Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 31/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cine sunt eu
de Realistul la: 31/07/2008 23:21:36
numele meu? va fi scris intr-o zi pe o piatra. tatal meu ma va striga si eu ii voi raspunde. sunt nerabdatoare sa-mi cunosc numele pe care voi fi chemata./ anul nasterii? cel mai tinar an;cand se iubeau parintii.nascuta de doua ori. ultima oara pentru cer./ originea mea? am fost roaba. acum sunt fiica. ma trag dintr-o familie numeroasa. inca nu-mi cunosc toti fratii. sunt fericita ca-l cunosc pe fratele mai mare. tatal meu e stapanul universului./ profesia? imi pregatesc un loc in cer. lucrez.../ unde locuiesc? tara mea nu e de aici. aici sunt doar pentru o vreme. sunt in drum spre tara mea. am facut un popas pe pamant. stabilit pe o strada . m-am stabilit aici pt a raspandi lumina, o  ...continuare .
50 comentarii
modifica
omul si fiara
de mircea99 la: 31/07/2008 23:09:40
salutare ! as vrea sa revad filmul "omul si fiara" nu reusesc sa-l gasesc,daca stie cineva numele original al filmului sau daca il aveti,va rog sa imi dati un semn la n_4you_ro@yahoo.com. va raman dator.astept!/
comenteaza!
modifica
solutia de joi
de Roman Haduch la: 31/07/2008 22:22:44
cand simt ca sunt confuz si ca viitura amaraciunilor este gata sa imi acopere seninatatile, ma prind de lemnul crucii lui si el ma prinde, ma sustine, ma ridica , imi sterge lacrimile de durere, imi da o noua suflare de viata si , ca pe un copil , cu multa dragoste, ma urca in carul lui de biruinta pentru ca sufletul sa mi se bucure in domnul. amin!
14 comentarii
modifica
Niciodata
de INSULA ALTUIA la: 31/07/2008 18:44:57
niciodata / timpul/ nu sta / pe loc./ niciodata/ plugul nu ara / marginile / universului./ / niciodata / tacerea / nu tipa in timpanul / stelelor/ niciodata / rugaciunea/ nu intuneca/ sufletul.
8 comentarii
modifica
TIMP
de INSULA ALTUIA la: 31/07/2008 18:35:22
de dincolo de timp rasare luna/ intr-un crimpei a viselor desarte,/ dar bine ca rasare numai una/ si mai puteem sa ratacim in noapte./ caci dorul ce ma biciuieste-n coasta/ nu bea nici vin,nu vrea nici piine ./ sa pingareasca in zadar/ sa bea pelinul cel amar./ amar e si sufletul lui/ ma rog la maica domnului.
2 comentarii
modifica
Vacanta frumoasa*Vive la Roumanie!
de sami_paris75 la: 31/07/2008 15:12:32
va doresc tuturor vacanta frumoasa si multa sanatate./ aici francezii au vacante aproape un sfert de an!/ un sfert de an fac grevà./ un sfert de an vacante./ un sfert de an aniversari./ restul ce mai ramane ,sant mereu nemultumiti!!!!****/ m-am frantuzit ,sa mor eu , plec direct la monaco,apoi vin putin prin frumoasa noastra romanie.bahtalo romania.
12 comentarii
modifica
Ok, am cazut.
de tatiku la: 31/07/2008 14:07:29
am cazut ieri cu avionul pe o insula pustie din pacific. clima e prietenoasa si sunt ceva bananieri pe aici. am reusit sa imi fac un adapost temporar si sa dorm oarecum in siguranta azi noapte. / nu am decat hainele de pe mine si nu am chibrit si nici o sursa de foc sau de aparare. / ce fac, care sunt pasii urmatori? ma ajutati va rog cu un sfat practic? practic, nu de alta natura, ok?
43 comentarii
modifica
Simţi/presimţi
de adrian iona la: 31/07/2008 08:24:30
trăind/ ca şi cum ai re-trăi/ simţi/presimţi/ cum creşte - în tine/ înstrăinarea/ de viaţa asta/ care este:/ o clipă - trecînd/ o clipă - venind/ şi-ntre ele - absenţa/ absenţa prezentă/ ...poate/ din cauza asta/ încerci - să trăieşti/ mereu altfel/ ...încerci/ să nu fii - străin/ de viaţa asta/ unde:/ cele trecute - ca ucronie/ cele veninde - ca utopie/ contopite/ închipuie - prezenţa/ ...însăşi/ prezenţa absentă(?)
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: