arhiva: 16/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Kris Kristofferson vs. Leonard Cohen?
de Daniel Racovitan la: 16/07/2008 22:49:46
a mai remarcat cineva cat poate sa semene kris kristofferson in multe din melodii, ca stil si ca voce, cu leonard cohen in tinerete?
10 comentarii
modifica
Nu sunt
de cosmacpan la: 16/07/2008 22:32:52
/ negaţia se caţără tăvălindu-mi răsuflarea în ceafă/ Şi toată fiinţarea desfiinţând-o. rătăcindu-mă. / căutam să ies, să evadez. viitorul nesigur din cuburi să-l creez./ dar trecutu-l trăiam astăzi deplin, în prezentul gemând de-al ciorchinilor plin,/ esenţă stoarsă-n pahar a venin./ locul în care nu se întâmplă nimic/ aşteapta căci uitase. nici el nu mai ştie ce/ mi-au mintit gândurile, otrăvindu-mi cuvintele/ liane legându-mă, lasciv legănându-mă. copil mic./ viaţa ta va fi ceea ce faci tu din ea./ Ţi-am dat o carte. scrie-o! trăieşte-o! fă-o creaţia ta./ nu ştiu, nu pot, nu vreau, nu cred. sunt plin de negaţii/ am uitat de un secol s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
farmece
de nicu_metrix la: 16/07/2008 22:23:10
cred ca am facute farmece,cu toate fetele cu care mam combinat sa terminat brusc fara explicatii si fara motiv
74 comentarii
modifica
O cafea de pomina
de abbilbal la: 16/07/2008 19:56:45
era un an ca oricare altul. doar activitatea a fost alta. se ancheta un accident de munca. lume multa si aleasa./ dupa o vreme. lumea multa si aleasa a obosit si a dorit o cafea. cum nu era altul s-o dreagă, mi-a revenit mie nobila sarcina... de parid./ am inceput activitatea. 1, 2, 3, 4... 15, 16... numar eu lumea aleasa. am gasit pe undeva o oala pe masura si un resou cat un cerc facut cu doua perechi de degete: degetul mare şi mijlociu de la o mana, cu perechea lor similara de la cealalta mana./ pentru a nu gresi, am numarat x+1 cani de apa turnata in oala, dupa care am inceput numaratul a x+1 lingurite de cafea. pe la jumattea numaratului a venit cine si m-a intrebat ceva. am raspuns po  ...continuare .
10 comentarii
modifica
atât de simplu...
de alex andra la: 16/07/2008 19:11:44
dacă m-ai cuprinde în visul tău/ am pedala pe alei/ am înălţa zmeie pe cerul de hârtie creponată / sub surâsul zeilor străini/ ţi-aş ghici în ochi balade/ şi copii în palmă/ / mi-ai împleti cunună de cremene/ să-mi ardă tâmpla de iubire/ mi-ai aduce în dar ţinuturi neumblate/ şi poteci prin zări de mai/ iar eu aş ninge peste tine cu fulgi de păpădie/ dulci să-ţi fie visul şi suspinul
62 comentarii
modifica
Propunere de Joc: adevar sau minciuna
de andante la: 16/07/2008 19:10:21
participantii (care se anunta mai jos) se trag la sorti pentru a forma doua grupuri a si b. apoi fiecare grup isi trage la sorti un lider. un user din grupul b povesteste o intamplare ciudata/putin credibila/iesita din comun. sau inventeaza una cu aceleasi calitati./ grupul doi trebuie sa ghiceasca daca intamplarea povestita e reala sau inventata (membrii grupului b vor vota cu da si nu si se alege ca raspuns final de grup ce a fost votat mai mult, cand nr de da = nr de nu, se considera ce a votat liderul)./ daca grupul b ghiceste, primeste un user din grupul a (cel care a povestit intamplarea), inafara de lider./ daca nu ghiceste, cedeaza el un user (un voluntar sau numit de lider) grupu  ...continuare .
96 comentarii
modifica
“Martorii lui Iehova” - Statut; de la religie la business
de 1brasovean la: 16/07/2008 18:38:18
“art. 2, alin. 2 – credinţa martorilor lui iehova se predică din anul 1911 [e noua, bate imediat suta de ani]. prin decizia ministerului justiţiei nr. 86.310 din 8 august 1949, cultul martorilor lui iehova a fost scos în afara legii [huooo comunistii!:) ]. statutul de cult religios recunoscut de statul român a fost redobândit la data de 9 aprilie 1990 [corect, e dreptul lor], prin sentinţa civilă nr. 1.148/1990, pronunţată de judecătoria sectorului 1 bucureşti în dosarul nr. 1.174/1990 în vederea acordării personalităţii juridice.”/ “art. 3 organizaţia are numai scopuri religioase. nu desfăşoară niciun fel de activităţi economice şi nu urmăreşte profituri f  ...continuare .
23 comentarii
modifica
joc-mim-test
de om la: 16/07/2008 16:58:15
reguli:/ -andante mi-a spus un cuvant/ -eu spun un hint pt acel cuvant, iar voi incercati sa ghiciti./ -eu spun doar da sau nu la incercarile voastre/ -daca se epuizeaza ideile pt primul meu hint, mai adaug un hint si tot asa pana gasiti cuvantul./ -cine gaseste cuvantul devine min :)/ / hint: antanta
693 comentarii
modifica
Uneori
de adrian iona la: 16/07/2008 15:03:45
uneori - rostind/ cuvntele îmi dau senzaţia/ că renasc/ din mine însumi/ ca dintr-un gol/ căruia tot încerc/ să-i dau formă/ ...de fapt/ prin orice act/ nu fac decît să-mi caut/ adeverirea - pe care oricine/ o poartă - în sine/ drept oglindă/ ...acolo/ în in-sfera oglinzii/ în placenta/ tuturor oglindirilor/ (unde se desfată lumina)/ se va întîmpla/ consonarea/ ...totuşi/ nu-mi amintesc/ ce altceva este/ lumina - în mine/ şi eu - în lumină/ ...sau/ cum este mai bine:/ să prefac lumina/ în cuvinte - sau/ într-un gol - unde/ să trăiesc/ numai ce iubesc/ ...trăit - să trăiesc/ numai ce iubesc(?)
1 comentariu
modifica
Cum
de adrian iona la: 16/07/2008 09:48:47
cum să te re-cunoşti/ nu mai ştii/ ...dintr-odată/ un sunet perfect/ a separat/ conţinutul cuvintelor/ de pricina lor/ de efectul lor/ ...dintr-odată/ cuvintele tale/ nu mai încep - şi/ nu mai sfîrşesc/ în acelaşi timp/ ...sau/ încep - dar/ nu mai sfîrşesc/ niciodată/ ...sau sînt/ numai acum/ unde acele stări/ de nimeni/de nimic/ sînt goale obstacole/ iluzii numai/ ...dincolo de care/ nu treci - de teamă/ că te vei întîlni/ cu tine însuţi/ ...de teamă/ că nu vei ştii/ cine este - acelaşi/ cine - altul(?)
comenteaza!
modifica
Sonet de carteer
de Valeriu Cercel la: 16/07/2008 02:02:50
când te-am văzut pentru întâiaşi dată/ din cer se coborau mărgăritare,/ uşor s-a aşezat floare cu floare/ În păru-ţi toată bolta înstelată ;/ tu arătai, la fel, emoţionată,/ din balconaş, la patru mi se pare,/ privind cu-acelaşi semn de întrebare/ că amândoi aveam gura căscată (!?)…./ să-mi spui în zori, că nu-i o întâmplare/ de teamă să nu strici cumva romanţa,/ cuminte şi supusă şi umilă (!?)…./ de-asear’ mă tragi în piept şi-ntre picioare…./ costică o caftea la opt pe tanţa/ de-i săreau fulgii, fără pic de milă !/ valeriu cercel/ / /
1 comentariu
modifica
Organic
de Intruder la: 16/07/2008 01:43:20
te-am iertat de certitudini, de vertical, de-nchisori, de pante abrupte. / ti-am pus la picioare strat de senin destramat si am adus doi sori sa-ti numere pasii. / te-am cuprins in campii arse de pasari exotice. / te-am desenat pe coaja de salcie si te-am inramat in cearceafuri reci. / ti-am luat toate rasuflarile cu miros de noaptea nuntii si ti le-am dat pe-ale mele - varate sub buze. / te-am aprins ca pe-un foc ucigas, rapus de zapezi calatoare. / te-am gustat ca pe-o statuie de sare si am secat marile eliberand epave-ngropate. / ti-am imblanzit carnea de femeie demonica si-am alungat toti monstrii din mine. / te-am prefacut in galera si-am vaslit cu tine spre cheiuri de piatra. / ti-am ad  ...continuare .
46 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...