arhiva: 22/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Unui cârciumar necinstit (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 22/07/2008 22:38:22
atât de tare l-a mustrat/ conştiinţa lui mioapă,/ când turnă şi el o dat’/ din greşeală vin în apă !/ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
Cafeneaua - o scoala ?
de alex andra la: 22/07/2008 21:25:32
v-a invatat ceva cafeneaua ? v-a modelat ea intr-un fel ? spiritual ? sentimental ? comportamental ?.../ v-a influentat ea in vreun mod existenta ?
254 comentarii
modifica
:)
de plojnita la: 22/07/2008 20:28:55
va fost dor vreodata sa iubiti si sa fiti iubiti ?
17 comentarii
modifica
Consolare de sezon (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 22/07/2008 18:34:15
În iad, orice păcătos,/ cât ar fi de ridicată,/ de căldură-i bucuros/ că nu-i umedă,-i uscată./ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
mima sau mimetismul
de om la: 22/07/2008 16:39:33
oare de ce poza/masca majoritara de suprafata este bunatatea cand interiorul este opusul ?...apare un nou proverb "haina face pe om" ?!?!/ oare de ce rareori bunatatea se ascunde in spatele unor masti rele (eventual inuman de dure)?/ oare trebuie sa identificam bunatatea cu o adresa de returnare a bunului (masca bun, interior bun...bun/bun) sau raului facut (masca bun, interior rau...rau/bun)?/ hmmm, intentia (suprafata/masca) conteaza ? sau intentia este interiorul si "exitul" este realizarea intentiei care nu mai conteaza cum iese ? pare o masca buna pe un fond rau sa spui "eu doar ti-am vrut bine" fara ca recipientul sa spuna "mi-ai facut bine" ?!?! daca vine confirmarea se poate spu  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Tiganii,aurul si diamantele,vanatorii de rate.
de sami_paris75 la: 22/07/2008 14:50:42
prima si prima data cand ajungi in occident,trebuie sa-ti asiguri manacarea,apoi trebuie sa inveti limba lui esop,apoi cauti un job,si daca n-ai alta cale incepi sa furi!/ sena si oazul sant doua fluvii, aproape ca au tendinta de intersectare ,undeva aproape de cergy pontoise , conflance st.honorine si versailles./ caravanele tiganilor sant asezate de obicei in apropiere de ape curgatoare,de autorute si de paduri ./ apa curgatoare le foloseste la spalat,autorutele sant pentru a fugii cat mai repede in caz ca sant urmariti de politie si padurile reprezinta ultima lor sansa ,urgentà, ca sa se ascunda, si sa porneasca a doua zi,la o noua lovitura./ dragii mei cititori,sant cateva sute de ani d  ...continuare .
4 comentarii
modifica
it wasn't me ...!!!
de maan la: 22/07/2008 13:48:21
se zice ca 'prietenul se cunoaste la nevoie!'/ extrapoland, credeti ca doar in conditii limita putem avea dimensiunea exacta a caracterului unui individ?/ credeti ca ala-i cu-adevarat felu' omului si ca abia in momente extreme isi da arama pe fata, in cealalta parte-a timpului fiind capabil sa-si ascunda slabiciunile, defectele, uratenia?/ / auzim uneori: "aveam o parere mai buna despre x...!" sau "nu-l credeam in stare!"./ va schimbati radical imaginea despre cineva cand, intr-un moment delicat, se dovedeste-a nu fi omul echilibrat pe care-l cunosteati?/ mai mult!/ puteti spune, voi insiva, ca shaggy ..."it wasn't me"!/ ... despite all evidence to the contrary???:)))
28 comentarii
modifica
Ameninţare
de Valeriu Cercel la: 22/07/2008 12:03:52
de aş avea putere-n mâna dreaptă/ să-l ţin de ceafă, ţi l-aş altoi/ cu stânga până ce m-aş răcori/ fără regret, pentru această faptă ;/ i-aş da la ochi pân’ dudele s-or coace/ Şi dinţii i-aş zbura şi trei măsele/ ca sâmburii pe-asfalt, de corcodele,/ iar nasul, zărzărică i l-aş face ;/ l-aş pune-apoi, cu a' lui tiriplic/ să-nghită, da’ nu pere mălăieţe,/ nici piersici scofâlcite de prin pieţe !.../ dând foc uşor de tot la alambic,/ Şi-n timp ce i-aş servi, cu mult nesaţ,/ castane repetate-n scăfârlie,/ i-aş oferi şi-un “dero” sau leşie/ să n-aibe greaţuri de la găinaţ,/ Şi-n miez de noapte, fără stele, lună,/ natur l-aş f  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Esti fan Photoree? Spune-o pe Facebook :)
de admin la: 22/07/2008 10:56:49
am creat pagina photoree de la facebook. daca iti place situl, atunci declara-te fan :)/ in felul asta vei putea ramane la curent cu ultimele noutati./ http://www.facebook.com/pages/photoree/27731924740/ (click pe "become a fan")
comenteaza!
modifica
gelozie/ invidie
de GloriaVictis la: 22/07/2008 09:38:18
daca iubita mea fuge cu un alt barbat, voi fi gelos pe acesta. de asemenea, voi fi invidios daca faptul ca mi-a sedus iubita ma face sa-mi dau seama de calitatile mele inferioare in raport cu ale sale/ (sabini si silver, 1982)/ buuuun. cu alte cuvinte, ceea ce zic oamenii aia s-ar traduce cam asa: / atunci cand un rival ameninta relatia pe care o am cu o persoana, apare gelozia, caci anticipez pierderea relatiei. apare insa si invidia, deoarece pun ceea ce se intampla pe seama superioritatii rivalului meu. imi sunt deci in pericol doua lucruri importante: relatia si stima de sine./ asta inseamna ca raspunsul meu la respectiva situatie va depinde de emotia pe care o resimt cel mai p  ...continuare .
75 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...