arhiva: 25/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iluzie
de adrian iona la: 25/07/2008 18:34:50
motto:/ ,,durerea nu-i adevărul,/ e doar purificare"/ magda cârneci/ iluzie - pare gîndul/ şi totuşi - cauţi/ ce nu poate fi/ numit/ ...orient - gîndului/ este orice durere - dar/ cît de adînc - adevăr?/ ...alteori - cauţi/ purificarea - în vis/ ...unde ascunsă / rămîne dorinţa/ cît timp - nu devine/ urmă - spre/ altă durere/ ...pentru inima ta/ încercată - de toate/ îndurările/ ...pentru inima ta/ încercată - de toate/ căutările - prin care/ tu încerci - să devii/ ceea ce eşti/ ...sau tu/ nu devii - ceea ce eşti/ decît prin durere/ ...dar/ cît de adevărat/ ...dar/ cît de adînc/ tu însuţi(?)
8 comentarii
modifica
anomalii
de gothicbeauty la: 25/07/2008 15:12:33
poate ca sunt sau ... vin in visele tale,/ din iadul unghiular al fricilor mele divizate de temerile tale .../ nu m-ai vazut niciodata zambind, fericit, multumit si pierdut/ in simtirile sau privirile tale de nimfa prezenta in bratele mele./ inca o clipa gasita la mine-n sertar printre alte teoretice vietati,/ intrupari ezoterice ale creaturilor din versetele mele de biblie proprie/ cu sireturile inodate-ntre ele ca sa nu fuga prea repede sau prea departe .../ sa stea inchise la mine-n sertar ... le salut mereu ... in fiecare zi .../ o sa intru si eu in sertar ... sa intregesc colectia de anormalii teoretice./ alte clipe nu am ... decat pe cea din sertar care nu se mai termina/ o eternita  ...continuare .
2 comentarii
modifica
In mine
de INSULA ALTUIA la: 25/07/2008 13:47:21
in trupul meu,/ pasari cu radacini de foc / si-au gasit locul./ eu nu-mi mai apartin / nici mie./ fintina eului meu e seaca/ sta aplecata fara suflare./ eu nu-mi mai apartin/ in trupul meu/ pasari / cu aripi de jar/ imi mistuie existenta.
5 comentarii
modifica
...
de Giordano Bruno la: 25/07/2008 12:37:35
când norii se cern/ şi lumea se-ascunde,/ pământul suspină
14 comentarii
modifica
AzI mIInE
de INSULA ALTUIA la: 25/07/2008 11:40:27
as vrea/ sa se pravale linistea/ ca bulgarii de lumina/ din ceruri/ si sa alerge visele,/ ca hergheliile de cai salbatici/ prin sufletul meu./ sa-mi adap dorul/ la izvoarele cu luna,/ caci iubirea de iubire/ e si sete e si muma.
15 comentarii
modifica
infidelitate psihica
de lacrau la: 25/07/2008 10:35:30
vi s-a intamplat vreodata, ca in timp ce faceti sex cu iubitul/iubita sa va ganditi la noptile amoroase cu fostii/fostele?????
23 comentarii
modifica
intre
de gothicbeauty la: 25/07/2008 09:52:30
un inger adormit pe umarul stang, stramb, lenes,/ obosit, incercand sa moara ucigand popoare intregi/ de supusi … ce ii crede pervertiti, are impresii de zeu./ un inger prea sfant pentru o lume prea oarba …/ se rezeama obosit pe umarul meu stang, stramb, muribund./ un demon excitat pe umarul drept, incantat, fericit,/ pervertit si el spre sfintia zeului lui de pe umarul meu stang …/ stramb, lenes, obosit, adormind biet muribund pe umarul meu, stramb./ dintre mine si ei negasind adapost printre cruci rasturnate,/ printre cimitire illuminate, artificial … m-am ascuns …/ dar pe care umar al carui eu mai sunt si eu?/ sunt inger sau demon?/ sunt diavol ori sfant?/ inca sunt tanar, pr  ...continuare .
3 comentarii
modifica
muzica romaneasca noua
de om la: 25/07/2008 04:12:34
cu surpriza si bucurie am descoperit ca muzica romaneasca nu s-a ingropat in manele si cantarete alese dupa marimea sutienului./ am descoperit grupul hara care mi se pare mai deosebit! cantecele "free", "cine" si "mi-e dor de tine" sunt super./ pun aici numai link-ul muro shavo cu rugamintea catre sami ca sa-mi traduca cantecul asta (se pare ca este vechi si cunoscut)/ http://www.youtube.com/watch?v=idualk_u8wy&feature=related/ v-as ruga ca sa puneti si voi grupuri si cantareti romani mai noi care vi se par deosebiti!
57 comentarii
modifica
De ţi-ar spune poarta ta…
de Valeriu Cercel la: 25/07/2008 03:18:11
de-ar fi să-ţi spună poarta ta/ de câte ori am plans la ea,/ În ochi, tu m-ai privi mirată/ că era veşnic descuiată (!)/ Şi eu atâta o uram,/ să o dărâm dacă puteam,/ s-o ard în foc, s-ajungă scrum,/ s-o calce carele pe drum,/ torent s-o ia, către câmpie,/ să mă trezesc, ce bucurie !/ măcar pe prispa casei tale,/ dar poarta îmi şedea în cale…/ da-ţi aminteşti ? era-ntr-o luni/ când ne-am jucat ca doi nebuni…/ din gard, atunci, exasperat,/ o şipcă-am rupt şi am intrat…./ asta, în ultima instanţă…./ nu ajungeam nicicum la clanţă !/ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
Situl lui Radovan Karadzici: Un Fals Grosolan !
de derbedescu la: 25/07/2008 02:23:01
[b]radovan karadzici si-a creat situl pe 22 iulie 2008 adica dupa arestarea sa!!??[/b]/ [b]portalul lui karadzici ( [url]http://www.dragandabic.com[/url] ), de unde s-au preluat citeva poze cu acesta in presa internationala, este pur si simplu un fals evident. [/b]/ cititi aici: ( [url]http://www.bbc.co.uk/blogs/thereporters/markeaston/2008/07/why_hoax.html[/url] ). / uitati-va la poza din linkul mai jos atasat, infatisind urechea lui dragan dabici (radovan karadzici deghizat). comparind urechea lui dabici cu cea a lui karadzici din fotografii vechi de 10-15 ani, se noteaza diferente intre forma urechilor celor doi, adica dabici, barbosul, nu este radovan karadzici: / urechea lui dra  ...continuare .
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: