arhiva: 26/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
betivi
de tycku la: 26/07/2008 22:48:25
un betiv se opreste in fata unui panou publicitar si spune:beti morti am vazut,beti turta am vazut,dar beti pepsi nu am vazut....!?!
3 comentarii
modifica
concediu paralia
de ssff la: 26/07/2008 21:02:59
suntem din arad in acest an am fost pt a doua oara la paralia -grecia.pt noi este o statiune minunata oameni draguti primitori ambilii. pt anul viitor am programat al treilea concediu in paralia .este minunat
10 comentarii
modifica
Punct. Si de la capat
de Roman Haduch la: 26/07/2008 18:21:17
luni incepe. am prezumtia ca intregul univers , huruind, va aduce si ziua de luni 28 iulie 2008, cand va incepe, pentru mine , anul nou de munca./ odihnit, energic, entuziasmat, voi lucra cu responsabilitate . muncesc, slujind omenmirea , in limita fisei postului, cu responsabilitate si fiind sigur de rasplata. / doamne toarna dragostea ta in inima mea.
14 comentarii
modifica
Despre credinta...
de Alitalia la: 26/07/2008 17:15:20
tin minte,doamne,visul acela,ani in urma.mi-ai aparut si mi-ai spus:"daca joci numerele acestea la loto,vei castiga..." era un numar urias!!!! ti-am raspuns in vis,doamne,iti multumesc dar eu nu am nevoie de atatia bani,vreau doar sa pot plati lumina,gazul,caldura,sa am ce da copiilor de mancare,de imbracat si de incaltat./ numerele mi-au aparut clar dar nu le-am jucat,nu stiam si nu voiam sa joc la loto./ doamne,erai tu?!/ vacantele mele le petreceam ingrijindu-i pe cei mici,fratii,si facand temele.distractia erau:tenisul de camp,de masa,remi,jocul de carti,televizorul.concediile mele le petreceam dand cu var,curatind general casa,bolind,citind./ vara aceasta am gasit scris intr-o biseri  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Despre emigrare-partea a doua
de Alitalia la: 26/07/2008 16:51:46
in clasa a opt a am trimis o poezie la revista care aparea bilunar si mi s-a raspuns la "deocamdata nu",de atunci nu am mai indraznit sa scriu o poezie./ transcriu din acelasi volum "blestemul lui brancusi":/ adriana blesch,tubingen,germania/ prietenei mele/ nu ti-am mai scris de mult/ si-as vrea din suflet sa ma ierti,/ nu vreau sa crezi ca te-am uitat,/ n-as vrea acum sa lacrimezi./ stiu cum iti merge,ca ti-e greu,/ ca nu stii ce sa pui pe masa,/ de mii de ori invarti un leu,/ cu deznadejde intri-n casa./ plecand din tara,am crezut/ ca chinul l-am lasat in urma,/ m-am inselat si m-a durut/ si m-am privit mereu cu ura./ nu flamanzesc,acum,ca tine,/ dar sufletul imi este greu,/ mi  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Mic tratat despre emigrare
de Alitalia la: 26/07/2008 16:32:57
daca cineva nu ar fi scris inaintea mea "priveste inapoi cu manie!",mai mult ca sigur scriam eu.../ am plecat din romania doar cu biblia,o editie bilingva,ebraica si romana.parte din cartile adunate ca o furnica le-am dus la anticariat ca sa avem bani de paine.parte le-am donat bibliotecilor.copiii mei mi-au spus ca doresc sa-si alcatuiasca ei insisi bibliotecile personale,i-am admirat si respectat.asadar mi-a ramas numai biblia./ preocupati de sentimentul meu antiromanesc,ai mei(copii,surori,prieteni)mi-au trimis un pachet cu carti si cd-uri,incercari de a reprezenta romania prin ceea ce are mai frumos.pachetul a ramas mult timp nedesfacut.../ / ce vina are romania,sor-meo,ca tu ai facut a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mă joc cu litere
de abbilbal la: 26/07/2008 13:04:34
sunt singur într-un colţde cafenea. sorb conţinutul urechii de măgar privind undeva în gol pe geamul bine închis. / după o vreme zăresc pierdute pe un colţ de masă nişte litere. mici grăunţe scoase dintr-un abecedar. iau una şi mă uit la ea: "a" i se spune literei pricinaşe. aaaa, păi asta-i prima literă a alfabetului, pe gare grecii o numesc "alpha" pentru a marca începutul, dar începiutul nu l-au marcat ei, ci l-au găsit gata marcat. a !, dar iată un semn. Îl ţin cu extremităţile în sus, seamănă cu o pălărie stilizată. Îl ţin cu extremităţile în jos, parcă ar fi o căpiţă de fân sau o căciulă. aaaa, dar punând pălăria peste "a" obţin un  ...continuare .
69 comentarii
modifica
Oamenii pe care ii respect
de motanelul la: 26/07/2008 12:16:23
eu nu am oameni pe care sa/i iubesc atat de mult incat sa scriu despre ei./ am in schimb oameni pe care ii respect./ i.g. era un om care emana respect si teama. nu facea compromisuri nici cu sine nici cu ceilalti. fiind primul mi/a lasat cea mai puternica impresie, desi domeniul de studiu nu ma atragea nici pe departe. era profesor de istorie. isi iubea meseria. si in felul lui cred ca isi dorea sa gaseasca macar un elev care sa/i duca pasiunea mai departe. pentru el nu exista cinci, sase, sapte. doar patru si zece. stiai sau nu. intelegeai sau nu. dadea si note intermediare insa, si acestea erau suprema fericire a elevilor. mi/a dat cinci la i.!!! si erau fericiti toata saptamana.  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Despre geniu si handicap
de monte_oro la: 26/07/2008 12:09:53
pentru cei care isi pot rupe aproximativ o ora din timpul pretios, le propun aceasta discutie despre "geniu si handicap"... cu mircea cartarescu si flroin iaru. emisiunea e, probabil, de anul trecut, dar abia acum am descoperit-o, din pacate... / http://www.youtube.com/watch?v=2ousimrvcgq&feature=related / celelalte parti, pana la ultima, a vi-a, pot fi gasite tot acolo, la sectiunea related videos... raman la parererile mele privind sensul gresit al "dezosificarii" lui emin... chiar de inteleg care a fost intentia ei. trebuie mai multa grija, insa, si la efecte...la ce poate asta declansa in mintea neavenitilor ori a daramatorilor de idoli de profesie... sunt lucruri, fapte, oameni... p  ...continuare .
107 comentarii
modifica
nu sunt
de alex andra la: 26/07/2008 12:09:29
dacă nu mă vezi/ oglinda nu-mi reflectă chipul/ cerul se sparge în cioburi/ amiaza se frânge/ dacă nu mă auzi/ iubitule îmi alunecă de pe buze nerostit/ dacă nu mă ţii strâns/ risipită nu-mi cunosc rostul/ leagă-mă de tine cu fir de cântec/ să-ţi fiu
66 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...