arhiva: 21/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cubul cu un colt spart
de Bitterdream la: 21/07/2008 20:29:48
imbratisare/ nichita stanescu/ când ne-am zarit, aerul dintre noi/ si-a aruncat dintr-o data/ imaginea copacilor, indiferenti si goi,/ pe care-o lasa sa-l strabata./ oh, ne-am zvârlit, strigându-ne pe nume,/ unul spre celalalt, si-atât de iute,/ ca timpul se turti-ntre piepturile noastre,/ si ora, lovita, se sparse-n minute./ as fi vrut sa te pastrez în brate/ asa cum tin trupul copilariei, întrecut,/ cu mortile-i nerepetate./ si sa te-mbratisez cu coastele-as fi vrut./ _______________________________/ clepsidra-i pe masa, lasati-va gandurile libere.
66 comentarii
modifica
Pitici din gradina de vara a creierului meu
de Alitalia la: 21/07/2008 18:45:10
urcam alene copoul,cu gandurile mele,de felul meu sunt o fiinta ingandurata,aveam nouasprezece ani.la un moment dat in fata mea,pe drum,pe jos,un pumn de cateva sute de lei,suta era mare atunci,va amintiti cei care sunteti cam de varsta mea.am tresarit si am trecut mai departe.m-am uitat totusi in urma,o batranica-parea necajita-s-a aplecat,a facut semnul crucii si i-a luat./ ma gandesc uneori la intamplarea aceea si o disec.cred ca mi-a fost rusine sa-i iau.mi se parea necinstit.ori poate banii erau pentru batranica? pusi acolo de o mana superioara? dumnezeu da dar nu baga in traista? a fost un dar ori o ispita? a fost un dar refuzat? am gresit ori am facut bine?/ si mai am ceva la care imi  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Nu uita să uzi florile
de Giordano Bruno la: 21/07/2008 18:44:57
atâtea nopţi s-au năpustit asupra mea/ furându-mi lumina.../ nici nu-mi amintesc coloritul dimineţilor.../ doar câte o briză a gândului / evocă arareori mireasma unui proaspăt matinal./ Şi anotimpurile.../ toamna, / toamna o privesc ca pe un desert extrem de gustos;/ iarna, prilej pentru degerături./ au fost destule.../ eiii... şi câte stau să vină.../ am fost autostopistul fericirii.../ din prea mult orgoliu,/ nu mă încumetam să călătoresc lânga ea.../ porneam agale prin ploaie, bătătorind cărări solitare./ Şi nu eram indiferent faţă de firul de iarbă/ sau gâza ce călătorea spre o altă lume.../ probabil de aceea,/ indiferenţa ce tocmai o fluturi prin  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Acum
de adrian iona la: 21/07/2008 18:31:29
acum/ gîndurile tale/ par/ goluri excitate/ de presupusa lor profunzime/ de aparenta lor vastitate/ ...spaţii etilice/ prin care te îndepărtezi/ ca să te apropii/ ...de locul/ne-locul/ unde cu reversul tău metafizic/ (sau numai metaforic)/ ai vrea - să pătrunzi/ şi să cuprinzi/ viaţa - din viaţă/ ...sau/ unde cuprinzînd/ ai vrea - să fii/ cuprins - de viaţa/ de dincolo - de viaţă(?)
1 comentariu
modifica
Tiganii,aurul si diamantele,propun o ecranizare.
de sami_paris75 la: 21/07/2008 17:12:22
in cafeneaua noastra se gasesc o gramada de talente!/ propun sa facem un film impreuna cu noi ce-i de pe cafenea./ un film care sa concureze cu "inima de tiganca."/ actrite si actori de la noi din cafenea,regizori,ingineri,poeti si scriitori cu totii v-om contribuii la realizarea filmului./ un film care o sa depaseasca 100 de episoade.astept pareri si propuneri./ grantez succes toatal si castiguri foarte importante pentru participanti./ un film care o sa marcheze viata romanilor si tiganilor in timpul revolutiei din decembrie si dupa./ un film despre emigrarea romanilor si tiganilor in strainate./ in situatia ca v'om fi cu totii de acord,propun o intalnire generala la brasov ori la paris./ in  ...continuare .
79 comentarii
modifica
vreau sa infiez un copil
de danciualina78 la: 21/07/2008 15:37:46
locuiesc de 5 ani in spania.am 30 ani si nu pot avea copii.in acest moment sint pe o lista de asteptare pentru o insamantare in vitro dar as vrea sa infiez un copil din romania.imi poate sune cineva daca pot si ce trebuie sa fac,unde sa ma adresez sau un nr.de telefon unde pot sa sun pentru a cere informatii.va multumesc din suflet
35 comentarii
modifica
Dependenta...
de Lady Allia la: 21/07/2008 15:14:12
/ dependenta de gargarita mea!/ dependenta de el!/ dependenta de nori plutitori cu scari pe care pot sa ajung la ei!/ dependenta de vise!/ dependenta de iarna - de craciun mai exact!/ dependenta de pepsi! / dependenta de lectura buna de pus la suflet!/ dependenta de cafenea!/ dependenta de unii dintre voi!/ dependenta de un alt fel de rivendell!/ prea multe dependente? :)))/ voi de ce sunteti dependenti?
29 comentarii
modifica
Povestea Micului Bradulet sau o alta Poveste de Iarna
de Lady Allia la: 21/07/2008 14:26:27
povestea micului brăduleţ sau o altă poveste de iarnă.../ (povestirile bătrânului stejar...– în cârdăşie cu vântul)/ / nu se ştie a câta noapte era în pădurea bătrână de la marginea satului! până şi pământul în rotirea sa, uitase de câte ori aţipise; în timp ce domnul Întuneric îl acoperea cu mantia sa mare şi întunecoasă, iar prinţesele stele îi gâdilau fruntea şi sufletul./ totuşi..., povestea acestei nopţi de iarnă – uitasem să vă spun că era o noapte de iarnă... de pe vremea de când însuşi timpul era un timp micuţ şi învăţa orele, zilele, lunile şi anii să treacă – va fi o noapte de care toţi îşi vor aminti, pentru că es  ...continuare .
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...