arhiva: 17/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Trăind
de adrian iona la: 17/07/2008 18:38:22
trăind/ între aparenţe/ devin - tot mai mult/ aparenţă - iar/ ce-aş fi vrut să fiu/ devine - umbră/ tot mai în urmă/ ...sau/ în lumea asta/ între ale cărei aproximări/ există - o infinitate/ de oglindiri/ ale aceleiaşi clipe/ adeverit voi fi/ cînd voi adeveri:/ iubirea - cu închipuirea/ închipuirea - cu iubirea/ ...căci/ n-au sens/ decît împreună/ ...n-au sens/ decît lăuntric/ una - celeilalte(?)
3 comentarii
modifica
Gaseste intrusul!
de Intruder la: 17/07/2008 16:04:08
am sa-ncerc sa explic clar, cu exemple. / fie 2 useri a si b. / userul a pune o tema: ex olanda / si 5 cuvinte: / - saboti / - lalele / - van gogh / - cobra/ - grand-cafe / userul b se gandeste care e "intrusul" la tema data si elimina cuvantul cobra pentru ca nu (prea) are legatura cu olanda (tema) / acelasi user b pune ca tema cobra...si alte 5 cuvinte: / - india / - coltz / - venin / - melc / - king / intrusul este melc. / in primul comentariu am sa initiez jocul cu tema melc. / nota: cine nu a inteles, sa nu se arunce ci sa-ntrebe intai. / sugerez teme cat mai diverse, din filme, carti, subiecte stricte...puneti-va imaginatia la lucru. / propun - pana se-ntelege jocul si intram in  ...continuare .
51 comentarii
modifica
" ca de la iubit "
de maan la: 17/07/2008 15:43:38
urcasem in tren la galati, era noapte si el dormea cat era de lung pe bancheta din fata./ nici nu stiam unde ma duce./ s-a ridicat in capu' oaselor si, cu mana-n claia neagra de par, m-a privit nauc:/ - alege-un numar, de la unu la zece!/ - de ce?/ - alege, ma, nu ma chinui .../ - trei, nah ...de ce?/ - pai, la a treia statie coboram./ - robert, unde mergem?/ - in munti. ti-e frica?/ - nup./ - perfect ... ma trezesti la a treia./ - ce-i la a treia?/ zambi larg si se tranti pe canapea ca si cum ala era raspunsul./ -nu-nteleg de ce mergi incovoiata de umeri./ - nu-s gheboasa!/ - arata-mi!/ mi-am impins cu nadejde nasul in vant./ - ceara ma-sii! de ce ti-ascunzi sanii?/ - nu mi-i .../ - ba ti-  ...continuare .
43 comentarii
modifica
O veche poveste rescrisǎ
de Valeriu Cercel la: 17/07/2008 15:21:41
s-a întâmplat o chestie ciudatǎ/ cu-o fetişcanǎ, una la pǎrinţi/ (povestea ce v-o spun, e-adevǎratǎ)/ de şaişpe anişori neîmpliniţi :/ avea sǎraca, uite-aşa deodat’/ (cuminte şi sfioasǎ ea de micǎ)/ greţuri şi pofte de ceva murat,/ fǎcuse chiar oleacǎ de burticǎ;/ aşa cǎ mǎ-sa, fǎrǎ protocol,/ de panicǎ şi nu mai zic, mister,/ a dus-o pe copilǎ la control/ la doctorul din colţ, din cartier ;/ a controlat-o bine pe infantǎ/ Şi-apoi dom’ doctor a concluzionat :/ -fetiţa dumneavoastrǎ e pregnantǎ,/ cam patru luni jumate io i-am dat…/ -pregnantǎ ?!!! a sǎrit mǎ-sa nervoasǎ,/ nu poate fi, cǎci ea cu un bǎrbat/ nicicând nu a fost singurǎ  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Coala de hartie*si creionul
de sami_paris75 la: 17/07/2008 14:06:27
buna!/ buna ziua sami!/ ce faci in dimineata asta?/ nu stiu,inca nu m-am decis,dar vreau sa fac un rezumat,da,un mic rezumat./ esti suparat?/ nu,nu,nu,nu sant suparat!/ da de ce intrebi?/ pentru ca astazi trebuie sa stam si noi putin de vorba!/ te-as ruga ceva!/ spune./ uite! deseneaza ochii,nasul si gura,apoi si cele doua urechi,si-ai sa ma vezi ca dintr-o coala de hartie,am sa ma transform in fiinta vie!/ pe mine, te-as ruga,daca vrei si ai ceva mila,sa nu ma arunci la cosul de gunoi,si nici pe strada,asa ca avem timp sa stam sa ascultam o mica serenada./ aaaasa!acum te vad,iti simt prezenta,te aud!:)/ ce frumos desenezi sami?/ sami,tu esti un baiat tare dragut!/ lasa,nu mai ma lauda,i'mi p  ...continuare .
6 comentarii
modifica
M-am hotarat sa scriu in tren
de lafemme la: 17/07/2008 14:05:56
intro - scuzati eventualele greseli dar aceasta e o povestire fulger si fulgerul se stinge la 3.30 cand eu plec de la munca. nu stau o secunda peste program! sa fie clar!!!!/ / m-am hotarat sa scriu in tren. stiu, nu e ca si cand ai scrie acasa, asezat comod in fata calculatorului cu o cafea/bere la indemana si o tigara. si totusi, nu vad de ce n-as face asta. e foarte simplu. iti cumperi un caiet, liniat sau in patratele demarcate albastru, un pix sau, daca esti norocos un creion mecanic sau normal, de care o fi (creionul este superior pentru simplul motiv ca el aluneca pe hartie mai incet decat pixul, lasand timp gandului sa se desurubeze in tihna). omul meu nu este de acord cu mine, dre  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Sfarsit
de ninucka la: 17/07/2008 12:06:56
mi-ai ciobit zmaltul inimii si de cate ori atinge sangele partea aceea imi aduc aminte de tine si explodez de furie ca m-ai atins, ca n-ai murit in secunda de dupa...mi-ai zdrobit linistea in monade. de cate ori bate vantul am un junghi la inima, de cate ori beau apa rece te urasc. si te simt urat, ca si cum te-as face bucati sa te vad, ca si cum experienta mea cu tine m-a constrans la agresivitate. n-ai stiut sa mi te desparti! n-ai calculat cum, de ce si unde sa implementezi decizia de a-mi curma viata langa tine! intr-o zi mi-ai zis ca te-ai plafonat, ca nu te stimulez, ca nu poti fi creativ aici si te-am crezut crezand ca te cunosc.asa mi-ai spart zmaltul inimii!/ dupa doi ani ai venit  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Să nu mă minţi!
de Lady Allia la: 17/07/2008 11:41:01
era un murmur enervant peste tot în jur, în ea.../ erau acolo oameni cunoscuţi, oameni pe care nici nu îi cunoştea. era înăbuşeală. ar fi vrut să fie linişte. linişte ca şi atunci când ea stătea cu capul în poala ei şi o asculta iar ea îi vorbea despre toate şi se juca în părul ei. nu uita niciodată să îi spună: / " - părul tău e făcut din mătase şi rozar copila mea. toate poveştile şi rugăciunile se ţes în el. uite...pe firul ăsta (şi aplecându-se i-l sărută...) am găsit un alt basm şi mi-am aşezat o altă rugăciune. doar că basmul ăsta ai să ţi-l citeşti singură într-o zi. atunci eu nu voi mai fi, iar tu te vei pieptăna la oglindă, iar ru  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Loc de buna ziua
de abbilbal la: 17/07/2008 07:32:36
imi place să dau un bună ziua celor pe care-i întâlnesc. dar, mă doare gura să tot spun bună ziua de câte ori deschid o discutie. Şi ăsta-i motivul pentru care,aici, lângă uşa salonului, strig în gura mare: <b>bună ziua cafegii</b>!
49 comentarii
modifica
Sonet de carteer II
de Valeriu Cercel la: 17/07/2008 02:25:27
de două luni, de când madam bibescu/ luă apartamentul de la şapte,/ aud, nu prea tarziu, aşa pe noapte/ deasupra ciocănind de mă trezesc cu/ dureri de şele, da’ nu zic de deşte,/ urcând la ea tiptil, uşor, pe scară/ fi’nd mort de curios, seară de seară/ să îmi confirme că...ea ciocăneşte,/ aşa că eu, cu numai câţiva lei/ făcui o treabă mai mult ca firească,/ i-am luat un celular de ziua ei…/ e mai uşor ca să îl folosească/ Şi-i mai modern, ce papuceii mei(!)/ de câte ori ea vrea să ciocănească./ valeriu cercel/
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: