ca este cea mai mare realizare din viata mea. are saptesprezece ani, e desteapta, frumoasa, vesela si exuberanta - in alte cuvinte, tot ce isi poate dori un tata. / ei iata, acum un an, fiica mea a fost corupta... iar eu, cand am aflat, am devenit pentru un moment cel mai nefericit om de pe pamant; am  ...continuare .
32 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...