arhiva: 30/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sa nu mori vara ca te ia mama dracului!
de 1brasovean la: 30/07/2008 22:54:16
sursa: http://ziua.net/news.php?data=2008-07-31&id=10176/ <<ingrijorat de moralul turistilor veniti sa faca plaja la malul marii negre, primarul din mangalia, mihai claudiu tusac, nu mai vrea sa vada morti umbland pe strazile din statiune in perioada sezonului estival. nici macar atunci cand se duc la groapa. dupa mai multe nopti nedormite, gospodarul si-a dat seama ca ''deplasarea cortegiilor funerare prin oras si statiuni determina o stare de disconfort populatiei si in special turistilor sositi pe litoral in timpul sezonului estival, indeosebi in zonele destinate locuintelor, agrementului, recreerii, odihnei si tratamentului, generand intristare, nemultumire''. [...]>> / adica... de ce  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Vara cu gust de fiara
de monte_oro la: 30/07/2008 21:24:13
vara cu gust de fiara/ se incovoaie timpul prin minute/ se increteste-albastrul de pe zari/ se-aduna vara-n fiertele ei cute/ taind prin piept secate departari./ se-ncinge clipa cu-ntamplari nauce/ piraie inghitite de desert/ ca o golgota muta, fara cruce/ incremenita sub un cer inert./ se-ascunde-apusul sub spranceana lunii/ genuni imbujorate inecand/ dantela lui acoperind nebunii/ ce isi asteapta ploaia renascand/ se-nchide iar o zi ca-ntr-o capcana/ zimtatu-i fier alunecand scrasnind/ din sangele patruns de a ei vama/ hranindu-si noaptea coltii de argint./ http://www.youtube.com/watch?v=zrvrqsdwdds/ / / /
60 comentarii
modifica
Bloguri
de Giordano Bruno la: 30/07/2008 17:44:17
la ce foloseste treburile de genu? sa-mi fac un jurnal despre crescatoria de pisici?/ eu, nu le vad rostul. sunt o mare porcarie in care fiecare isi evidentiaza... ce? oricum posesorul acestuia ramane intr-un final singur.../ daca nu ai de vandut, de cumparat ceva... daca nu iti foloseste in scop constructiv, sau necesar de ce sa-mi fac?/ sunt tentat sa fac o adevarata mistocareala pe seama individului care isi etaleaza ideile intr-un narcisism combinat cu onanism numit blog./ demonstrati faptul ca ma insel.
76 comentarii
modifica
Credinta
de INSULA ALTUIA la: 30/07/2008 16:07:43
in fata ochilor/ se revarsa cerul/ in cupe de curcubeu./ viata e cruda / cu cei ce beau / din cupa adevarului./ ce fericita e floarea de colt/ singura,/ in imparatia stincilor!/ ce tulbure curge izvorul / existentei./ aduceti-ne ingeri/ de dincolo de soare,/ griul incoltit/ caci poate atunci / va fi piinea/ mai buna.
5 comentarii
modifica
cadenta
de INSULA ALTUIA la: 30/07/2008 15:58:53
incercind sa scuturi lumea/ de-o gindire prafuita,/ te arunci in apa rece/ ce-i in vaduri haituita./ si lovit de roata morii/ ochii vii ai nemuririi,/ pling tacuti visul zdrobit./ ce gindire in impas!/ ce-a fost bun s-a dus cu timpul,/ ce e rau a mai ramas.
1 comentariu
modifica
Ce vreau ?
de Ungandmic la: 30/07/2008 15:51:19
vreau sa stau acasa de azi inainte, sa-mi rod unghia de la degetul aratator si sa ignor timpul care trece./ vreau sa fiu singura, neatensa de reprosuri si de morala./ vreau sa taci, si sa nu mai vorbesti despre mine./ vreau sa fiu superficiala ca un copil de tigan, si desculta si murdara ca el./ vreau sa nu mai am dorinte si nevoi, nici tabieturi si fixuri, vreau sa ma eliberez de mine./ vreau sa ma eliberez de noi, de obositorul si sufocantul noi, de inselatorul si indispensabilul noi./ tanjesc uneori sa redevin eu, cea care eram candva. imi doresc sa mai fiu fericita ca atunci, cand ma credeam nefericita./ imi doresc toate astea si mi-e sila de mine ca mi le doresc…/
18 comentarii
modifica
cioace
de Giordano Bruno la: 30/07/2008 13:40:04
cum vedeţi dragostea aia matură?/ (ieri îi spuneam unei tipe că dragostea matură e atuncia când eşti nebun după păsărica ei!)/ cred că am discutat prea mult cu om şi horia
121 comentarii
modifica
totusi
de gothicbeauty la: 30/07/2008 10:24:09
Şi totuşi unde-am pierdut inocenţa,/ În dimineţi obsedant de banale,/ pe care-o purtăm totuşi în noi,/ răpusă, etern semn de trădare?/ Şi totuşi cum am uitat într-o zi/ seninătatea bolţii solare/ ce strălucea în ochi inocenţi/ nepătaţi de îndemnuri murdare?/ Şi totuşi când am murit, bieţi copii,/ surâzând şi cu mâini preacurate,/ făcând loc unor necunoscuţi,/ ce se-nfundă-n plăceri vinovate?/ Şi totuşi cum va veni primăvara/ În lumi de sticlă, înecate de crivăţ,/ va mai putea steaua noastra răzbi,/ prin norii-unei inimi sub îngheţ?/ Şi totuşi la care răspântii,/ am greşit noi, epave bătrâne?/ să facem loc, suntem fără răspuns,/  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lose weight-Get rich-Wear couture
de Honey in the Sunshine la: 30/07/2008 05:08:36
intamplarea pe care o povestesc e recenta./ se intampla ca eu si mr. honey sa stam fiecare in cate un colt al patului, ordonand facturi. in mormanul lui de acte vad un manunchi de plicuri mici, rosii, legate cu o panglica./ fara sa cer voie sau explicatii il insfac si incep sa deschid plicuri. ma avertizeaza ca nu sunt ale lui. / felicitari si bilete de craciun. printre ultimele gasesc si biletele de la mine pentru parintii lui, scrise anul trecut. recitesc. nu va plictisesc cu continutul. construite voit de maxima emotivitate, lungi si pline de fraze mari si afectuase. adica exact ce ai vrea sa-ti scrie cineva de craciun. "hai c-am fost draguta", ma gandesc. si ca sa cer confirmare intreb: "  ...continuare .
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: