arhiva: 02/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o noapte de vara
de SkInHead la: 02/07/2008 23:25:49
in noaptea de vara stau singur afara/ si astept.te astept,dar nu vii si imi doresc sa te vad/ te astept...sub luna imensa visez ma uit la ea si imi imaginez/ ca pot sa o ating.../ dar fara tine e totul in zadar, ma uit si tot mai sper ca tu o sa apari./ pe panza de catifea de deasupra mea am presarat licurici ca sa iti lumineze drumul.../ te astept..dar tot degeaba...drumul e pustiu si gol,ca si sufletul meu in lipsa ta.../ "o sa plec" imi zic in gand, doar o data ma mai uit, vad ceva, oare vine cineva?/ da!dar nu iubita mea.../ plec si nu ma uit in urma, e tarziu, in gandul meu doar un lucru mai rasuna.../ la ora asta tarzie:"vreau sa beau", merg si gasesc/ ceea ce la ora asta e edenul paman  ...continuare .
2 comentarii
modifica
neschimbare
de motanelul la: 02/07/2008 22:09:14
am din ce in ce mai acuta senzatia ca lucrurile sunt la fel./ adica de mii de ani nimic nu e schimbat. urmaream deunazi o discutie. alti temeni, alte gesturi, alte ifose, pustime./ limba straina. in fond totusi, totul e la fel./ aceleasi suferinte pentru esec, aceeasi bucurie pentru succes./ oasele se rup la fel intr/o confruntare, iar lacrimile sunt aceleasi pentru cei pierduti./ mita e alta dar gestul e acelasi. relatiile sunt altele dar mafia nu are moarte. mafia. familia./ noi si numai noi. si cei ca noi. oriunde, mereu la fel./ printre scaieti si rumegatoare sau pe serverul de cs. aceleasi zambete, aceleasi suferinte./ nu am pierdut nimic. stim totul. trebuie doar sa intelegem ca forma s  ...continuare .
8 comentarii
modifica
la prima ora
de proletaru la: 02/07/2008 21:36:02
8 fara ceva minute. casa scanteii, era noastra./ am o ora pana la o intalneala de bussiness. ma invart in jurul cladirii. in spate, clasa muncitoare face pasi agale spre locul de sclavare. ele in slapi, grase si neingrijite. in timpul liber gospodine. haine puse fara noima. ei cu camasi ponosite, pantaloni care au fost candva de stofa, fumeaza sau sparg seminte. palarii de soare. accesoriu obligatoriu unisex: punga de plastic aparent noua. se vorbeste tare, se rade fortat, se clampane din slapi./ ajung in fata cladirii. limuzinele descarca secretare tinere, animatoare, metrese, dame importante. dumnezeu stie ce lucreaza dar e evident ca aspectul conteaza. papuci noi cu toc, fuste stramte, une  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Şi-am fost lumină
de cosmacpan la: 02/07/2008 21:31:22
Şi-am fost lumină/ Ţi-auzeam furia,/ mai disperată şi obosită ca bătrâneţea,/ entropia şi moartea stelelor./ simţeam, gândeam instantaneu/ mai iute, mai iute, mai iute, mai iute,/ răspundem oricui, chiar şi-ntrebărilor mute./
4 comentarii
modifica
astenie de vacanta
de motanelul la: 02/07/2008 21:13:14
forever searching/ never finding/ in pain, in vain,/ a damned soul.
4 comentarii
modifica
LA CURTE -GIORGIANA
de adynet1 la: 02/07/2008 20:31:07
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/16995/zgomote-in-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17015/arome-de-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17037/la-curte-b%c3%a2lb%c3%a2iri/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17120/la-curte-paparudele/1/ / / georgiana era cea mai veselă fiinţă pe care-am întalnit-o în viaţa mea. râdea, dar ce râdea ! râdea până ce făcea pe ea. da, nu e doar o vorbă, chiar fugea sărmana sus să-şi schimbe chiloţeii… fetiţa cu vezica nervoasă. un singur deget de-i arătai, se producea o explozie ilariantă. devenise un mit. făceam deja pariuri: la al căruia deget fuge sus ! / georgiana a fost prima mea pacientă când am deven  ...continuare .
18 comentarii
modifica
vibratii
de INSULA ALTUIA la: 02/07/2008 16:06:20
in suflet ti-e salasul/ la palida ispita,/ azi sunt vioara/ ce zace prafuita/ in raft la anticarul/ ce-n sufletu-i ofteaza / visind cistiguri sumbre./ privirele-ti sunt aspre,/ nici coarda nu vibreaza,/ cind sufletul ti-e negru/ am tremurat odata/ atingerii divine,/ visind sa nasc acorduri/ sub degetele care/ cu ura m-au lovit./ azi nu mai esti rapsodul ce ieri l-am cunoscut/ esti numai negustorul ce-n pripa m-a vindut,/ dar nu-i nimic,in lumea-ntesata de viori / doar eu vibram din suflet si plina de fiori./
6 comentarii
modifica
necuvinte
de Lady Allia la: 02/07/2008 15:23:03
demult nu ne-am mai scris un rând/ demult nu ţi-am citit vreun gând/ mi-e dor să-ţi pun în palme ploi/ mi-e dor de cum eram noi doi/ mi-e dor să tac când te privesc/ să te ating şi să roşesc/ să-mi iei obrajii-n mâna ta/ şi să-mi zâmbeşti iubirea mea/ să mă alinţi, să-mi spui de drag/ să-mi pui în păr sărut şirag,/ iar fruntea să-mi săruţi ateu/ sunt doar a ta! eşti domnul meu!/ azi, între noi un licurici/ zâmbeşte larg. sunteţi aici!/ să-mi fie dor nu are rost/ când mi-e aievea-un basm frumos!/
57 comentarii
modifica
A tăcea, tăcere...
de Intruder la: 02/07/2008 11:17:17
eu tac, / tu taci, / el tace. / tacem toti sub piramide vascoase, / descompunem vocale-n clepsidre/ si fraze si gesturi duioase. / eu tac. / tac si respir, / verbe intre zero si infinit / pe-o axa luminata de cercuri / sub cerul strapuns de cutit. / tu taci. / taci si adormi / polemici varate sub gluga, / indoite in opt, scurmate in maini / si-aprinse soptit, ca o ruga. / el tace. / tace si face hotare / de sarma ghimpata, vaci sfinte... / copitele sapa in limba lemnoasa, / un corn se iveste din minte. / ea tace. / tace si-si leagana pruncul / la umbra de vorba si punct; / il fereste de pasari bolnave, / plangandu-l cu teama in pumni. / noi tacem. / tacem sub rostiri pricepute/ in apusul  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Omnia Turism o firma de incompetenti
de angel13 la: 02/07/2008 09:37:50
am fost in franta la paris in perioada 22-29 iunie 2008./ 7 adulti si 8 copii./ am fost plimbati prin paris 4 ore ca sa ajungem la hotel cat mai tarziu./ la orele 14.00 in camere inca nu era terminata curatenia./ am primit camere pe aproape toate etajele de la 1 la 8 astfel copii erau separati de adulti/ am avut cazare 3* fara aer conditionat./ ghidul irascibil,arogant,nesimtit fara pic de etica profesionala./ luni turnul eiffel-ghida spune<aici este turnul va luati bilete ,vizitati si va descurcati singuri pana la hotel> si a disparut./ marti versailles prêt incasat de ghid= 15 euro copil 28 euro adult, prêt oficial bilet copil / 0 euro,13 euro adult + costuri de transport aproximativ 4,3  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Hotia la romani
de marc la: 02/07/2008 07:21:34
hotia la romani/ autor: www.edituracorint.ro/ / de marius ghilezan/ editura runa – grupul editorial corint/ anul lansarii 2008/ pret: 19,90 lei/ viata romanului e plina de truisme. unele se vad, altele se simt. despre multe nici nu se vorbeste. ele pur si simplu exista intr-un tabiet national asezat languros intre slava si ocara. cartea lui marius ghilezan incearca prin jonctiuni eseistice si glose jurnalistice sa sape la temelia hotiei, invartosata cu soclu si sfinti publicitari./ cartea a plecat de la un articol, publicat in evenimentul zilei si postat ulterior pe www.cafeneaua.ro, conform declaratiei autorului. "dezbaterile aprinse de pe forum si intrebarea retorica: ce ar  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: