arhiva: 18/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scenarii
de cosmiK la: 18/07/2008 23:14:45
va propun un subiect pe care sa-l dezvoltati dupa bunul plac: soarele a apus pentru totdeauna...daca nu doriti un astfel de scenariu puteti alege, oricare altul. /
30 comentarii
modifica
Scrisoare din cutia cu scrisori netrimise
de Alitalia la: 18/07/2008 23:04:20
dragul meu,/ am ajuns cu bine unde am ajuns,departe de tine.deschid febril computerul.zece emailuri,sau mai multe,citesc cateva cuvinte,dor,iubire imposibila,greseli,femeie dificila,viata,te doresc,intoarce-te.../ ma intorc si-ti spun:e foarte tarziu!si merg mai departe.unde? unde nu esti tu./ edi,sunt foarte obosita de iubirea asta,daca o fi fost iubire...emotie da,tremur si acum,dar a trebuit sa plec.tu,mai tanar cu zece ani,eu,femeie singura cu poveri.tu,dintr-o familie buna,eu,dintr-o familie.tu,bogat.eu,bineinteles saraca.tu materialist,eu cu vise si idei ca avere.tu niciodata insurat.fara copii.eu...tu cald si tandru,eu salbatica si grabita.tu cu gandul la pescuit,eu cu gandul la ce sa  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Epigramă de sezon
de Valeriu Cercel la: 18/07/2008 18:35:00
dintre veri toride, cică/ numărându-le pe deşte,/ singura-i a lu’ mitică/ ce mereu îl răcoreşte !/ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
Însufleţire
de adrian iona la: 18/07/2008 10:16:25
uneori - zăreşti/ acea lumină inversă/ din ochii - ce iubesc/ doar oglindirea/ propriei iubiri/ ...întru / acea lumină/ doreşti - să-ţi fie/ sufletul cuprins/ şi cuprinzător/ în acelaşi timp/ ...alteori - între/ văzut şi nevăzut/ presimţi sufletul/ mijlocitor - dar/ ce anume va însufleţi/ încă nu ştii/ ...poate / iubirea - din închipuire/ ...poate/ închipuirea - din iubire/ ...dacă tot sînt/ una - oglindirea/ celeilalte/ ...dacă tot nu sînt/ decît umbră/ una - celeilalte(?)
1 comentariu
modifica
Intalnire cafegii (?)
de oldrembrandt la: 18/07/2008 06:05:06
/ am auzit ca au avut loc mai multe intalniri de cafegii in ultimul timp, si din cate-am inteles au fost misto. asadar, nu ma doare gura sa propun si eu un rendez-vous dintr-acesta la o cafenea din montreal. / cine vrea, sa zica!
32 comentarii
modifica
Motorul cu apa marca Mihai Rusetel este o prostie
de derbedescu la: 18/07/2008 04:05:03
un inventator roman cere 50 milioane euro pentru o aiureala de motor. ziarele ii fac publicitate considerindu-l genial./ in realitate, motorul lui mihai rusetel este o simpla masinarie cu abur avind randament mizerabil. / am citit brevetul lui rusetel si m-am uitat la figuri (il puteti descarca de aici: http://bd.osim.ro/pdf/116000-/116400-/116426.pdf ). asa zisul inventator a creat un motor cu abur clasic la care fluidul de lucru, apa, este incalzit nu prin combustia carbunelui ci electric cu o plita tip resou care bineinteles consuma curent pentru asta. energia electrica ar fi mult mai eficient utilizata daca in locul incalzirii apei ar fi folosita pentru alimentarea unui motor electric  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Recviem pentru mama
de abbilbal la: 18/07/2008 02:14:04
scris la şase săptămâni de la eterna despărţire, când, tradiţia spune, pleacă şi sufletul celor ce s-au dus pentru totdeauna de lângă cei dragi. / Îţi sărut tâmpla dragă mamă, / aşa cum te-am sărutat la despărţire./ prin viaţă te-ai strecurat ca o umbră./ Ţi-aş fi dat şi luna de pe cer, crede-mă,/ dar am o viaţă atât de sumbră./ călcai pe drum ca o bătrână,/ iar eu cu drag ţineam a dumitale mână. / dumneata, cu morile de vânt, în obscuritate, te băteai/ şi numai bunul dumnezeu te ştie cum te descurcai/ şi sănătate de aveai./ era firesc să ai gr  ...continuare .
6 comentarii
modifica
cosmar
de andnicu la: 18/07/2008 01:42:35
ma ridic si merg spre usa , deschid usa si vad ca la intrare nu este nici o pereche de pantofi . intru in camera , calculatorul lui mihu este deschis , nu este nimeni . ma incalt si ies afara . apas butonul liftului dar vad ca este déjà la etajul 5 , ma urc in lift si cobor pana jos . afara nimeni , ies in vacaresti si trecand pe langa statia de autobuz vad un autobus gol in statie . nici o masina , nici un om . pornesc spre timpuri noi . pe strada mintea-mi zburda in mii de locuri deodata , gandurile se lupta intre ele petru a avea prioriate , ideile se schimba asa de repede incat incep sa nu mai am coerenta si la un moment dat cedez psihic , incep a-mi analiza viata de pana acum , asa cum  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Înflămânzirea
de AlexandruRosu la: 18/07/2008 01:03:09
zbor de jur împrejurul tău,/ roind spre mierea ce dintre urechile tale,/ făcea hexagoane de lentă desfătare,/ acolo robind gustam paloarea/ nesfârşită a obloanelor serii./ flămând sunt de fiinţa ta,/ cu gust de aripi volatile în soarele,/ tot mai cărnos,/ Însângerat de muşcăturile,/ Îngerilor căzuţi în foamea realităţii./ urcam căuşul mâinilor tale,/ să-ţi mănanc lumina / din palmele tale urzind cercuri violete,/ Înfiinţând în purpuri de galaxii,/ crecute ca nişte ciorchini galactici,/ spre verdeaţa sâmburelui mă repedeam,/ cu dinţii căzuţi spre devorare,/ Înfipţi în carnea fragedă a fibrei,/ a muşchiului chiorchinelui,/ plesnind de dulceaţă,  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Tril de cicârlie
de abbilbal la: 18/07/2008 00:36:57
natura mă cheamă la plimbare. mă ia de braţ şi mă poartă agale. merg pe drumul arhicunoscut…/ mă uit mai bine, şi-mi văd urma paşilor de anul trecut. merg şi ascult. o ciocârlie îmi cântă melodia veche. pitpalacul sacadat, al prepeliţei oftat, îi ţine tactul. sunt însoţitorii mei de când mă ştiu. pe drum întâlnesc gâze o droaie şi harnice furnici în muşuroaie. merg, şi continui să ascult. un fâşâit scurt, străbate din iarbă. o mică şopârlă, ieşită la soare, s-a speriat. mă opresc şi privesc. Şopârla a dispărut./ pornesc din nou la drum cu pas domol şi vântul adie hârjonindu-se cu firele de iarbă. pe un fir de buruiană uscată, saltă o c  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...