arhiva: 20/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bona Speranta
de INSULA ALTUIA la: 20/07/2008 18:23:56
as vrea sa stii ca nava mea/ bona speranta se numea,/ de te-as fi cunoscut cindva/ te-as fi poftit sa vii pe ea./ eu vin din alta galaxie./ am ratacit prin mii de stele/ cind te-am zarit si-ntr-un cuvint/ ai stralucit mai mult ca ele/ si am zburat catre pamint./ -vrei sa zbori prin galaxii?/ -o stea frumoasa tu sa fii./ -nu pot eu sunt legata de adincuri/ calutii mei de mare mare ,delfinii/ fac rotocoale/ e-atit de frumos aici printre pesti si pisici./ coralii sunt atit de minunati/ prin ei traiesc-nbucurati./ m-ai confundat sunt stea de mare.
11 comentarii
modifica
Caniculă mare
de Valeriu Cercel la: 20/07/2008 15:50:12
ce se-ntâmplă cu noi oare (?!)/ vara asta ne-a topit,/ o fi ea, globalizare,/ da-ncepui să văd pepit ,/ berea este numai spume/ viaţa e ridicolă,/ a-ngrozit atâta lume/ o aşa caniculă,/ de-am făcut, fără cinism,/ coduri d-alea colorate,/ parcă ar fi terorism/ că mai rău nici nu se poate,/ iarăşi io, de-atâta soare/ (fugi de-aicea piază rea !)/ cu drag i-am scris o scrisoare/ ca nicicând, lui soacră-mea,/ am spălat şi farfurii,/ oala mare, a' de ciorbă,/ le-am făcut bijuterii/ voluntar, nu-ncape vorbă,/ am dat cu aspiratorul/ Şi-n balcon şi-n ascensor,/ am bătut bine covorul/ Şi-am vopsit şi-n dormitor ;/ n-am băut nici apă plată,/ sau vreun şpri  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Cum stam cu ideile
de lafemme la: 20/07/2008 14:06:38
mi se intampla un lucru ciudat si ce e mai ciudat, e ca acelasi lucru li se intampla si altora. stiti cum e seara cand te ia somnul si deodata simti ca pici in gol, ca nu mai exista pat, podea, univers... ca toate astea au fost inlocuite de un hau imens care vrea sa te inghita? cam asa si cu ideile nocturne. stau intinsa in pat. mi-e somn dar parca n-as dormi. si deodata apare ideea. e sralucitoare de iti ia ochii, geniala, incomparabila, irepetabila. raman cu guracascata uitandu-ma la dansa si parca imi vine a zice "hei! tu sigur ai aparut la mine-n minte? ce noroc pe capul meu!" ideea ia amploare si se lateste peste toate circonvultiunile, peste plapuma, eu stau tacand malc, rumagand la ca  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Photoree - acum cu image bookmarking! Colectioneaza de pe internet orice imagine. Clasifica-le in categorii.
de admin la: 20/07/2008 13:00:20
photoree are de ieri functiunea de image bookmarking. cu alte cuvinte, daca iti place o poza de pe internet, o poti salva la photoree in colectia ta personala. / pozele le poti organiza in categorii/taguri. pot fi bookmarkate inclusiv imaginile up-rated descoperite prin recommenderul photoree. / bineinteles, astept pareri. have fun! :)
4 comentarii
modifica
BUEI, VARA SUNTETI MAI PROLIFICI?
de Areal la: 20/07/2008 11:59:21
luati cum vreti cuvantul prolific, literal sau nu, in gluma sau in serios, nu stiu ce sa ma mai fac, ati erupt ca sampaniile de revelion, 24 din 24 de ore daca as sta pe cafenea, nu-mi ajunge timpul sa va citesc macar, daramite sa va mai si raspund, teme incitante, duioase, poezii, proza, social, etc., eu ziceam ca vara este cald si se mai moleseste si mintea, da de unde!/ cred ca ati ati depasit stadiul acumularilor cantitative si ati facut saltul calitativ, ca sa nu se mai spuna cu regret: unde este cafeneaua de odinioara?!/ nu ma vorbesc de lupii tineri si dornici de afirmare, simt ca usile batante ale cafenelei sunt larg deschise si un suflu nou adie aici!/ sa bata vantul!
27 comentarii
modifica
Eşti
de adrian iona la: 20/07/2008 09:34:10
eşti/ mereu acelaşi/ nu evadezi/ din preajma umbrei/ şi o urmezi/ urmîndu-te/ ...iar/ cînd rosteşti/ simţi - cum devii/ în nimic - cheagul/ a-toate-crescător/ ...un sîmbure/ de născare-ncins/ şi care - creşte/ şi crapă/ şi se goleşte/ de gol/ ...eşti acelaşi - dar/ mereu descumpănit/ de chinuri antipodice/ ...hibridă alcătuire/ în carne - cu harul/ închipuirii/ ...ca un semn/ al tresviei(?)
12 comentarii
modifica
Cadouri de vis
de alex andra la: 20/07/2008 06:33:57
ce v-ar plăcea să-i oferiţi celei dragi/celui drag ?/ ”i’ll buy you glasses in texas, / a hat in new orleans,/ in the morning you can tell me your dreams”/ dar să primiţi ?/ de mi-ai răsturna dimineaţa în poală/ m-aş şti iubită de rouă şi ciocârlii/ /
77 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: