arhiva: 04/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dragoste de rupi locu'!
de 1brasovean la: 04/07/2008 19:58:36
"atunci cand nu mai credeam aproape deloc in dragoste l-am intalnit pe el. rataceam pe acest sait dezamagita f rau de anumite persoane din viata mea .s-a intamplat chiar in seara de inviere. poate a fost un semn de la dumnezeu , asa gandim noi in momentu de fata si nu ne indoim de acest lucru.a intrat in vb cu mine avand o varsta mai mik decat mine ma gandeam sa vb sa nu vb pana la urma am spus eu//nu conteaza varsta conteaza f mult intelegerea si respectul. am inceput o discutie f frumoasa. paream din ce in ce mai interesati unul de celalat. am facut schimb de adrese si am inceput sa vb pe messenger. din vorba in vorba s-a aflat ca santem amandoi in aceeasi zodie si ne plac aceeleasi lucruri  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Cutremurul ca o asteptare...de tun
de monte_oro la: 04/07/2008 19:36:51
ca tot miroase a vijelie...mi-am adus aminte...azi-dimineata mergand prin curtea veche, iesind apoi prin lipsani spre geamatul aglomeratiei de vizavi de biserica sf. gheorghe nou... ma uitam la "renovarile" ce se fac unor cladiri, de parca ar vrea sa le taie picioarele si am priceput, a 'nspea oara, ca "baietii smecheri" abia asteapta cutremurul el mare. cel tot anuntat de doi ani incoace.../ pentru ca cea mai mare afacere imobiliara va fi dupa acele cladiri istorice nu vor mai fi... si ce cauza mai buna... decat un cataclism natural.. apoi, chiar autoritatile iti vor curata terenul de moloz si vestigii nedorite... si cum ceva va trebui facut acolo... mandre vor rasari candva... "magnifice" c  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Afectiunea animalelor
de zaraza sc la: 04/07/2008 12:36:05
am urmarit, la national geographic cred, o emisiune despre afectiunea animalelor. ce inseamna oare cu adevarat aceste intamplari. la un moment dat era vorba despre cercetari asupra delfinilor. dar cat putem sti cu adevarat, daca delfinii nu pot vorbi?! poate se va ajunge in viitor ca aceste exemplare din lumea animala (nu pot sa zic animale) sa ne dea sfaturi intr-un limbaj al semnelor cum sa ne tratam de depresii sau cum sa reusim in viata./ intamplare adevarata din lumea cimpanzeilor/ -in lumea animala nu devine mascul dominant numai cel ce se dovedeste mai puternic, mai barbat-/ de obicei un mascul alpha domina pentru circa trei ani. hegel, un mascul bland, prietenos, era de c  ...continuare .
88 comentarii
modifica
oare ce-o sa iasa???
de Sane la: 04/07/2008 11:57:54
cei patru apostoli erau trei: luca si matei
18 comentarii
modifica
Cu creionul la ureche
de Intruder la: 04/07/2008 11:35:01
ma depasesc vremurile, oameni buni! / ce mai e si bacul asta? / ...nu ala care trece dunarea de la calarasi la silistra, (ca ii zice feribot acum) ci ala cu examene si circ...de ala zic. / cat de tampit sa fii incat sa copiezi din manuale cuvant cu cuvant la limba romana? / bun...adica te lasa proful sa respiri putin si tu - copil prost - te-apuci sa copiezi exact din manuale. / adica nu reusesti sa "rastorni" putin fraza din carte, sa schimbi locul predicatului, sa pui sau sa iei de la tine o virgula, sa scrii "odaie" in loc de "camera" si "copac" in loc de "arbore"?? / la lucrarile de limba romana s-au descoperit zeci de lucrari identice, copiate cuvant cu cuvant din culegeri cu subiect re  ...continuare .
61 comentarii
modifica
fluturii
de AlexandruRosu la: 04/07/2008 09:17:35
fluturii/ fluturii de zi se prefac în noapte,/ aripile lor ard vraja prin aer,/ ne desprindem corpul,/ ca să zacem prin amurg,/ ne despărţim buzele ca să le uscăm la soare,/ pentru ca din scoarţa lor să izbucnească sângele,/ pentru ca din cântecul licuricilor să deşteptăm / moartea./ / ne trezim cu faţa şifonată de pielea celuilalt,/ ne trezim ca să sărutăm încă o dată pietrele,/ să ne bem unul pe altul,/ Într-o îmbraţişare. / mi-e sete de tine,/ de umoarea ta apoasă,/ de cântecul mîinii,/ de sunetul sângelui,/ de zvăpăirea cailor ce ne aleargă prin suflet./
3 comentarii
modifica
Ofertă de serviciu (bine-nteles in afara tarii !)
de Valeriu Cercel la: 04/07/2008 03:03:07
după o viaţă de amar,/ departe însă de păcat,/ un pocăraş, un şpriţ, mai rar,/ ori pe la fufe noaptea-n sat…/ imaculat şi-n buzunar,/ lucrând cinstit, mai mult la stat,/ norocu’, n-ai să crezi, un car (!)/ prostit cred, peste mine-a dat :/ am fost asear’ emailat/ cu o ofertă, fără dar,/ un job mişto, uşor, curat,/ la poarta iadului, portar,/ fi’n’că şi iadul e dotat/ cu-o poartă, unde-ntr-un dosar/ oricare e înregistrat,/ amprente, dinţi, se iau la bar ;/ să-l trec frumos, civilizat,/ pe fiecare-n “arial”,/ poruncile de le-a-ncălcat,/ cu fapta, gândul sau oral :/ dac-a ciordit, dac-a furat,/ de-i găinar sau criminal,/ dacă vreo babă-a violat/ În s  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Nemultumiri personale
de Honey in the Sunshine la: 04/07/2008 01:21:16
o tigara aluia care-mi va demonstra pe x, y si curbe de indiferenta de ce am ales sa ma imbrac in galben ieri dimineata. doua chiar, celui care imi va demonstra ca oamenii nu se aleg dupa tunsoare si imbracaminte. / intr-un grup de necunoscuti ii ochesti imediat pe cei care poarta salopeta ta. aham, sunt de-al lor. ma duc sa stau cu ei. avem aceeasi pantofi, probabil o sa fim prieteni./ frumusetea s-a nascut dintr-o scoica si a murit intoxicata pe bulevard. niste negri care vindeau bratari au incercat s-o salveze strigand "ehi, bella, come stai?". frumusetea n-a cumparat nimic. nici umbrele, nici incarcatoare de telefon. asa ca au lasat-o sa crape in mijlocul strazii. un orb milos a ingh  ...continuare .
47 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: